[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@rzacanm suan için sizin en mantıklı duran DS260 formunda değişiklik yapmak. KCC ile herhangi bir mail üzerinden iletişime geçebilirsiniz ama onlar sizinle DS260'da belirttiğiniz mail üzerinden iletişime geçer. bu yüzden mail atıp formunuzu açtırın ve gerekli değişiklikleri yapın.
bu arada lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın
-
@kingocali, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@Masda Goodluck davasının, en ciddi çalışılan, en büyük, en hedef odaklı ve bu bağlamda, başarıya en yakın dava olduğuna katılıyorum. Ama işin bu ölçeğe büyümesinin, hem bu davada, hem de diğer davalarda, yargıçların, verdikleri kararların uygulanabilirliği konusunda şüpheye düşmelerine neden olabileceğinden ve geçen sene verdikleri cesur kararları vermelerine engel olabileceğinden de endişe etmiyor değilim. Korkunun ecele faydası yok tabii...
Glazer adını, ilk defa Sn. @gucarslan 'dan duydum. Halihazırda bir davanın davacısı olduğum ve avukatlar genelde başka davaların davacılarının kendi davalarına dahil olmasına izin vermedikleri için, araştırma gereği duymadım.
Başka ülkenin vatandaşı ya da başka ülkede oturma izni sahibi olmadığım için, mülakat yerimi değiştirmeyi de hiç düşünmedim.
Gönderdiğiniz mesajdaki "kim olursan gel" temalı davet metnini okuyunca, o davaya katılmak da çok cazip gelmedi değil. Ama gerçekleşmeme ihtimali, gerçekleşme ihtimalinden daha yüksek olan bir hayal için, kaç para daha harcayabilirim, bilmiyorum 😀
Ayrıca, ImmPact Litigation Team'den görüştüğüm avukat, mülakat yeri değişikliğinin, özellikle Ankara gibi, açmamakta, işlem yapmamakta direnen konsolosluklara karşı, Goh davasının da olası çıktılarından biri olduğunu söylemişti.
Tabii yine de, karar vermeden önce, Glazer'ı ve açmayı planladığı davanın detaylarını araştırmakta fayda var.
Beni konu hakkında bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.
merhaba sn. @kingocali
uzun zamandır aklımdaydı ama bugüne, tam da sizin mesajınız üzerine nasıpmiş.
sn. glazer'in açmayı planladığı davaların detaylarını ayrı bir başlık altında toplamaya çalıştım.
sizin gibi merak eden ve davaya katılmak isteyen arkadaşlara faydalı olması dileğiyle:backhand_index_pointing_right_medium-light_skin_tone: DV2021 Sürecinde Açılan Diğer Davalar
-
@gucarslan mailin basligina case numara isim ve soyisim yazmali ve mailde ds-260 formumuzu actirmak istememizi bildirmeliyiz degil mi? Ve ben oraya yazdigim alternative mail ile yazsam herhalde cevap yazdigim mailden gelecektir degil mi?
-
@rzacanm mail balığına sadece CN yazın
içeriğine;
ad-soyad
CN
doğum tarihive formunuzu ne için açtırdığınıza dair kısa bir yazı.
cevap, mail attığınız adrese gelecek merak etmeyin. ama cevap gelmesi 20~30 günü bulabilir bilginiz olsun. şuan kcc bu şekilde çalışıyor. -
@gucarslan 20-30 gun dahilinde bize KCC den evrak istegi gelmesi mukunmudur acaba? Yani DV 2021 talihlileri hepsi zor zamanlardan geciyor arti DS formumuzu actirtip gele bilme ihtimali olan evrak talebini daha da geciktiriyoruz degil mi? Tbiliside mulakatdan gececek olsak bile(daha az adam oluyor herhalde ve Ankaraya nazaran en azindan acik) Eylul ayina kadar evrak talebi evrak onayi ve mulakat olmasi ihtimalini biraz daha dusurecegiz herhalde bu yaptigimizla.
-
@rzacanm şuan evrak talebi beklemenize gerek yok, direkt gönderin. beklemenize gerek yok..
şuan aktif olarak kullandığınız mail adresinden evraklarınız yollayın ve bir yandan da DS260'ı açtırıp mail adresinizi düzeltin. -
@gucarslan Oyle oluyor ise simdiden gondermek daha iyi bir secenek. Ve eger evrak onayi misal 14 binlerde ise ama Tbilisi daha cabuk calismissa bize evrak onayi gelip mulakatin diger case numaralarindan daha cabuk olma ihtimali var midir? Ve en son bildiyim 8 9 binlerde evrak onayi demistiniz her hangi bir gelisme var midir? Cok soru sordum yordum sizi ozur diler ve yardimlariniz icin cok tesekkur ederim!
-
@rzacanm şuan evrak onayları 9K'larda. anlara için mülakat almak mümkün değil ama sizin için elbette mümkün. acilen evrak onayı almaya bakın..
-
@gucarslan Cok tesekkur ederim bu gibi karisik bir yilda talihli olarak green cardi alma ihtimalimizin oldugunu bilmek bile bir nebze de olsa gulduruyor yuzumuzu. Tesekkurler her sey icin!
-
@gucarslan Ohooo, ben o başlığı gördüm de, ikna bile oldum 🙂
Glazer'ın kariyerini, dava detaylarını ve müvekkilden istediklerini ferah zamanımda detaylıca inceleyeceğim ama, en azından, 500 Dolar sorun olmayacak gibi gözüküyor. Geri kalan detaylar da aklıma yatarsa, olur bu iş. Ben de kararımı, neden ve sonuçlarıyla buradan paylaşırım.
Her zamanki gibi, elinize, emeğinize sağlık 🙏🏻
-
sayın @gucarslan benim kendi bilgilerimi girerken ds260 formunda yapmış oldugum bir hatam var. üniversiteden mezun olduğum yılı 2016 yerine 2017 olarak belirtmişim. hali hazırda goodluckvbiden davasına da katılmış durumdayım. formu açtırmakla uğrasmadan ds260 formumuzu gönderdik dava için. sorun olur mu merak ediyorum? bu hatayı düzeltmek icin kcc'ye ds260 formunun tekrar açılmasını talep etmeli miyim sizce? halihazırda davaya yanlış olan mezuniyet tarihimle katılmış durumdayım.
-
@Berk-Şendil hayır hiç gerek yok. onlar sizin mezun olduğunuz seneye değil, diplomanıza bakacak. içini rahat olsun, böyle kalabilir.
-
@gucarslan çok teşekkür ederim.
-
Arkadaslar Selam, umarim USA buyuk elciligi kapisini gormek hepimize nasip olur! Benim sorum diyelim ki randevu aldik, hangi belgeyi goturup goturmeyecegimizi nasil bilecegiz. Ordegin bu okul diplomasi ve banka hesaplari etc. Bunlarla ilgili kcc evrak istemedi onun icin soruyorum. Bunun listesi bize gonderilecek mi mulakat tarihi alindiktan sonra. Tesekkurler!
-
@cevizagaci54ua o kadar düşünmenize gerek yok, bu başlığın ilke iletisini okumanız yeterli.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3423/dv2021-mulakat-deneyimleri?page=1
-
4 Mayıs’ta KCC’ye mülakat yeri değişmek için son kez bu konuda mail atmıştım. Az önce KCC den cevap geldi. Yine aynı cevabı verdiler, numaram görüşmeye hazır olduğu için dosyamın kilidi açılamazmış.
KCC bana 1 ay sonra cevap verdi. KCC kaç güne cevap veriyor diye merak edenler varsa diye bilgilendirmek için yazdım.
Dünden beri içimde bir his var. Ankara açılacak diye içim kıpır kıpır oluyor. Herhalde bu sabah açılan 4 konsolosluk yüzünden heyecanlandım. 🙂
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
4 Mayıs’ta KCC’ye mülakat yeri değişmek için son kez bu konuda mail atmıştım. Az önce KCC den cevap geldi. Yine aynı cevabı verdiler, numaram görüşmeye hazır olduğu için dosyamın kilidi açılamazmış.
KCC bana 1 ay sonra cevap verdi. KCC kaç güne cevap veriyor diye merak edenler varsa diye bilgilendirmek için yazdım.
Dünden beri içimde bir his var. Ankara açılacak diye içim kıpır kıpır oluyor. Herhalde bu sabah açılan 4 konsolosluk yüzünden heyecanlandım. 🙂
Rica etsem email metnini kopyalamaniz mumkun mu? Glazier acacagi davada konsolosluk transferi ve zoom mulakati gibi alternatif cozumler istenecek, o yuzden konsolosluklarin dosya transferini nasil baktiklarini daha iyi gorebilmek icin faydali olabilir.
Insallah dediginiz gibi olur ve mulakat emailleri gelmeye baslar!
-
@hardrock
Thank you for your inquiry.Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.
Devamı klasik bilgilendirme metni filandı.
-
@sameterim, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba,geçen ay 14.000 de olan visa bülteninde bu ay rakam yerine current yazıyor sebebi nedir?
tum numaralar aktiflesti. Bu nedenle dosya numarasi cok buyuk olsa da herkes mulakat tarihi alabilir demek.
-
@Orhan-Cabarov Cok tesekkurler!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum