Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Fıratsky türkiye sınırları içinde aldığın evrakları mahkeme evrakları dışında çevirmene gerek yok. Yanlış anlattım özür dilerim. Türkiye dışında aldığın her evrağın ingilizce çevirmen gerekiyor. Aşı içn sakın önceden olma aşıları çünkü kabul etmiyorlar tekrar oluyorsun ondan önceden oldurtma çocuklara SAKIN ama SAKIN dolandırıcılara inanma çünkü hiçbir yer antlaşmalı yer değil. Türkiye sınırları için de tek bir yer RESMİ kurumdur. Ungan sağlık kuruluşu o kuruluşta ankara da bu yerden başka hiçbir yere ne röntgen çektir ne kan tahlili yaptırt neden başka bir şey sakın para da verme seni soyuyorlar haberin yok

    Çok sağol benım aşılardan kastım burada Rusya'da resmi kurumlarda bazı aşıları hepsi değil olup muaf olma şansım yok o zaman doğru mu ?Çünkü çocukların bazı aşıları burada olması gerekiyor .O yüzden hangi aşılar yapılacak orada onlarıda bilmiyorum Liste olan paylaşırsa sevinirim .Ben kendi evraklarımı e devletten alacağım onları tercümeye gerek yok ama eşim ve çocuklar için alacağım evrakları sadece tercüme ettirsem yeterli mi yoksa apostil gerekiyor mu ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Fıratsky çevirtmen gerekiyor. Aşı listesi için de aşağıdaki linke bakabilirsin


  • @ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Fıratsky çevirtmen gerekiyor. Aşı listesi için de aşağıdaki linke bakabilirsin

    Teşekkür ederim


  • Herkese selamlar,
    Öncelikle herkese bol şans diliyorum. Bir sorum olacak.

    Ds260 formu dolduracak bir aile için sadece tahlilinin doldurması yeterli mi yoksa her bir kişi için baştan ayrıca mı form doldurulcak?


  • Merhabalar, sizlere bir sorum olacaktı; ds260 formunu doldururken eğitim bilgileri kısmına şu anda okuduğum üniversitenin yanında bir de askıda olan açıköğretimde okuduğum fakülteyi yazmalı mıyım diye tereddüte düştüm ve yine aynı yerde iş tecrübelerimizden bahsedilmesi istenmiş buraya zamanında yapmış olduğum work and traveldaki iş tecrübemi yazmalı mıyım acaba, bilgilendirirseniz çok sevinirim, teşekkürler.


  • @Programmer peki soy isimde türkçe karakterler mevcut kardeşim. bunları büyük harf ile ingilizce karakter olarak mı yazmalıyım ? ayrıca tekrar teşekkür ederim.


  • @crazycells çok teşekkürler


  • Merhabalar bir sorum olacak, açıköğretim fakültesi için adres belirtmemiz gerekirse okulun adresini mi yazmamız uygun olur? Okulun adresini yazarsak da önceki adreslerimizde belirtmemiz gerekir gibi algılıyorum


  • @ayvalik10 teşekkür ederim. e devlette ikametim türkiye ve geri döneceğim türkiyeye ama burada da oturma iznim var.oturma iznim olsa da forma türkiye yazsam sıkıntı çıkar mı. sağoşun


  • Merhaba arkadaşlar hepinize iyi bayramlar dilerim,
    Birkaç sorum olucaktı size danışmak istediğim:
    1-DS-260 Formunu doldururken mevcut işime öğrenci diyip üniversitemi ve adresini girdim. Ancak Lise yada Üniversite yada İş sertifikası programına katıldınızmı sorusuna hayır dedim. ( Sayfa sürekli çöktüğü için gözümden kaçmış olmalı.)
    2-DS-260 Formunu doldururken Geçmiş adreslerimi sıralarken Kıbrısta okuduğum için ordaki adresimi de yazdım ancak yukarıdaki belirttiğim sebepten ötürü adresim Turkey olarak kaldı.
    3-Bu sorunlar için ne yapmam gerekiyor DS-260 formunu açtırmaktan bahseden arkadaşlar olmuş. Nasıl açılıyor bir bilgimde yok rica etsem yardımcı olabilirmisiniz ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Mirali-Doğan hiç bir sorun olmaz


  • Arkadaşlar, bu hafta boyunca sorduğum sorulara verdiğiniz yanıtlardan dolayı teşekkür ederim, başvurumu an itibari ile gönderdim. Şimdi, sabırla beklemem gerekiyor sanırım, bundan önce, toplamam gereken ek belge ve dökümanlar hakkında bana yönlendirmede bulunabilir misiniz? Görüşmelere götürmem gereken tüm belgeleri tespit etmek isterim.


  • Selamlar ,
    Formu doldurdum..
    Print almam şu an için mümkün değil.. summit yaparsam print alamıyorum galiba..
    Sign yapmam mi lazım.. oradan kendime nasıl email gonderecegim


  • @gamefry Eğer dv başvurusunda aile bireylerini girmiş iseniz zaten Ds260 formuna ulaştığınızda her bireyin ismi alt alta ve yan taraflarında Incomplete yazısı yazıyor, göreceksiniz.
    Eğer başvurudan sonra evlendi iseniz veya çocuğunuz oldu ise o zaman onlar doğal olarak orada görünmeyecektir. Add Applicant'a tıklayıp yeni bireyi oradan ekleyebilir ve onun formunu da o şekilde doldurabilirsiniz.
    Her kişinin formunu ayrı ayrı ve eksiksiz doldurmanız gerekiyor.

  • ⭐⭐

    @gamefry, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Herkese selamlar,
    Öncelikle herkese bol şans diliyorum. Bir sorum olacak.

    Ds260 formu dolduracak bir aile için sadece tahlilinin doldurması yeterli mi yoksa her bir kişi için baştan ayrıca mı form doldurulcak?

    ds260 formu doldurmak için giriş yaptığınızda, çekiliş başvurunuzda beyan ettiğiniz tüm aile bireyleri için ayrı form göreceksiniz. Vize alacak herkes için form doldurulmalı.

  • ⭐⭐

    @yildirim84 Formda tek bir yerde isminiz dilinize ait alfabede nasıl yazılıyor diye soruyor, orada Türkçe karakter kullanıyorsunuz. Formun geri kalanında sadece büyük ingilizce karakter kullanın.

  • ⭐⭐

    @ONUR-CAN-KAHRAMAN Okul adresleri ve yaşadığınız yerler ayrı sorular. Cevapların ortak olması gerekmiyor.

  • ⭐⭐

    @semra-karababa, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Selamlar ,
    Formu doldurdum..
    Print almam şu an için mümkün değil.. summit yaparsam print alamıyorum galiba..
    Sign yapmam mi lazım.. oradan kendime nasıl email gonderecegim

    Sign edince saklamanız gereken bir onay sayfası gelecek. Bu sayfadan email confirmation ve çıktı almanız mümkün. Size bu onay sayfasının çıktısı gerekecek aslında. Sign edilmiş formu sonradan dilediğiniz zaman görüntüleyebilirsiniz.

  • ⭐⭐

    @Mehmet-Alicem-Özdilek, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaşlar, bu hafta boyunca sorduğum sorulara verdiğiniz yanıtlardan dolayı teşekkür ederim, başvurumu an itibari ile gönderdim. Şimdi, sabırla beklemem gerekiyor sanırım, bundan önce, toplamam gereken ek belge ve dökümanlar hakkında bana yönlendirmede bulunabilir misiniz? Görüşmelere götürmem gereken tüm belgeleri tespit etmek isterim.

    Bu başlığın ilk sayfasını dikkatle okuyun, ayrıca sürecinizi imzanıza taşımayı unutmayın:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri?page=1


  • @ayvalik10 Boşanma sonucundaki mahkeme evrağını tercümana çevirttiriyor muyuz ? ve bu tercüman yeminli tercüman olmak zorunda ve noter tastikli mi olmak zorunda ? lütfen zahmet olmazsa yazar mısınız.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

77
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum