Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhabalar, A-130 formunu doldurarken ilk sorularda yardıma ihtiyac duymaktayız yardimcı olursanız seviniriz😊 eşim GC kazanarak gitmişdir.

    1. Did you gain lawful permanent resident status or citizenship through adoption?
      Bu soruda hayır yapmamız gerekli değil mi?
      Diğer soruda benzer şekilde
    2. Did you gain lawful permanent resident status through marriage to a U.S. citizen or lawful permanent resident?

  • Herkese merhaba, ben bir sey sormak istiyorum. 2017 de basladigimiz f2a surecimiz hala sonuclanmadi. Gecen ay kondolosluktan vize tarihi gelecegine islemlerin tamamlandigina dair mail aldim. Bu surecte iki bebegimiz oldu Almanyaya yerlestik ve 2 ayda bir buradan hastanede tedavi icin bulunmamiz gerekiyor. O yuzden belki Green card i hic almam diye bir secenegimiz olustu maalesef. BEnim sormak istedigim de acaba green card basvurdugum halde almazsam gelecek seneler icin turistik vizemle turistik amacli Amerikaya seyehat edebilir miyim?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @nargiz94, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    Merhabalar, A-130 formunu doldurarken ilk sorularda yardıma ihtiyac duymaktayız yardimcı olursanız seviniriz😊 eşim GC kazanarak gitmişdir.

    1. Did you gain lawful permanent resident status or citizenship through adoption?
      Bu soruda hayır yapmamız gerekli değil mi?
      Diğer soruda benzer şekilde
    2. Did you gain lawful permanent resident status through marriage to a U.S. citizen or lawful permanent resident?

    eger cekilis ile gittiyse, iki soruya da no cevabi vermeniz lazim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ekaren, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    Herkese merhaba, ben bir sey sormak istiyorum. 2017 de basladigimiz f2a surecimiz hala sonuclanmadi. Gecen ay kondolosluktan vize tarihi gelecegine islemlerin tamamlandigina dair mail aldim. Bu surecte iki bebegimiz oldu Almanyaya yerlestik ve 2 ayda bir buradan hastanede tedavi icin bulunmamiz gerekiyor. O yuzden belki Green card i hic almam diye bir secenegimiz olustu maalesef. BEnim sormak istedigim de acaba green card basvurdugum halde almazsam gelecek seneler icin turistik vizemle turistik amacli Amerikaya seyehat edebilir miyim?

    Var olan vizenizle seyahat edebilirsiniz, sonucta insanlar bir ulkeye gocmenlik isteklerinden vazgecebilirler; ama eger durumunuz supheli bulunursa girmenizi engelleyebilirler. Ilk karsilastiginiz gorevli buyuk ihtimal bu bilgileri goremeyecek ama eger secondary passport control odasina alinirsaniz orada bu basvurunun bilgilerine ulasma ihtimali oldukca yuksek, o nedenle soru sorulursa yalan bilgi vermemelisiniz.


  • @ekaren nasıl 2017 den beri sonuçlanmadı hala, covid dışında ne gibi sorunlar yaşadınız süreçte bu kadar gecikmesi için acaba bir sakıncası yoksa yazarsanız sevinirim. Çok gözüm korktu 😞


  • Tekrar merhabalar, 2017'den beri süreci devam biri olarak sonunda vizeyi aldık, ancak bir sorum olacak, vize Aralık ayına kadar geçerli ve bu süreçte Türkiye seyahat yasağı listesine alınırsa biz muaf mı sayılıyoruz çünkü istisnalar kısmına baktığımda LPR(Legal permenant resident) ibaresi var ve göçmen vizesinin alt kısmında 1 yıl green card yerine geçer diye ifade mevcut. Soruyorum çünkü Eylül başında gitmeyi düşünüyoruz, o zamana kadar olumsuz bir durum oluşur da seyahat yasağı gelirse diye endişeleniyorum.


  • @hasretk51 oncelikle hayirli olsun vize kategoriniz hangisi? surecinizden bahseder misiniz? DQ tarihiniz ne zamandi?


  • @Ömer-Günay F2A kategorisi, DQ Ağustos 2020 ama expedite yapıldı kardeşim ve benim başvuruma, seyahat yasağı ve DQ arasında bir bağlantı mı var acaba ?


  • @hasretk51 Vizeniz hayırlı olsun, yasaklar getirilirken kimlerin muaf olduğu yasak açıklandığı zaman belli olur, bundan dolayı şuanda sizin yasaklara tabi olup olmadığınız yönünde kesin bir bilgiye ulaşamazsınız diye düşünüyorum


  • Arkadaslar kusura bakmayin ancak gordum. İnanin cok sasirdim bana gelen cevap su sekildeydi,

    Dear Madam,
    Thank you for your email. We will request your file from NVC.
    Please keep in mind that due to the ongoing COIVD-19 pandemic we will not be able to schedule an interview immediately. We will contact you when an appointment becomes available.

    Sanki sizi heveslendirmis ve hayal kirikligina ugratmis gibi oldugum icin ozur diliyorum. Ama benim hala umudum var temmuzdan sonra en azindan 2020 Yazi ve oncesinde DQ alan arkadaslar randevu tarihi alirlar diye umuyorum. Henuz DQ almamis arkadaslara cevap yazmamalari gayet normal.


  • @hasretk51 expedite edilmesi icin ne yaptınız? O kadar uzun zamandır bekliyoruz ki artık gerçekten herkes ne biliyorsa ne yaptıysa anlatsın lütfen, çaresiziz.


  • @cnskck Kişisel ve özel bir sebep olduğu için burada söyleyemeyeceğim ama biz Mart 2017'den beri bu süreç içerisindeyiz, forumdaki çoğu kişi 2019 veya sizin gibi 2018'in sonlarında başvurmuş, emin olun bizim kadar bekleyen yoktur.


  • @hasretk51 bizde haziran 2017 ve hala bekliyoruz darısı bizim başımıza:(


  • @crazycells anladim tshler😊


  • Bunlar nasıl süreler böyle iyice korkmaya başladım bu gidişle turist gibi gidip dönmeyeceğim illegal olanlara herşey serbest biz de bekleyelim yıllarca saçmalık yani


  • F2A yeni başvuruda bazi sorularımız vardır

    Eşim 130 formu doldurmuş yalnız pasaport bilgilerini ne onun için, nede benim için istemiyor, acaba yalniş mi bakdık yoksa yeni başvuru öğle , bilgi verirseniz çok seviniriz

    2.Information about Beneficiary in their native written language

    1. Olarak gönderdiyim sekmeye ne ilave etmemiz gerekiyor acaba bilemedik evrak olarak, kendi dilimizde mi yazmalıyiz?

  • @nargiz94, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    native

    • Part 4- beneficiary nin pasaport bilgilerini soruyor olması lazım. emin misiniz olmadığına?
    • Eğer bilgileriniz roman harfleri kullanılmadan yazılıyorsa ( örneğin çin, rus harfleri gibi ) bu harfleri de kullanabilirsiniz demek istiyor.

  • Bu ileti silindi!

  • @hulyaek pasaport bilgilerini girdik, fotokopi istemedi yalniz


  • Yeni F2A vizesine başvuranlardan sormak isterdim, USCIS başvuruda 130, 130A formu icin bilgileri doldurduk hepsini yalniz G-1145 formunu nereye ilave etmek gerekli onu bilemedik, ( online bilgilendirme almak için).


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

86
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum