[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
@metert yok henüz bitmedi yapacaklarım bitse bu kadar ağlanmam sanıyorum.
-
Jade demek istedigim bu adamlar 50k verebilecekken 45 k da canimiz bu kadar vermek istedi deyip birakirlarsa o zaman 20k dada birakabilirlerdi 30k dada canimiz boyle istedi diye. Bende 50k vize vereceklerini savunuyorum . Umutsuzluk vermek gibi bi durum yok siz yanlis anliyorsunuz yada anlamak istiyorsunuz . Dahada kendimi anlatmaya gerek yok
-
biliyorum @discordiaa bilmez miyim
ama gerilmeyelim burda birbirimize bosverin nolur, kasitlar, laflardan o kadar farkli olabiliyor. @metert orada tahmin yuruttu, aamaan 30k dada bitse olabilir demedi. ben okuyunca oyle anliyorum en azindan. gerginlige hic gerek yok -
@metert Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
Jade demek istedigim bu adamlar 50k verebilecekken 45 k da canimiz bu kadar vermek istedi deyip birakirlarsa o zaman 20k dada birakabilirlerdi 30k dada canimiz boyle istedi diye. Bende 50k vize vereceklerini savunuyorum . Umutsuzluk vermek gibi bi durum yok siz yanlis anliyorsunuz yada anlamak istiyorsunuz . Dahada kendimi anlatmaya gerek yok
tamam ben de aynen senin anlatmaya calistigin gibi anladim zaten. bu arada ben de 50k vize vermeye caliscaklarini dusunnuyorum. yok sen kendini anlatmissin onceki iletilerinde de zaten. ben seni etiketledim ilk iletime, bizzat senden teyit almak istedigim icin. No problem guys
-
@greencardli58 bu ülkelerin vize selectee kontenjanı daha fazla aslında ama önceki yıllarda aldıkları ortalama issued sayıları bunlar. İran'da 4500 selectees vardı yanlış hatırlamıyorsam.
-
Green card bizimdir bizim kalacakkk ... eu current olacak güneş doğacakk ..
-
@superdem22 travel ban uygulanan ulkelerdeki gc talihlilerini dusunuyorum da cok kotu bir sey. Sira geldigi halde gidemiyorlar. Yazik. Gelecek senelerde tr'ye de uygulamazlar ins. Ve umarim bu executive order bize yarar da olumlu bi tarafi olur.
-
@northfield neresinden tutarsak tutalım maalasef öyle. Birinin gerçeği diğerinin hayali bu hayatta. DNA'larımız biraz farklı olsa Ali Koç olabilirdik. Ya da Amerika'da doğmuş olsak belki de ghetto'da yaşabilirdik. Ya da Amerikada mustang'e binip neden jeep'im yok diyebilirdik. Adam demekki orada İran'dan gitmek istiyor ki GC'yi bir fırsat görüyor ama gel görki ban yiyor yani kader'ini geçtim şansı bile elinden alınıyor..
-
@superdem22 Size katılıyorum.Umarım başkalarının kaderi ülke insanımızın tercihi olmaz yanlış adımlar atarak.....
-
Yaaa arkadaşlar 50,000 vize verilcekse eğer yani verirlerse ;
Diyelimki’
AF 20.000
AS 5.000
Diğer iki ufak region max 3.000
EU yada kalır 22.000Ben diyorumki kcc bence aylardır bu kararı bekliyordu ve tedbiri elden bırakmıyodu şimdi kafaları daha rahat ve EU ya verebilcekleri max vizeyi verceklerine inanıyorum belki +1000 de nacara gelir herkes gider current olur neden olmasın...Bu arada kimseye umut falan vermiyorum sadece görüşümü dile getiriyorum şunun şurasında kalmış 20 gün zaten ama sn. @crazycells dediği gibi biz hayatımza devam edelim eğer olurda şans yüzümüze güler gidebilirsekte tadından yenmiycek bi mülakat bekleme sürecine gireriz
-
Bu ban olayi insallah bizi olumlu etkiler .
-
https://www.green-card.com/winner-statistics/
bu sitede yıllara göre gc kazananları bulabilirsiniz:
Iran, LIbya, Somalia, Syria, Yeman, North Korea , Venezuela // 4500, 441, 436, 414, 1239, 1, 2209 = 9150 -
Kuzey kore nasil oluyor yurt disina cikmak yasak degil mi
-
@superdem22 ukrayna ve özbekistan caseleri bitti doğrumu yani bundan sonra case leri yok dimi
-
@efeser efe bilmiyorum maalesef. Ama hala ready+ ap kalanlar olabilir.
-
Bu iki ulke kasitli one atilmis olmali yoksa boyle tesaduf mu olur. Niye turkiyeyi one atmadiniz
-
@metert Kim Jong-un'dur abi o

-
Yaa 18 kazananı olan olan Nort America (bahamalar) bile daha ağustos bülteninde current olmuş
Neyin kafası bu abi bana biri açıklasın nolur:)))) -
Toplanip bi gunde bitirsinler bari

-
@discordiaa siz haftasonu paylaştığımz maili attınızmı kcc ye
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.