[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
İlgi ve alakanız için çok teşekkürler, greencard çekilişine başvururken Highest level of education completed kısmını university degree olarak seçmiştim fakat şimdi ds260 formunu doldururken highschool diploma olarak seçtim sizce herhangi bir mahsuru var mı (1 aya mezunum) , formu açtırıp düzeltmeli miyim ?
-
@burakkcoskun, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merabalar sizlere birkaç sorum olucaktı.
Ds-260 formunu gönderdikten sonra ABD de adres olarak otel belirttim ikincisi mesleğimi belirtmeme rağmen yanlış anlamamdan ötürü course of study sorusuna mezun olduğum program yerine aldığım toplam derslerin kredisi ni yazdım. Tekrar mail atıp sistemi açtırmam mı gerekiyor bu eksik ve yanlış bilgilerim benim için sıkıntı oluşturur mu
Teşekkkür ederimOtel adresi vermenizi tavsiye etmem, daha once bu sekilde hareket edip Green Card'ini kaybeden ve yeniden cikartmasi gereken uyeler olmus.
Yeni bir adres bulup, hem adresi hem de dediginiz course of study sorusunun cevabini degistirmenizi tavsiye ederim.
-
Merabalar
Henüz boşanmadım davam devam etmekte
Evimiz ayrı ve greencard a başvuru yaparken mahkemenin verdiği uzaklaştırma kararları vardı o sebeple yasal ayrılık seçeneğini işaretlemiştim. Şuan ise yaklaşık 4 aydır dava sürecim var belki uzun sürücek. Ne yapmalıyım.Resmen hala evli oldugunuz icin evli olarak isaretleyebilirsiniz.
Ilk basvuruya esinizin bilgilerini eklemis miydiniz?
-
Pasaportumu kaybettim ds-260 formunu zaman kaybetmemek adına doldurup gönderdim sonradan düzeltip kaybettiğime dair ne yapmalıyım
Teşekkürleryeni pasaport cikartip DS-260 formuna eklemelisiniz. Mulakat sirasinda eski pasaportunuzu da gormek isteyebilirler, bilginize.
-
@muratcan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells Daha ds-260 formunu doldurmaya hiç başlamadım
formlari dogru sekilde doldurmaniz yeterli o halde.
Dosyaniz tamamlanmadan ve memurlarin onune gelmeden, hickimseden net yanit alamazsiniz, bilginize.
-
@Mert-Karayılan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler öncelikle. Bir sorum olacaktı; Confirmation pdfini incelediğimde, annenin adresinin babanın adresi ile aynı mı ? sorusunun formu doldururken bende görünmediği ve bana ekstradan yine aynı adresi yazdırdıklarını farkettim. Confirmation pdfinde bu sorunun karşısı boş olarak gözüküyor herhangi bir sıkıntı çıkar mı acaba ?
sorun yok.
-
@Zeynel-SOLMAZ, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba iyi forumlar! Ds formumu geçen hafta gönderdim ancak henüz kccden yanıt alamadım. Ortalama ne kadar süre sonra bir yanıt alıyoruz?
DV-2022 surecinin baslamasina aylar var, sadece beklemelisiniz.
-
@Burak-Çalışkan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Öncelikle çok teşekkür ediyorum ilgi alakanız için
@crazycells Formu açtırmak beni çok arka sıralara çeker mi acaba ?su an yapacaginiz hicbir sey hickimseyi arkalara cekmez

-
@Mert-Karayılan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
İlgi ve alakanız için çok teşekkürler, greencard çekilişine başvururken Highest level of education completed kısmını university degree olarak seçmiştim fakat şimdi ds260 formunu doldururken highschool diploma olarak seçtim sizce herhangi bir mahsuru var mı (1 aya mezunum) , formu açtırıp düzeltmeli miyim ?
sorun olmaz, bu sekilde kalabilir.
-
Visa Number diye belirttiği alan neresidir arkadaşlar. Numara girişi sınırlandırılmış belli sayıda karakter girilebiliyor.
-
@FUAT-ARI vizenizin sag alt köşesindeki kırmızı renkli numara.
-
@crazycells
Merabalar
Hayır ilk başvuruda mahkeme müşterek konutu eşime verdi beni evden uzaklaştırdı ve yasal ayrılığı işaretledim ve o sıra eşimle görüşmediğinden eşimin bilgilerini girmedim.
Şuan boşanma davam devam etmekte ilki gibi uzaklaştırma kararı yok ancak zaten dava var ve nafaka çocuk velayeti vs gibi konularda hakim ara karar verdi . Bu beni hala evli mi yoksa ilk başvurudaki gibi yasal ayrılık seçeneğini mi yapmalıyım .
Evli olarak işaretlesem bu sefer ilkindekiyle farklı bir şey olucak bu beni onların gözünden nasıl duruma sokar bilmiyorum. -
@crazycells
Merabalar
E devletten eski pasaport bilgilerine ulaştım kendisi olmadan bu bilgileri alıp götüreceğim sıkıntı olmaz umarım
O belgede tüm bilgiler mevcut orjinalini istemezlerse sıkıntı olmaz ins -
@crazycells Anladım o zaman kanada'ya gitdiğimde kanada adresimle birlikde formu doldurup mülakat yerini kanada seçmem yeterli olacaktır sanırım ,bende kimseden net bilgi alamıycağımı tahmin ediyorum ama biede KCC'ye yazmak kaldı yapmadığım onuda deneyeyim ne olur ne olmazçok teşekkürler
-
selam arkadaslar. kendi formumu doldururken current spouse baslıgında occupation diye bir soru var. esim normalde muhendis fakat su an işsiz. not employed mi yazmalıyız yoksa engineering mi? yani asıl mesleği mi soruluyor yoksa su an calısıp calısmadıgı mı? not employed dersek acıklama yazmamız isteniyor. engineering dersek herhangi bir sey sormuyor.
-
@robbie şuan ki mesleğini soruyor. açıklamaya yine not employed yazabilirsiniz.
-
Merhaba DS260 formunu doldururken adresler bölümünde City kısmına yaşadığım şehir Antalya yazdım state Province bölümünü yok işaretledim. Adres bilgilerim Antalya /Konyaaltı fakat Konyaaltını girmedim. Bu sorun olurmu formu Kcc ye mail atıp tekrardan açtırmam gerekir mi
-
@goblis
Çok teşekkür ederim aydınlatman için:)
1-şimdi şöyle haziran ortasına kalabilir bana pasaportun gelmesi iyi ihtimalle ama çok uzun bir süre olacak riske girmesinden korkuyorum . Sonuçta herkesin böyle pasaportun süresi bitebilir ama mülakat günü başka pasaport no verdiğimdede bu sıkıntı olabilir diyorsunuz anladığım kadarıyla, ben randevumu iptal edip yeni pasaport almayı ertelemeyi düşünüyordum. Yani bunu yapmamalı mıyım?2- yasal olaraktan kastınız çalışma vizesiyle buraya gelmiş olmam ve halen çalışıyor oluşum sanırım? 3 yıllık kontratım var ve ikametgah anlamında burdaki adresim resmiyette geciyor mu bilmiyorum çünkü henüz oturum kartına sahip değilim , şirketin bana verdiği adres üzerinden bu basvuru yapılacak . Gecici oturum izninden ziyade vizem aralık 2022 ye kadar o süre içerisindede vizem bitse dahi oturum kartı bekliyor durumda olduğum için sorun yasanmıyor diye biliyorum.çünkü o statüde olup ülkeden çıkış yapmamak kaydıyla hala calışan ve bekleyen çok kişi var çevremde.
-
Selam, ds 260 forumda okulla ilgili soruda kach yil okudugun okul yazilmali? Azerbaycanda ilk okul,orta okul ve lise anlayishi yok.rica etsem bilgisi olan cevaplandira bilirmi?
-
@gulallaz bu başlığı kullanabilirsiniz;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2188/dv2022-azərbaycan-green-card-lotereyasi-qalibləri/116
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.