Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

FAFSA ve Üniversite Eğitimi için diğer burs ve kredi olanakları

Benzer Başlıklar

• Türkiye'de üniversite okumak mı Amerika'da community college okumak mı ?

Önlisans ve Lisans Eğitimi
    17
    0 Oy
    17 İleti
    3k Bakış
    ahmettyA
    @DewRM, içinde söyledi: Türkiye'de üniversite okumak mı Amerika'da community college okumak mı ? Merhaba. GreenCard 2022 kazandım. Florida'da 2 yıllık İç Mimarlık (Interior Design) okumak istiyorum. 2 yıl sonunda iç mimar olarak çalışabilir miyim? İlla 4 yıllık okullara gitmem mi gerekiyor? Sorunuzu ilgili başlıkta sorabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/category/11/mühendislik-ve-mimarlık
  • GC Sonrası Birleşik Krallıkta Lisans Eğitimi Almak?

Önlisans ve Lisans Eğitimi
    16
    0 Oy
    16 İleti
    334 Bakış
    crazycellsC
    @enestalha, içinde söyledi: GC Sonrası Birleşik Krallıkta Lisans Eğitimi Almak? @crazycells 2 Defa Re-entry permit alınabilir mi ki? Böyle birşey var mı yani? Var :) Sayin @knnrn 'in linkini verdigi konuyu inceleyebilirsiniz. 2 defa 2 yillik alabilirsiniz, sonrasinda ise ABD'de az yasadiginiz icin maksimum 1 yil izin alabilirsiniz ama 3. kez basvurmanizi zaten tavsiye etmem, 2 defa basvuru yapmak 4 yillik egitim icin yeterli diye dusunuyorum...
  • Bi yandan üniversite okuyup bi yandan çalışmak

Taşındı Önlisans ve Lisans Eğitimi
    19
    1 Oy
    19 İleti
    4k Bakış
    O
    @knnrn, içinde söyledi: Bi yandan üniversite okuyup bi yandan çalışmak @ferhat Bi yandan üniversite okuyup bi yandan çalışmak içinde söyledi: @knnrn Bi yandan üniversite okuyup bi yandan çalışmak içinde söyledi: @ferhat Bi yandan üniversite okuyup bi yandan çalışmak içinde söyledi: Arkadaşlar bir sorum olacak. Bildiğim kadarıyla Amerikada devlet üniversitesi de olsa para ödememiz gerekiyor. Bir yandan çalışıp bir yandan okumak(başka bir gelir kaynağı olmadan) sizce mümkün mü? ABD'deki ogrencilerin %90'i boyle yapiyor zaten. Tabii ki mumkun. evet öyle ama yanlarında destek olan bir aile söz konusu tek başıma yaşam karşılamak anlamında soruyorum malum dolar kurundan dolayı ailemin yollayabileceği para çok bir işe yaramaz Benim isyerimde full-time calisip bir yandan da universite okuyan arkadaslarim var. Aileleri herhangi bir yardim yapmiyor. Kazandigi parayla kirasini odeyip cocuklarina da bakiyor. İyiymiş ben eşimle gelmeyi düşünüyorum ikimiz çalışıp bir yandan ben üniversite okumak istiyorum mümkünse eğer okumak güzel birşey
  • Amerikan Vatandaşı Çocuğun ABD'de Eğitimi (Anne-Baba Türk Vatandaşı)

Taşındı K-12 ve Lise Eğitimi egitim
    46
    4 Oy
    46 İleti
    18k Bakış
    H
    @crazycells yanlış okumadıysam 21 yaşına kadar anne bababasının green card almasına yardımcı olabiliyor amerikada okuyan abd pasaportlu bir çocuk. bunun yanında guardian olması için yakın akrabası olmasına gerek yok. o adreste citizen olan herhangi biri de olabilir. anne ve baba vekalet verdiği sürece. biz hatta okul müdürünü vekil tayin etmiştik. tşkler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

52

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k