[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@gucarslan tesekkurler iyi bayramlar dilerim...bu gidisle surec 2022 ye uzar gidebilenler 2023de gider gibi ancak...vay halimize
-
Getting started bölümünde ankarada giricektim karşısındaki yazıda yes olanımı tıklamalıydık no olanı mı kilitlendi fakat ben ortadaki kutuyu işaretledim.Cevap ne olmalıydı?
-
Bu ileti silindi! -
@Use-Myplan, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@gucarslan tesekkurler iyi bayramlar dilerim...bu gidisle surec 2022 ye uzar gidebilenler 2023de gider gibi ancak...vay halimize
Merhaba, sanırım imzanızda hata var 2021 olması lazım.
-
@Gunay-Seferzade, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
arkadaşlar kesin bir bilgiye ihtiyacım var ama, ds-260 gönderdikten sonra konsolosluğu değişmek oluyor mu yoksa bunun için nedenler mi istiyor? bunu yapanlar oldu mu acaba
sorularınızı yanlış başlıkta soruyorsunuz. lütfen DV2022 başlığında sorun.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları/918
-
@qrack, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba,
Babam 2022 greencard talihlisi. Dolayısıyla ben ve annem de bu durumdan faydalanabiliyoruz ancak formu doldurmakla ilgili bir kaç sorum var.
1.Babam 60 yaşında bu bir sorun teşkil eder mi?
2.Şuan emekli kendisi öncesinde THY personeliydi. Formda iş ile ilgili kısmı doldururken müdürü ve işvereni ile ilgili bilgiler istiyor ancak babam çalıştığı süre içerisinde birçok müdürü olduğunu söyledi. En son müdürünü mü yazmalı ya da nasıl doldurmalıyız emin olamadık.
3.Daha önce amerikaya 4 kez turist olarak gitmiştik. Ne kadar kaldığımızla ilgili bilgiler istiyor. Ülkeden giriş-çıkış zamanlarını e-devletten görebiliyoruz ama ülkeye girdiğimizden bir gün önce çıkmış oluyoruz ABD den, yolculuğun uzun olması dolayısıyla. Bu durumda ülkeye girdiğimiz tarihi mi yazmalıyız yoksa ABD'den çıktığımız günü mü yazmalıyız ?Teşekkürler
DV2022 talihlisiyseniz sadece basliginda DV2022 olan konulari kullanmalisiniz!
-
@Burooo07, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Getting started bölümünde ankarada giricektim karşısındaki yazıda yes olanımı tıklamalıydık no olanı mı kilitlendi fakat ben ortadaki kutuyu işaretledim.Cevap ne olmalıydı?
lütfen sorunuzu uygun başlıklarda yazın.
hangi yılın kazananı iseniz lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
@gucarslan merhaba peki evrak onayları sırası kaç bugün itibariyle ? bize hala onay maili gelmedide.
-
@İpek-Dedemen-Erdur şuan 8700'lerde.
-
@crazycells Abi merhaba;
Malumunuz sizden sürekli davasız vizemizi almamız çok zor görünüyor şeklinde söylemler duyduk özellikle ankara konsolosluğunun şuan ki tavırlarından dolayı türkiyedeki talihliler için çok zor bir durumla karşı karşıyayız.Ankaranın açılma durumu var mı bu arada Jacob davacısıyım davadan bağımsız mülakat alma ihtimalim nedir? Case nunber 10XX. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ankaranın tavrı kalan 4 ayda nasıl şekillenir? Teşekkür ederim.
-
@28Bjk1903, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Abi merhaba;
Malumunuz sizden sürekli davasız vizemizi almamız çok zor görünüyor şeklinde söylemler duyduk özellikle ankara konsolosluğunun şuan ki tavırlarından dolayı türkiyedeki talihliler için çok zor bir durumla karşı karşıyayız.Ankaranın açılma durumu var mı bu arada Jacob davacısıyım davadan bağımsız mülakat alma ihtimalim nedir? Case nunber 10XX. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ankaranın tavrı kalan 4 ayda nasıl şekillenir? Teşekkür ederim.
Maalesef durum pek ic acici gorunmuyor, konsolosluk acilsa bile DV'ye oncelik vermediginden ve biriken aile sponsorlu dosyalari incelediginden bir mahkeme karari olmadikca cok kisitli sayida kisi mulakata girebilecek gibi... Ama yuzlerce kisi olarak dusunmeyin, maalesef 10'larca kisi gibi dusunmek daha gercekci... Tum dunyada 1.5 ayda verilen DV sayisi 694
https://savediversityvisa.org/daily-visa-statistics/
Ayrica bununla ilgili yeni bir konu olusturacagim birkac gune, o konuyu da incelediginize emin olun.
-
@crazycells merak ettiğim bir şey var. Tamam davaya başvuru yapacağız. Diyelim ki Türkiye'den 800 kişi davaya katıldı ve dava davacılar için olumlu sonuçlandı. Davanın sonucu ağustos ayında açıklandı ve eylül ayında dava bitecek. Şimdi konsolosluk bu 800 kişinin vizelerini 1 ay içerisinde vermek zorunda mı? Netice de eylül ayında süreç bitiyor ve konsolosluk 10 kişinin vizesini basacak kapasitede olduğunu söyler ve 790 kişi vize alamaz. Bu bahsettiğim bir ihtimal. Hâlâ davanın tam olarak ne işe yarayacağını kavrayamadım ben.
-
@ruhimücerret Tam da bahsettiğiniz durumdan ötürü avukatlar davacılar icin vizelerin rezerve edilmesini ve haklarının 30 Eylül sonrasında da kullanılabilmesini talep ediyor.
-
@Sono 2089 yılında verirler vizelerimizi artık öyle bir durum olursa da.
-
@ruhimücerret Yargıçlar verdiklerin kararların uygulanmasını sizden, bizden daha sıkı takip ediyorlar merak etmeyin :)
-
@Sono umarım geçen sene için rezerv edilen vizelerin verilmesini de takip ediyorlardır. 1 sene falan olacak galiba o da.
-
@ruhimücerret Onda henuz nasıl uygulanacagiyla ilgili son karar verilmedi, 1-2 ay içerisinde netleşecek. Bundan sonraki rezerv davaları icin de emsal olacak zaten uygulaması.
-
@Melis-Avcılar merhaba, görüşme yerinizi Amerika olarak değiştirdiniz mi ? Ve mülakata girdiniz mi ?
-
@Melis-Avcılar ben de merak ediyorum acabaa mülakat yerinizi değiştire bildiniz mi
-
Arkadaslar banka hesap dökümü geriye dönük kac aylık olacak acaba 3 mu 6 mi ... Birde bankadaki bir yetkilinin imzası onayi yeterlimi acaba ? Biliyorum Türkiye de 2 yetkilinin imza sulkuleri filan aliniyorda ..Fransada almak bile büyük sıkıntı 2 kişi vb ayrı bir dert tesekkurler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum