Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @yalcinbeslan, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    @gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    @yalcinbeslan rica etsem, sisteme tekrar girip kendinize tekrardan confirmation page sayfasını gönderebilir misiniz?

    @gucarslan dediğiniz gibi denemek için sisteme tekrar girdim ve bilgilerimi yazdım ancak aşağıdaki gibi bir hata alıyorum.

    bf7357cc-dc79-4546-b818-4765e31ab8bf-image.png

    Yoğunluktan dolayı bu hatayı alıyor olabilirsiniz. Ara ara deneyin, giriş yapılacaktır. Bende de aynı hata oldu, birkaç kez denedim sonra giriş yapabildim.


  • @gucarslan DV2021 davasına katıldım ve Curtis tarafından gönderilen mailde KCC'ye dökümanları iletmemiz söylenmişti, bana mail gelmedi ama yine de ileteceğim. Dosyaları gönderirken mailde herhangi bir yazı felan yazacak mıyım ? Örnek varsa paylaşabilir misin ?


  • @mahmutenis Pasaportunuz mu kayıp ya da eski tarihli?


  • @gucarslan Bu pdf olarak kaydettiğiniz zamanki görüntü. Aynısı bende de çıktı. Sonra e-mail olarak gönder dediğimde, diğer görselde gösterilen gibi e-mail geldi.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @NBayraktar, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    @gucarslan DV2021 davasına katıldım ve Curtis tarafından gönderilen mailde KCC'ye dökümanları iletmemiz söylenmişti, bana mail gelmedi ama yine de ileteceğim. Dosyaları gönderirken mailde herhangi bir yazı felan yazacak mıyım ? Örnek varsa paylaşabilir misin ?

    bu başlığın ilk iletisinde bütün detaylar bulunmakta. mail başlığına cn'nizi yazıp yollamanız yeterli.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/3423/dv2021-mulakat-deneyimleri?page=1


  • Merhaba, benim mülakat yerim Londra fakat Amerikan konsolosluğu açık olmasına ragmen bu zamana kadar sadece 1 adet green card islemi yapmış görünüyor.
    Bana henüz KCC den evrak onayı gelmedi numaram büyük olduğu için. Şansımı degerlendirebilmek adına, Londra'da görüşmeye katılacak kişi sayısını öğrenebilme imkanımız var mıdır? Yani Birleşik Krallıktan green card kazanan kişi sayısını herhangi bir yerden görebiliyor muyuz?
    Belki burdan çok az kişi kazandı ya da henüz evrak onay maili almadılar o yüzden sayı ilerlemiyor olabilir. onu anlamak için soruyorum.
    Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @uğur-üker merhaba. ingiltere green card çekilişine katılabilen bir ülke değildir.
    katılan ve kazanan sayılarının olduğu bülten için linke bakın lütfen;

    londra'da mülakata katlan kişi sayısını bilmememiz şuan için mümkün değil. bu bilgiler yayınlanmıyor. eğer dosyanızı londra'ya taşımak istiyorsanız KCC ile iletişime geçin lütfen.


  • @gucarslan Ben İngiltere'de ikamet ediyorum fakat Turk vatandasıyım. İkamet adresi İngiltere olduğu için en başından beri mülakat yerimiz Londra idi. O yüzden merak ettim. Teşekkürler yanıtınız için.


  • merhaba iyi çalışmalar arkadaşlar en sonunda KCC'den evraklarımla ilgili geri dönüş alabildim kısa bir süre önce pasaportumu yenilediğim için tüm evrakları tekrardan göndermiştim sanırım pasaportum ile ilgili benden ek belge talep ediyorlar gönderilen maili sizinle paylaşsam bana yol gösterir misiniz zira tam anlayamadım nasıl bir mail göndermem gerektiğini şimdiden çok teşekkür ederim,

    Thank you for submitting your Diversity Visa (DV) documents to the Kentucky Consular Center (KCC). After reviewing your documents, KCC has determined that additional documentation that you have met the passport requirement, or an exemption to that requirement, is needed. Please review the information below and submit all requested documentation.

    Each DV entry must include the passport number, country or authority of issuance, and expiration date for the principal applicant’s valid, unexpired passport. If the passport used by the principal applicant has changed, you must include a copy of the passport given on the initial entry with a written explanation for the change to KCC. If you claimed any exemption from the passport requirement at entry, you must provide an explanation of your qualifications for the exemption requested.

    This notice is not a guarantee of receiving a visa or a visa interview. KCC is a document processing facility and does not make adjudicatory decisions.


  • @feridetlngn Evrakları gönderirken, tarihi geçmiş olsa bile lotoya başvurduğunuz pasaportun görüntüsünü ve neden bu pasaportu artık kullanmadığınızı içeren yazı gönderdiniz mi?


  • @gamefry pasaportu değiştirdiğimi belirten bir yazı ile gönderdim fakat dediğiniz nitelikte ayrıntılı belirtmedim maalesef

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @feridetlngn, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    @gamefry pasaportu değiştirdiğimi belirten bir yazı ile gönderdim fakat dediğiniz nitelikte ayrıntılı belirtmedim maalesef

    cekilise katildiginiz pasaportunun kopyasini da gondermeniz lazim.


  • @crazycells You will only be scheduled for interview at an overseas consular post after you have submitted all documents required for your case and your visa rank number has become current. gönderilen yazıda böyle bir bölüme denk geldim sanırım tüm evraklar tamamlansa bile görüşmeler ankara dışında başka bir konsoloslukta yapılacak yanlış mı yorumluyorum?

  • ⭐⭐⭐

    @feridetlngn, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    overseas consular

    "overseas consular" dediği ABD toprakları dışındaki birimler.
    Sadece vatandaşlığı ve yasal oturma izniniz olan bir yerde mülakat seçebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @feridetlngn, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells You will only be scheduled for interview at an overseas consular post after you have submitted all documents required for your case and your visa rank number has become current. gönderilen yazıda böyle bir bölüme denk geldim sanırım tüm evraklar tamamlansa bile görüşmeler ankara dışında başka bir konsoloslukta yapılacak yanlış mı yorumluyorum?

    DS-260 formunda dosyanizin gidecegi konsolosluk yaziyor, eger Turkiye'de mulakata girecekseniz mulakatiniz Ankara'da olacak.


  • @gucarslan merhaba Ankara konsolosluğu açıldı mi ? bir de KCC onay e-mailleri yolluyor mu ? mesela bizim 17 binlerde.Henuz evrak onay gelmedi.Baslandi mi takip edemedim şimdi gördüm bu iletinizi ? Onay e-mail gelirse otomatik current mi olmuş sayılıyoruz ? akabinde Ankara dan randevu alabilir miyiz ?

  • ⭐⭐⭐

    @İpek-Dedemen-Erdur

    1- Ankara Büyükelçiliği açık, ancak DV mülakatı yapmayı tercih etmiyor. Farklı göçmen vize türlerinde çalışmalarını sürdürüyorlar.
    2- Onaylar en son 8400'lerde kaldı.
    3- Haziran 2021 itibariyle tüm numaralar current oldu.
    4- Maalesef current olmak ya da onay almış olmak randevu alacağınızı garanti etmiyor. Henüz Ankara, hiçbir DV talihlisiyle mülakat yapmadı. Yapacak mı belli değil.


  • @Sono aslında Ankara yapmayi tercih etmiyor degil den ziyade, state department mülakat yapabilirsin şeklinde izin vermiyor Ankaraya. Yukarisi ne derse onu yapiyorlar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Meco peki DoS, diğer konsolsolukların neden mülakat yapmasına izin veriyor? yani ankara'nin DV vizesi basmasi DoS için neden bu kadar zararlı da kalan 105 konsolosluk zararlı degil sizce?


  • @gucarslan cevabını en çok merak ettiğim soru bu gerçekten. DV işleyen konsolosluklar ile kıyaslama yapınca, mantıklı tek bir sebep bulamıyorum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.7k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum