Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerikan vizeleri ile ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi almak (Göçmen Olmayan Vizeler)

Sabitlendi Eğitim
51 21 10.2k 25

Benzer Başlıklar

• Uzaktan Eğitim Sertifika

Eğitim
    2
    1 Oy
    2 İleti
    202 Bakış
    siraysessizS
    @americanstyle bunu bende araştırdım özellikle Amerika'da geçerli sertifika bölümlerini. Umarım tecrübe eden arkadaşlar yazarlar.
  • Amerika'da lise eğitimi ve basketbol kariyeri

Eğitim
    6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    H
    Cevap için çok teşekkür ederiz. Ben sadece bursla göndermek istemiyorum zaten . Ailece yerleşmek istiyoruz. Çünkü oğlum liseye başladığında 13 yaşında olacak. O yaştaki bir çocuğu tek başına gönderemem. Ben de iş ilanlarını kovalıyorum. 1,5 senemiz var sanırım o zamana kadar bir iş ayarlarım. Olmadı orada yaşayan arkadaşım var 20 yıldır yanına çağırıyor. Kalacak yer sıkıntımız yok yani. Ama çalışmadan da okutamam oğlumu. Onun eğitimi ve basketbol kariyeri için her yolu denemek istiyorum. Türkiye'de bir çok tanınmış basketbolcu ve koç tanıdığım var. En geç 11. sınıfa kadar giderse ilerlemesi çok iyi olacak dendiği için bu yola çıkıyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun.
  • Eğitim Fırsatı

Eğitim
    17
    7 Oy
    17 İleti
    934 Bakış
    ayvalik10A
    İstanbul da olanlar yada istanbula gitmeye müsait olanlar yurtdışında yer alan ilköğretim - üniversite okullarının yetkilileri ile yüzyüze görüşmek en sağlıklı ve işleri çok hızlandıracak bir durumdur. https://fairs.smapse.com/istanbul/tr/?utm_source=facebook&utm_medium=conv&utm_campaign=istanbul&utm_content=mk&utm_term=23851312051330614
  • Eğitim yardımı

Taşındı Eğitim
    10
    0 Oy
    10 İleti
    877 Bakış
    crazycellsC
    @aurelius, içinde söyledi: Eğitim yardımı @crazycells, içinde söyledi: Eğitim yardımı @aurelius, içinde söyledi: Greencard ID Hakkında Gecen sene martta giris yaptım. Ayın sonunda cıktım. Bu yuzden Greencard alamadım. Bu ay giris yapacagım. Sorum Financal Aid basvuracagım Greencard ID gerekiyor gocmen vizesin de bunun icin kullanılan bir alan var mı? ya da ID elde etmenin bir yolu? konu hakkında bilgisi olan var mı? Gocmenlik surecinizi bilmiyorum, detay vermemissiniz ama eger LPR iseniz Green Card'inizi USCIS'ten alip kimlik yerine kullanabilirsiniz. Cevap icin tesekkurler. Amerikada degilim suan, USCIS daha once basvurmadim. Basvurduktan sonra bilgiler gorulebilir mi? 2. Sorum cooks yapali 11 ay nerdeyse doldu, giris yaparken sorun cikar mi ? Ozel bir neden yoktu. Gocmen vize ile mi giris yaptiniz? O durumda USCIS immigrant fee'yi odeyip kimliginizi adresinize postalatabilirsiniz. Hangi bilgilerden bahsediyorsunuz?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k