Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Teşekkürler ben geçen hafta excel dosyasına bilgilerimi ekledim ama gruba dahil olmayı hala bekliyorum.selamlar

    @smartcells, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @nihat26, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba telegramda 2022 kazananlar için bir grup var mı

    Bu konu başlığı altındaki şu mesajı okuyun lütfen
    ilk sayfadaki 3. entry
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları?_=1623408562076

  • ⭐⭐⭐

    @nihat26
    Excel sayfasını doldurmanız yetmez. Söylediğim mesajdaki kayıt formu linkine tıklayarak açılacak formu doldurmanız gerekiyor. Bir kaç gün içinde telegram grubuna eklenirsiniz.

    Telegram grubuna girebilmeniz için kazandığınızı ispatlamanız gerekiyor. O söylediğim kayıt formuna kazandığınıza dair mesajın ekran görüntüsünü de yüklemeniz gerekiyor.

    DV2022 Kazananları Telegram Grubu Kayıt Formu:
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9p8KMZpukCGGCF-2hY0lDJG9r4vBvgnMY3Zzb_6OtTWGkCg/viewform

    Gruba sizi kaydetmeleri için Forum'daki ve Telegram'daki kullanıcı adlarınızın (username) aynı olması gerekiyor. Yoksa sizi bulup ekleyemezler.


  • @sametbzks Merhaba, ben yaptım olarak işaretledim ve birliğimin adı ile forces yazarak 21 günlük süreci ve uygun şeyleri doldurdum. Sizce doğru mu yapmışım?

  • ⭐⭐⭐

    @Aİ Bedelli askerliğinizi kışlada yaptıysanız, ki yazdığınızdan öyle anlıyorum, doldurma şeklinizde herhangi bir yanlış yok.


  • Merhaba. Geçmişte oturduğumuz adresleri yazarken tarihi 16 yaşımızda mı bitirelim, yoksa 16 yaşında oturduğumuz adrese taşınma tarihine kadar gitmeli miyiz? Teşekkürler.


  • Merhaba arkadaşlar, Green Card'a destek olarak ABD'de bulunan ve tanıdığım bir şirket var onlardan işi hazırdır, iş mektubu veya müşteri potansiyel metin tarzında bir ingilizce, kaşeli imzalı olarak yazı almamın yararı olur mu ve metin örneği var mı? Saygılar...

  • ⭐⭐⭐

    @ganzo 16 yaşından itibaren yaşadığınız tüm adresleri yazmanız gerekiyor.

  • ⭐⭐⭐

    @Aİ evet, firmalardan iş teklifi almanız konsolosu ABD'ye gidince devlete yük olmayacağınıza inandırma noktasında fayda sağlayacaktır.

    Firma antetli kağıdına bir teklif ve imza sahibinin şirket yetkilisi olduğunu gösteren bir belgeyi mülakatta yanınıza alabilirsiniz.


  • Merhaba,
    DV2022 talihlisiyim formda 16 yaşından itibaren yaşanan bütün adres bilgileri isteniyor ancak nufusta 2007 tarihinden itibaren adres bilgilerim mevcut 2002 tarihinden itibaren olan adres verilerime ulaşamıyorum,süreci nasıl ilerletmeliyim. Veriler 2007den itibaren formda istenen 2002. Nereden ulaşabilirim? Yardımcı olmanızı rica ediyorum. Teşekkür ederim.


  • US Ankara Embasy DV2021 leri kabul etmeye basladi mi? "https://savediversityvisa.org/daily-visa-statistics/" Bu sitede 22 Nisan - 10 Haziran arasinda EU900 a gelindigini gosteriyor.

  • ⭐⭐⭐

    @cem1 Ankara Temmuz’dan itibaren DV mülakatı yapacak.


  • herkese merhabalar, green card ds260 formunda sizinde bildiğiniz gibi16 yaşından sonra kaldığımız tüm yerlerin adreslerini belirtmemiz gerekiyor. erasmus dolayısıyla 5 ay polonya 6 ay ingiltere de kalmıştım. bunları formda belirmem gerekir mi? kalıcı adres diyorlar ama emin olamadım. bir de şunu sormak istiyorum, adres ya da birtakım kişisel bilgiler gibi yerlerde birkaç ufak hataların olması green card sürecinden elenmeye sebep olur mu? yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler


  • @Ayça Her iki adresi de yazmanızı tavsiye ederim. Çok sorun olacağını düşünmüyorum.


  • merhaba herkese, benim halihazirda f-1 vizem var, b-1 vizem de var. agustosta f-1 vizem ile ABD'ye tekrar giris yapicam. ankara konsoloslugu GC mulakati vermedigi icin AOS yapayim diyordum, ama gorunen o ki DV2021 icin mulakat vermeye basladilar, bu da benim GC'mi ankara'dan alma umudumu arttirdi. yine de, her iki opsiyonu da acik tutmak istiyorum. nasil bir yol izlemeliyim? AOS'e baslamam icin current olmam lazim, benim numaramla (26xxx) bu ancak nisan-mayis-haziran gibi olur. o tarihe kadar sanki ankara'dan alacakmisim gibi baslatayim mi sureci? sonra AOS'e gecmem sikinti olur mu ankara'da bi aksilik ciktigi takdirde?


  • Henüz ABD de adres bulamadım ve eşim ile birlikte formları göndermek istiyoruz. ABD adresi konusunda ne yapmamızı önerirsiniz? Bundan önce birçok yazı ve yorum okudum cidden aklım karışık. Kimine göre ilk form doldururken seçmek lazım, kimine göre mülakata kadar belirlenmesi yeterli. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    Teşekkürler şimdiden.

  • ⭐⭐⭐

    @cevherk Adres bölümünü şimdilik boş geçip, mülakat günü konsoloslukta verebilirsiniz. Zaten bugünden herhangi bir adres vermenin en büyük riski, adresteki kişinin taşınma ihtimali. DS260'da bir adres beyanında bulunsanız bile günün sonunda mülakatta değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.


  • DS-260 formunu bekar olarak submit ettim ancak 2022 yılında büyük ihtimal evlilik yapacağım. Ayrıca okul mezuniyet gününde bir hata yapmışım. DS-260 formunu nasıl açtırırım veya açtırmam vize konusunda bana bir sıkıntı yaratır mı?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ali-Yüksel, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells cevap için teşekkr. Ama kızımın 18 ağustos ta okulu açılıyor ve abd ye gidecek.Aralık ta dönecek..sömestr de Ocak ta tekrar gidecek mayısa kadar orada.Yani giriş çıkış yapıyor sürekli 3 yıldır öyle.Ben bu aralar da 260 formunu doldurdum sabit yapmayı düşünüyordum.Şimdi sorun yaparlar mı girişte diye kafama takıldı?

    Secondary passport control bolumunde bu bilgileri gorebiliyorlar diye dusunuyorum, dolayisiyla iciniz rahat olsun diye bence kiziniz haric diger uyelerin formlarini gonderin, kizinizinkini sonra gonderirsiniz.

    Bu arada egitim konusunda cogunlukla anlayislilar, yani uzun sureli akademik egitim aliyorsa kiziniz cok da sorun etmeme ihtimalleri de yuksek.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sametbzks, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    merhaba,

    Bedelli Askerlik yapanlar DS-260 formunda "Have you ever served in military?" sorusuna ne cevap vermeli?

    ben bedelli askerlik yaptığım halde bu soruya no dedim. Served kelimesi kafamı karıştırdı. Problem olur mu?

    bu sekilde kalabilir, sorun degil.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Bilgehan-Şeref, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @gucarslan Evet o belgeleri alacak. Türkiye'de 1 yıldan uzun süre yaşadığı için extra burda e-devlet den adli sicil alması yeterli olur umarım.

    evet, Turkiye'deki polis belgesi icin yeterli olur.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.7k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum