Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • DS 260 formunda diğer iş olarak sanatçı yazdığımda sanat galerisini iş veren olarak gösterebilir miyim? Sosyal güvenlik kurumunda galeri bilgisi çıkmıyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @suleymanhvz eğer gerçekten isvereniniz bir sanat galerisi ise elbette. burada sizden beklenen gerçek bilgileri vermeniz zaten.


  • @gucarslan Sosyal güvenlik kurumu A4 dökümünde görünmüyor


  • @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @ersin35, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    merhaba arkadaşlar.pasaport tarihim eylül de dolacağı için ve çocuklara da yeni pasaport çıkarıp öyle DS260 formunu dolduracağım.ds 260 formundaki pasaport sekmesini şu andaki tarihi geçmemiş pasaport ile doldursam save etsem daha sonra bilgileri değiştirebilirmiyim.? aslında formun bütün bilgilerini doldurup pasaportu beklemek istiyorum.ne dersiniz?

    submit etmediginiz sürece istediğiniz kadar değişiklik yapabilirsiniz.

    bu arada, neden eylül ayına kadar bekliyorsunuz?
    pasaport almak için illa eski pasaportunuzun süresinin tamamen bitmesine gerek yok, gidip yeni bir pasaport alabilirsiniz.

    yok beklemicem zaten. randevu verilir verilmez çıkartçam.teşekkürler.

  • ⭐⭐

    @suleymanhvz Sanat galerisinden ücret alıyorsanız işvereniniz olarak düşünüp yazabilirsiniz. Formu bilginiz dahilinde dolduruyorsunuz, SGK müfettişi gibi davranmanız beklenmiyor 🙂


  • Describe the type of work you are doing. Be as specific as possible.Job Title bölümü türkçe mi ingilizce mi cevap vereceğiz?


  • DV-2022 20 ve 21 de yaşanan sorunları yaşaması ne kadar muhtemel? Genel beklenti bu konuda nedir?


  • DS 260 Formunda Describe the type of work you are doing. Be as specific as possible ve Job Title bölümüne türkçe mi ingilizce mi cevap vereceğiz?


  • @crazycells Vermiyormus, videoyu tekrar izleyince farkettim. Orada soyluyormus zaten😊 Adres buldum ben onu yazacagim. Tesekkur ederim.

  • ⭐⭐

    @suleymanhvz, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    DS 260 Formunda Describe the type of work you are doing. Be as specific as possible ve Job Title bölümüne türkçe mi ingilizce mi cevap vereceğiz?

    DV talihlisi iseniz imzanızı düzeltir misiniz.

    Formdaki açıklama alanlarının tümünü İngilizce doldurmanız gerekiyor.


  • @goblis Kazan ben değilim, kız arkadaşım. O yüzden onun ağzından soruyoruz 🙂


  • Merhaba, formu doldururken geçmiş adreslere üniversitedeyken kaldığım yurtların adreslerini yazmam gerekiyor mu yoksa sadece ikametgahda olan adres uygun olur?
    Öbür türlü bir de yaşadığım adresten okurken ayrılıp sonra geri döndüğüm için karışıklık çıkıyor ama bilemedim en doğru nasıl yazabilirim.


  • Merhaba bana bu yıl green kart çıktı ancak bir problemim var Bu sorunun cevabını hiçbir yerde bulamadığım için buraya yazmaya karar verdim. Ben epilepsi hastasıyım nöbetlerim hafif; ayda bir oluyor yada olmuyor bir anda gelip geçiyor. 2013 de bir beyin amiliyatı geçirdim beynimde tümör vardı epilepsinin sebebi de bu tümördür. ayrıca kaygı bozukluğundan dolayı pskolojik ilaçlar kullanıyorum epilepsiden dolayı da ilaç kullanıyorum. mülakat için sağlık raporu alırken uyuşturucu kullanıyormusun?, kendine zarar verdinmi?, gibi soruların yanında (bunlar istenmeyecek şeyler) ameliyat geçirdin mi?, psikolij hastalığın varmı?, ilaç kullanıyormusun? gibi sorularda soruluyor benim merak ettiğim şey bu problemlerim onay almama engel olacak bir meselemidir? eğer öyleyse; sağlık muanesinde bunu beyan etmesem anlaşılır mı?


  • Merhaba, pasaport yeniletecekler randevular açılmış haberiniz olsun..


  • Merhabalar babam 2022 talihlisi ve bende haktan yararlanabiliyorum ama şuan 12. sınıf öğrencisi olduğum için ds260 formunda okul kısmını nasıl dolduracağımızı bilmiyoruz muhtemelen 1 aya mezun olmuş olurum ama şuan için mezun değilim bunun için ds260 formunu nasıl doldurmalıyım ayrıca 12.sınıf olduğum için Bi yandan da üniversite sınavına hazırlanıyorum ve sınavda kazanıp /kazanmayacağım ya da hangi üniversiteye gideceğim belli olmadığı için bu sürece nasıl bi etkisi olur mu

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @med4816, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    DV-2022 20 ve 21 de yaşanan sorunları yaşaması ne kadar muhtemel? Genel beklenti bu konuda nedir?

    bu sorunuz için şuan cevap vermek zor. DV2021 sürecinin resmi olarak bitip DV2022 sürecinin baslamis olması gerek. temennimiz sorunsuz bir çekiliş yılı olması.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Hacı-Hüsmettin, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba bana bu yıl green kart çıktı ancak bir problemim var Bu sorunun cevabını hiçbir yerde bulamadığım için buraya yazmaya karar verdim. Ben epilepsi hastasıyım nöbetlerim hafif; ayda bir oluyor yada olmuyor bir anda gelip geçiyor. 2013 de bir beyin amiliyatı geçirdim beynimde tümör vardı epilepsinin sebebi de bu tümördür. ayrıca kaygı bozukluğundan dolayı pskolojik ilaçlar kullanıyorum epilepsiden dolayı da ilaç kullanıyorum. mülakat için sağlık raporu alırken uyuşturucu kullanıyormusun?, kendine zarar verdinmi?, gibi soruların yanında (bunlar istenmeyecek şeyler) ameliyat geçirdin mi?, psikolij hastalığın varmı?, ilaç kullanıyormusun? gibi sorularda soruluyor benim merak ettiğim şey bu problemlerim onay almama engel olacak bir meselemidir? eğer öyleyse; sağlık muanesinde bunu beyan etmesem anlaşılır mı?

    geçmiş olsun öncelikle.
    kesinlikle hiçbir ameliyat ve sağlık probleminizi saklamayın, bu cok yanlış bir hareket olur. siz doğru ve guncel durumunuzla alakali bilgi vermelisiniz. hatta varsa epikriz raporlarını sunmanız. kalan kısım hekim tarafından değerlendirilecek. ama bulaşıcı bir hastalığınız yoksa sorun olacağını zannetmiyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Uhduhyankee, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba, formu doldururken geçmiş adreslere üniversitedeyken kaldığım yurtların adreslerini yazmam gerekiyor mu yoksa sadece ikametgahda olan adres uygun olur?
    Öbür türlü bir de yaşadığım adresten okurken ayrılıp sonra geri döndüğüm için karışıklık çıkıyor ama bilemedim en doğru nasıl yazabilirim.

    uzun süreli kaldığınız bütün adresleri yazın lütfen. yurt, öğrenci evi vb. ikametgahinizin nerede olduğu degil, nerede yaşadığınız önemli.

    yaz tatilerinde evinize gidiyorsanız onları degil, uzun süre nerede kalıyorsanız onu yazın.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @qrack, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhabalar babam 2022 talihlisi ve bende haktan yararlanabiliyorum ama şuan 12. sınıf öğrencisi olduğum için ds260 formunda okul kısmını nasıl dolduracağımızı bilmiyoruz muhtemelen 1 aya mezun olmuş olurum ama şuan için mezun değilim bunun için ds260 formunu nasıl doldurmalıyım ayrıca 12.sınıf olduğum için Bi yandan da üniversite sınavına hazırlanıyorum ve sınavda kazanıp /kazanmayacağım ya da hangi üniversiteye gideceğim belli olmadığı için bu sürece nasıl bi etkisi olur mu

    tebrikler. şuan güncel durumunuz ne ise onu yazın. yani ogrenciliginizi. asil onemli olan asil talihlinin yani babanızın durumu zaten.


  • Arkadaşlar yabancı kaynaklarda bir konuda içerik ararken bir sayfada şöyle bir ifadeye denk geldim ve konu aklıma takıldı o yüzden sormak istedim.

    "Can I answer in my native language?
    No. All answers, except as specially provided, must be in English, using English characters only. Applications submitted in any language other than English may be rejected, and you will be required to log back into the Consular Electronic Application Center (CEAC) and provide English answers."

    Formu doldururken okul isimlerinde İngilizce ifadeler (University etc.) kullanmıştım ancak işyeri isimlerinde (Dış Ticaret Pazarlama ve Reklam Ltd Şti vs) gibi ifadeleri firmaların kanuni ismi diye düşünerek çevirmedim. Acaba firma isimlerinde bu ifadeleri çevirmediğim için yukarıdaki metinde yazdığı gibi bir "rejection" olur mu, formu açtırıp doldurmam gerekir mi?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum