DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
-
@Cem-Tuna-Yavuz denedim malesef aynı hatayı almaya devam ediyorum
-
@huseyinbarni Dolar hesabınız veya kredi kartında dolar ile işlem yapılma müsait mi ? Bir sorun kaynaklı oda banka, sitede bir sorun yoktur.
-
32k CN ile davaya katılmayı düşünüyorum ama bir sorum olacak. Davanın kazanıldığını varsayacak olursak, bu CN ile mülakat sırasının bana gelmeme ihtimali ne derecede? Yüksek bir ihtimal mi, yoksa düşük bir ihtimal mi? Davanın seyrine bağlıysa davadan ne gibi sonuçlar çıkabilir?
-
pdf dosyasındaki confirmation number ne ola ki? case numberın kısaltılmış hali mi yoksa evrak onayında gönderilen confirmation number mı?
-
@saravakos DS260'ı doldurduktan sonra mail ile gelen confirmation numberı kastediyorsunuz sanırım. çünkü onu istiyorlar davaya katılırken..
-
anladım. bakalım katılmayı düşünüyorum ama 500 dolar çok gibi..
-
@saravakos Merhaba, bahsettiği sayfa bu hocam.
https://i.imgur.com/8p6bh7w.pngBunu söylemek elbette bana düşmez ama 500 doları her zaman kazanabilirsiniz ama amerikaya her zaman gidemezsiniz. Bir de bu açıdan düşünün.
Davanın kazanılacağı kesin değil ama böyle bir ihtimal var sonuçta. Bildiğim kadarıyla dv2020 için de buna benzer dava açılmış ve davaya katılanlar vize alıp gitmiş. Katılmayanlar alamamış ve gidememişler.
Yine de hatam varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen. Yanlış bilgi vermiş olmayayım.
-
@Berkan-Durak, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
32k CN ile davaya katılmayı düşünüyorum ama bir sorum olacak. Davanın kazanıldığını varsayacak olursak, bu CN ile mülakat sırasının bana gelmeme ihtimali ne derecede? Yüksek bir ihtimal mi, yoksa düşük bir ihtimal mi? Davanın seyrine bağlıysa davadan ne gibi sonuçlar çıkabilir?
bunu davanın web sitesini okuduysanız görmüş olmanız gerek zaten.
ayrıca belirttiğiniz soruların cevaplarını buradan alma ihtimaliniz çok düşük. zaten bu soruların cevaplarını veriyor olsak, davaları biz açardık. bu sorulara buradan alacağınız cevapları lütfen yatırım tavsiyesi olarak görmeyin. en doğru cevapları avukatlardan almanızı tavsiye ederim.
-
dava ile ödemeyi denediğimde olmamıştı ancak daha sonra tarafımdan ödemeyi çekmeyi başardılar. ödeme işlemini gerçekleştirdikten sonra yapmam gereken başka bir nokta varmı ?
-
Merhaba
Telegram grubuna ekler misiniz! -
@huseyinbarni, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
dava ile ödemeyi denediğimde olmamıştı ancak daha sonra tarafımdan ödemeyi çekmeyi başardılar. ödeme işlemini gerçekleştirdikten sonra yapmam gereken başka bir nokta varmı ?
Sırasıyla 1."Auto-Receipt" 2.Ek dosyalı "Retainer Agreement" maili aldıysanız bir sorun yok hayırlı olsun. 2-ci mail içerisindeki linkten "Questionnaire & Declaration for DV2021 Case" sayfasına geçiş yapıp oradakı formu da doldurduktan sonra "Thank u for signing up" başlıklı 3-cü maili alacaksınız.
-
@huseyinbarni Hayırlı olsun. @Masda gereken cevabı vermiş, ben de sırasıyla görsel ekleyeyim böyle daha anlaşılır olur. :)
https://i.imgur.com/yF5A1H1.png
https://i.imgur.com/tmmGihI.png
https://i.imgur.com/bmCVZzR.png -
merhaba, bende davaya dahil oldum, telegram grubuna ekleyebilir misiniz lütfen?
-
@lonesometraveler özelden bilgi verdim size.
-
@huseyinbarni bendede aynı sey oldu. sanal kart degıl asıl karttan odeme yapın ve eger yıne olmazsa turkce vıdeonun altında türk olan avukatın cep numarası var onunla irtibata gecersenız yardımcı olur bende oyle yaptım
-
@Orhan-Cabarov @Masda yardımlarınız için teşekkürler. sonya adında birine mail attım henüz confirm gözükmüyorum 48 saat içinde confirm olmuş olacaksınız dedi sanırım 2.mail o zaman gelecek bana henüz 2.maili almadım çünkü :(
-
@huseyinbarni, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
@Orhan-Cabarov @Masda yardımlarınız için teşekkürler. sonya adında birine mail attım henüz confirm gözükmüyorum 48 saat içinde confirm olmuş olacaksınız dedi sanırım 2.mail o zaman gelecek bana henüz 2.maili almadım çünkü :(
Telaşa gerek yok muhtemelen, "Manual Receipt" maili almışsınız. İlk mail yerine geçer. Mühim olan referans/fatura kodunuz ve imzalı sözleşme dosyası. Sonyanın yolladığı mailde ek dosya var mı ?
-
Bende bugün itibariyle davaya katıldım.
-
@archer hayırlı olsun, bol şans diliyorum.
-
@gucarslan merhaba bu davaya katılmazsak bize vize çıkmayacak mı ? sıramız 17binlerde.Evrak onayı maili henüz gelmedi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum