ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
-
@Can-Uğur-0 Normalde 1 yıl civarı sürüyor. Pandemi öncesi online başvuru açıldığında biraz hızlanmıştı. Pandemi sürecinde yavaşladı tekrar. Bence vatandaşlığı beklemelisiniz sizin green card sürecinizi başlatmak için.
-
@Ryback mülakat tarihi mektubu için daha ne kadar bir uzun süre bekleriz acaba ?
-
@Can-Uğur-0, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
@Ryback mülakat tarihi mektubu için daha ne kadar bir uzun süre bekleriz acaba ?
Mülakattan 3-4 hafta önce geliyor. Dediğim gibi değişkenlik gösterir. Çünkü mülakattan sonra vatandaşlığın alınması çok kısa sürüyor.
-
@Ryback çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için
-
selamlar. uc gun once Biometric icin randevu verildi fakat case completion time guncellenmis gorunuyor. burada belirtilen sure acaba basvurudan sonra gecen toplam sure mi yoksa parmak izi verildikten sonra baslayacak olan bekleme suresi mi?

-
@fyzkynr, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
selamlar. uc gun once Biometric icin randevu verildi fakat case completion time guncellenmis gorunuyor. burada belirtilen sure acaba basvurudan sonra gecen toplam sure mi yoksa parmak izi verildikten sonra baslayacak olan bekleme suresi mi?

Oradaki sure vatandas olmaniza kalan sure. Ama orada gosterdigi sureler dogru calismiyor. Benim tahminim parmak izi verdikten sonra 6 ay icinde sonuclanir butun islemler.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
4 Ağustos interview notification geldi. Total şu ana kadar ki süreç;
19 Ekim 2020 başvuru
20 Aralık 2020 Biometric reuse bildirimi
18 Haziran 2021 interview bildirimi
4 Ağustos 2021 interview -
@sunny gözünüz aydın, hayırlı olsun.
mülakatınızın da güzel geçmesi dileğiyle.. -
teşekkürler, interview sonrası update yazarım
-
@sunny, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
4 Ağustos interview notification geldi. Total şu ana kadar ki süreç;
19 Ekim 2020 başvuru
20 Aralık 2020 Biometric reuse bildirimi
18 Haziran 2021 interview bildirimi
4 Ağustos 2021 interviewgozunuz aydin.
-
Merhaba arkadaslar. Vatandaslik basvurumuzu martta (esim ve ben) yapmistik ve 15 martta formlar kabul edilmisti. 9 haziran da her ikimiz de biometrics verdik. 11 haziran da bana uscis den durum degisikligi emaili geldi, hesabima baktigimda ise interview tarihiniz belli olmustur, size mail ile tarihi gonderecegiz yaziyordu. Hemen esimin hesabina da baktik. Onda ise dosyaniz aktif bir sekilde incelenmekte, ek bir belge ihtiyaci duyulmamaktadir yaziyordu. Bugun posta kutusunda bana gelmis interview notice gordum. Temmuz 27 icin sadece bana randevu verilmis. Bu kadar yakin tarihli olmasi ayrica sasirtici, cunku dosya tamamlanma suresi 13 ay gozukuyor. Esimin hesabinda halen bir degisiklik yok. Bu durum sizce normal midir?
-
Tebrikler. Pandemi olmasaydı süreç zaten 4-6 ay civarına inmişti özellikle görece daha küçük bir yerde yaşıyor iseniz
beni şaşırtmadı, ben ilk Ekim'de başvurduğumda süreç tamamlanma Mart gözüküyordu -
@vngurdil gozunuz aydin. Esinizin ismi cok kullanilan bir isim mi?
-
@crazycells biraz yaygin
-
Arkadaslar bir sorum daha olacak. Oath ceremony, covid nedeniyle interview ile ayni gun yapiliyordu. Halen buna devam ediliyormu yoksa eskisi gibi baska bir gune randevu verilmesine mi gecildi? Bu konuda yeni bilgisi olan var mi?
-
@vngurdil, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
Arkadaslar bir sorum daha olacak. Oath ceremony, covid nedeniyle interview ile ayni gun yapiliyordu. Halen buna devam ediliyormu yoksa eskisi gibi baska bir gune randevu verilmesine mi gecildi? Bu konuda yeni bilgisi olan var mi?
Degisiklik olmadiysa seremoni olacak. Ben vatandaslik mulakatini ekim 2020 de yaptim. 3 hafta sonrada seremoniye katilmistim
-
@vngurdil, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
@crazycells biraz yaygin
O durumda henuz guvenlik taramasi bitmemis olabilir, yakin zamanda kendisinin de tarihleri gelecektir.
-
@crazycells Çok teşekkür ederim. Benim için biraz erken bir okuma oldu ama çok istifade ettim. Sizinle süreci yaşamış kadar oldum. Emeğinize sağlık.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum