Evli olup 5 aylık bebekle, greencardla ne iş yapabilirim, iş tavsiyesi ( ingilizce iyi)
-
merhaba, bu yılın talihlilerindeniz ancak bir türlü sevinemedik. öğrendiğimiz günden beri araştırıyoruz. orada yaşayan tecrübeli kişilerin yardımına ihtiyacım var. bebeğimiz 5 aylık, dilbilimi mezunuyum ama mesleğimi yapmadım. onumuzdeki süreçte kendimi geliştire de bilirim herhangi bir alanda. bana düzgün kazanç elde edebileceğim ( çocuktan dolayı duzgun bir yerde yasamamız gerekiyor) spesifik işler önerebilir misiniz
-
yanlış yere mi açtım acaba konuyu
-
@Ribbit Hangi dilleri biliyorsunuz? Tercumanlik, ceviri yapma veya belki ogretmenlik gibi alanlarda is bulabilirsiniz.
Cryptologic linguist'ler genelde devlet kurumlarinda ama cogunlukla askeriyede is bulabilirler ama buyuk ihtimalle vatandaslik gerekiyordur.
-
@MySea ingilizce biliyorum. orta düzey de italyanca. formasyonum yok ama, zaten bolumumde iş deneyimim de yok amator çeviriler dışında. tesekkur ederim tavsiyeniz için
-
@Ribbit meslegimi yapmadim demissiniz, baska bir is yaptiniz mi? Amerikada yapilacak is cok ama size uygun olan nedir bunu bulmalisiniz.
-
@Ribbit, içinde söyledi: Evli olup 5 aylık bebekle, greencardla ne iş yapabilirim, iş tavsiyesi ( ingilizce iyi)
yanlış yere mi açtım acaba konuyu
Bu sekilde kisiye ozel basliklari cok tercih etmiyoruz forumda, herkes sizin yaptiginiz gibi yapsaydi mesleklerin ayri basligi yerine her uyenin ayri basligi olmak zorunda kalirdi...
Su basligi ve diger bolumlerdeki meslek basliklarini inceleyip kendi durumunuza uygun meslekleri degerlendirebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1863/abd-i̇ş-alanları-deneyimli-deneyimsiz
-
@sigmoidalmammal, içinde söyledi: Evli olup 5 aylık bebekle, greencardla ne iş yapabilirim, iş tavsiyesi ( ingilizce iyi)
@Ribbit meslegimi yapmadim demissiniz, baska bir is yaptiniz mi? Amerikada yapilacak is cok ama size uygun olan nedir bunu bulmalisiniz.
evet farklı sektorlerde calıştım. ben de bunu bulmak istiyorum. yani orada ne gibi fırsatlar var ve bunlardan hangileri uygun ( su anda aklımda sadece kresler var, ya da herhangi bir konuda kendimi gidene kadar geliştirmeyi de dusunebilirim) bunu tespit etmek istiyorum. tesekkur ederim cevabınız için
-
@crazycells linki incelemiştim. daha cok evli cocuklu kişilerin deneyimleri özelinde bilgi almak istemiştim. tesekkurler cevabınız için
-
@Ribbit evli çocuklu diye bi ayrımı yok aslında. Türkiye nasılsa burası da öyle. Ya çocuğu kreşe verip kreş parasına çalışacaksınız ya evden çalışacaksınız çocukla ki bu çok zor ya da çalışmayacaksınız. Ben kreşte çalışıyorum hala. İstedigim is bu değil ödemesi de az ama en azından kızıma kreş parası ödemiyorum ve eve ekstra para giriyor. Diğer seçenekte dadılık, çocuğunuzu yanınıza almanıza tamam diyecek bi aile bulabilirsiniz. Onun dışında annelere pek fazla secenek kalmıyor maalesef
-
@damladav tesekkur ederim cevabınız için
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum