Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri

• ⭐⭐

bizimde mülakat deneyimleri sayfamız acılmıs ve ben yeni görüyorum :) hayırlı olsun bakalım nasıl bır surec bizi bekliyor!

• @HockeyUmpire2 selam. 2019 mülakat süreci henüz başlamadığı için pek aktif değil. Mülakat tarihinin açıklanmaya başlamasından sonra yada 1 Ekimden sonra buralar değerlenir. :)

• @roccorocco can't wait :)

• @HockeyUmpire2 green card sürecinin tamamı beklemek zaten :)) yapacak hiç bişey yok. Başvur 6 ay sonuç bekle. Sonuç açıklandıktan sonra en az 4 ay yada maximum 15-16 ay mülakatı bekle (case noya göre) sonra sağlık kontrolünü bekle mülakatı geç 3-5 gün pasaport bekle pasaport gelsin sonra gidiş tarihini bekle , git ve Ssn ile geeencard ı bekle ve mutlu son yada hüsran artık sana kalmış . Yazarken bile yordu

• @roccorocco :) hiç birsey mücadele etmeden sabretmeden kazanılmaz :) emınım harika olacak . bol sans dilerim.case nonuz kaç?

• ⭐⭐

@aytac59 biz geliyoruz eşimle Aytaç bey . pazar günü hava iyi gbi . görüşmek dileğiyle

• @HockeyUmpire2 whatsapp grubuna eklenmiştiniz değil mi? @kivooo bu akşam istanbul buluşması için ayrı bir grup kuracak kesin buluşma bilgileri oradan paylaşılcak

• ⭐⭐

@aytac59 evet eklendim ama diyaloglar pek hoşuma gitmedi ,grubun ismi değişti yok fotograf değişti ,çok yararlı olacağını düşünmediğim için geri çıktım grubtan.

• @HockeyUmpire2 bir değişiklik olursa ben buradan bildiririm o zaman, mağlum whatsapp gruplarında konu çok fazla dağılabiliyor haklısınız, ayrıca grubun profil resmi ve grubun adı eski şekiline geri çevrildi, yani olması gerektiği gibi oldu... diyaloglarla ilgili olarak kendi şahsınıza ait bir sıkıntı yaşadıysanız, bu konuda rahatsızlığınızı bildirebilirseniz sevinirim, gerekli uyarıları yönetici arkadaşlara bildiririm hemen, şahsım adına kimseye rahatsızlık vermek istemem açıkçası

• ⭐⭐

@aytac59 yok diaolog olarak herkes heyecanlı ne güzel bu bana mutluluk verir sadece ben biraz detaycı insanın isim -profil felan değişince pek hosuma gitmedi o nedenle cıktım. sorun yok yani hepsi iyi insanlara benziyor.

• @HockeyUmpire2 case no: 2xx

• @hockeyumpire2 @aytacozkan isabet olmus selamlar :)

• @aytac59 Merhaba bende bu senin kazananları arasındayım acaba benide whatsapp grubuna alabilir misiniz teşekkür ederim 🙏

• Merhaba, mülakata götürmemiz gereken banka hesab dökümanı belirli bir süre önce mi alınmalı mesela 3 ay veya 6 ay yani banka hesabimizin uzun bir geçmişe sahib olmasi mi gerekir,mülakattan 1 hafta 10 gün önce bankaya parayı yatırıp bankadan aldığımız belgeyi mülakata götürmemiz bir sorun teşkil eder mi?

• @aga21 3,6 aylık olanı daha makbuldür .Ben exrta Nakit karttan harcamalarımı yanı heabıma gelen gidin parayı 3 aylık vermiştim .

• biz bugun formu çok şukur submit ettik. yardımları için öncelikle @crazycells e çok çok teşekkür ederiz.
    şimdi toplamamız gereken belgeleri araştırmaya başladık.
    eşim 9 yıl ingilterede yaşamış. 1 yildan uzun sure kaldiginiz ulkeler varsa, oradan da "adli sicil kaydi" (polis belgesi) almamiz gerekiyor diye biliyoruz.
    bu belgeyi ne zaman almamız gerekir? geçerlilik süresi gibi birşey söz konusu mu?
    ayrıca belgeler ile ilgili bir liste mevcut mu?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@pnr DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

biz bugun formu çok şukur submit ettik. yardımları için öncelikle @crazycells e çok çok teşekkür ederiz.
    şimdi toplamamız gereken belgeleri araştırmaya başladık.
    eşim 9 yıl ingilterede yaşamış. 1 yildan uzun sure kaldiginiz ulkeler varsa, oradan da "adli sicil kaydi" (polis belgesi) almamiz gerekiyor diye biliyoruz.
    bu belgeyi ne zaman almamız gerekir? geçerlilik süresi gibi birşey söz konusu mu?
    ayrıca belgeler ile ilgili bir liste mevcut mu?

Bu konunun ilk post'unu incelemelisiniz, listeyi ilk post'ta bulacaksiniz.

Polis kaydini mulakattan once su konuyu takip ederek alabilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak

Mulakattan birkac ay once elinize gececek sekilde belgeyi almaniz yeterli, belge mumkun oldugunca guncel olsun.

• merhaba, ds260 formunda current spouse kısmında adres bilgisini seçmemi istiyor. 'same as present address' mi demem gerekiyor? formu doldurmaya yardımcı olan turkce dokumanda current spouse ile ilgili bilgi göremedim.

• @dearosemary DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

merhaba, ds260 formunda current spouse kısmında adres bilgisini seçmemi istiyor. 'same as present address' mi demem gerekiyor? formu doldurmaya yardımcı olan turkce dokumanda current spouse ile ilgili bilgi göremedim.

Evet, eger adresler ayniysa oyle yazmaniz gerekiyor.

• Merhabalar benim merak ettiğim bir şey vardı onu sormak istiyorum. Uzun süredir bu bekleyişler içerisinde gördüğüm kadarıyla kazananlar genelde ya evli çiftler yada bekar erkekler oluyor çok fazla bekar kadın göremiyorum malesef. Bu sadece benim mi dikkatimi cekti yoksa gercekten böyle bir durum olması söz konusu mu?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

8

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k