[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Gencovaista Çok teşekkür ederim cevabınız için, benim de case no yüksek olduğu için gecikme yaşanmasından çok korkuyorum. Hemen deneyimlerinizi okuyorum :)
-
merhaba, bizde 2022 talihlilerindeniz. ds 260 formunu doldurmaya başladım fakat şimdiden bir kaç sorum oluştu yadım edin lütfen.
-
Soyadı değişikliği olan kutucuğa eşimin kızlık soyadını yazıyorum ok. burası tamam. Altta bulunan diğer kutucuğu boş bırakıyorum isim değişikliğini soran kutucuğu bu seferde hata veriyo. oraya mevcut ismini mi yazmalıyım?
-
İkamet konusunda ise üniversitede bulunduğumuz süredeki adreslerimizi de yazmalı mıyız
3.greencard başvurusunda kullandığımız mail adresi yerine ds 260 formuna farklı güncel mail adresi yazabilir miyiz. süreç hangi mail adresinden ilerleyecek?
-
-
@Gencovaista Öncelikle tebrik ederim, yeni hayatınızda mutluluklar :) Çok güzel bir deneyim olmuş sanırım ben de sizin yolunuzdan gideceğim. Ankarada yaşadığım için biraz daha az atraksiyonlu olacağını ümit ediyorum :D
-
@bezelye Teşekkür ederim . Herşeyin gönlünüzce sıkıntısız olmasını diliyorum ...
-
Arkadaslar merhaba, Ilk defa kendim basvurdum ve olumlu sonuclandi cekilisim sasirdim dogrusu. Ama soyle bir durumum var resmi evrakta sahtecilikten 2011 yilindaki bir konuydu 2018 de sonuclandi ve denetimli serbestlikle adli sicil arsiv kaydim da gozuken bir durum olustu.
Basvuru surecini kesinlikle bir profostonele birakicam fakat sizce ds 260 ta bu durumdan bashetmelimiyim yoksa
adli sicil arsiv kaydi icermeyenadli sicil kaydi yoktur yazimla basvurayim mi?Daha evvel f1 ile amerikada bulundum. Ve yurtdisi egitim danismanlik firmasi sahibiyim. Normal sartlarda cogu zaman konsolosluk gorevlilerinin hicbir evraka bakmadigina cok sahit oldum bu sebepten sormak istiyorum. Dogrucu davutluk yapip bu hakkimi kaybetmek istemiyorum.
Ilginiz icin tesekkur ederim.
-
@WithNaz, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells bir konuda kafamız çok karıştı. Ben başvururken 9/2024 tarihine kadar geçerli bordo pasaportum ile başvurum gerçekleşti tarafınızdan ️ eşim ve çocuklarımın pasaportu yok. Eşim Pasaport harç ücreti ödememek için yeşil pasaport çıkarmak istiyor. Benim içinde başvuru yapacak yeşil pasaporta. Ds260 a hangi pasaport bilgisini girmeliyim. Yeşil pasaportlar geç çıkacağı için eşim ve çocukların pasaport bilgilerini daha sonra ekleyebiliyorum diye biliyorum. Benim ne yapmamı önerirsiniz?
Yeşil pasaportlar geç çıkmıyor. Eğer hak kazandıysanız yeşil pasaporta 3 güne çıkıyor. Bende eşim ve çocuğumda da yeşil var
-
Merhabalar, çekiliş formu doldururken "city where you were born" kısmına İstanbul yazdım. DS 260'taki "city of birth" kısmına kimliğimde yazan Bahçelievler, "state/province of birth" kısmına İstanbul yazmam halinde problem çıkar mı acaba? Forumda DS 260 formuna bu şekilde yazmam gerektiğini gördüm ancak ilk başvurumu yaparken girdiğim bilgiye ters bir şey olsun istemem, aslında bilgide bir yanlışlık yok ama kafa karışıklığı oldu, yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
DV2022 ye basvuru hakki kazandim. Kazanan bütün talihlileri tebrik ederim.
Ayrica bu kadar teferruatli bir kaynak olusturan forum yoneticilerine tesekkur etmek istiyorum. -
Arkadaşlar DS260 formunu doldurum , kontrol kısmında , anne baba aynı yerde mi yaşıyor diye bir soru var karşısı boş , ancak aile bilgileri kısmına girdiğimde öyle bir soru görünmüyor , bu şekilde devam edeyim mi sorun olur mu ??
-
Merhabalar. Çocuğum Eylül ayında doğacak. Ondan sonra pasaport çıkartabilirim. Ben ve eşimin pasaport vizeleri de geçti. O tarihte yenileyip öyle mi DS260 formunu doldurmalıyız. Acele etmemize gerek var mı?
-
@Can-Çağdaş-Yeşiloğlu o kısım bende de öyle oldu. Edit diyorsun. O secenek kalkıyor gorunmuyor. Kaydedip rewiew ettiginde o secenek gözüküyor. Ikisinin adresini de aynı şekil yazip devam ettim. Bir sorun olmaz bence
-
arkadaslar su an Ankara konsoloslugunun kapali oldugu ve kimseye vize vermedigi dogru mu? eger bu onumuzdeki yil da boyle devam ederse bize sira gelmesi cok zorlasmaz mi?
-
MERHABA,
DS 260 formundan aşağıdaki ilk kısma kızlık soyadı yazılıyor.
Provide the following information:
Other Surnames Used (maiden, religious, professional, aliases, etc.)
KIZLIK SOYADIPEKİ BU KISIM BOŞ GEÇİLMİYOR MEVCUT ADIMIZI MI YAZACAĞIZ?
Other Given Names Used
???????????? -
@Can-Çağdaş-Yeşiloğlu, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar DS260 formunu doldurum , kontrol kısmında , anne baba aynı yerde mi yaşıyor diye bir soru var karşısı boş , ancak aile bilgileri kısmına girdiğimde öyle bir soru görünmüyor , bu şekilde devam edeyim mi sorun olur mu ??
bütün soruları doldrduğunuzdan emin olun. submit ettiniz mi formu?
-
Merhabalar, dün DV2022 talihlisi olduğumuzu öğrendik. 2017'den bu yana başvuruyoruz ve şans yüzümüze güldü sanırsam :) Bir kaç sorum olacak, greencard'a başvururken kullandığımız e-posta adresi olarak hangi mailimi kullandığımı hatırlamıyorum. Bunun için KCC'yi arayip sorsam bilgi verirler mi? Sonuç sayfasında herhangi bir sorunuz olursa KCC'ye ulaşabilirsiniz deniyor ancak bu başvuru yaptıktan sonra mı emin olmadığım için soruyorum. Birde yazdığımız pasaport bilgisinin doğruluğunu kontrol etmek için (sonradan elenmemek adına) kontrol edebilceğim bir sistem mevcut mu? Doğru yazdığımı hatırlıyorum ancak ne olur ne olmaz işimizi sağlama alalım diye düşünüyorum (Ailecek gideceğimiz için boşuna hypelanmayalım...) Son sorum, 23 yaşındaki çocuğumuzu yazmadık yaşı tutmadığı için. Biz amerika'ya gittikten sonra kendisini nasil yanımıza alabiliriz?
-
@Safa-İ, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar. Çocuğum Eylül ayında doğacak. Ondan sonra pasaport çıkartabilirim. Ben ve eşimin pasaport vizeleri de geçti. O tarihte yenileyip öyle mi DS260 formunu doldurmalıyız. Acele etmemize gerek var mı?
siz ve eşiniz için yeni pasaport çıkartıp o şekilde doldurun DS260'ı.
bebeğiniz doğduğunda onu sonradan forma ekleyeceksiniz.
ilk işiniz pasaport çıkartmak olsun. acele etmeyin DS260 için, pasaportlar geldiğinde doldurur submit edersiniz. -
Merhabalar, çekiliş formu doldururken "city where you were born" kısmına İstanbul yazdım. DS 260'taki "city of birth" kısmına kimliğimde yazan Bahçelievler, "state/province of birth" kısmına İSTANBUL yazmam halinde problem çıkar mı acaba? Forumda DS 260 formuna bu şekilde yazmam gerektiğini gördüm ancak ilk başvurumu yaparken girdiğim bilgiye ters bir şey olsun istemem, yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Selam,
2022 talihlileri arasindayim bende case number'im 9xxx.
Yalniz ds260 formunu doldurmak istedigimde hata veriyor. Cikanlarda dolduran oldu mu?Bir de case numarasi ki onemli yoksa mulakat icin verilecek numara mi?
Hesabimizda falan ne kadar para gostermemiz gerekiyor?
Bir yerde asil talihli icin en az $15k, esi ve cocuklari n her biri icin de $5k yaziyordu ama bu yeterli midir?Ilk seferde cikacagini beklemedigimizden biraz hazirliksiz yakalandik.
-
DS260'da education kısmında university,no degree mi demeliyim?(üni 3. sınıfım) ama uni no degree deyince bitiş tarihini de istiyor benim bitiş tarihim gelecekte olduğu için 2022 giriyorum mesela,busefer de gelecekten tarih giremezsiniz diyor,ben high school mu seçmeliyim acaba?
-
Merhabalar, dün DV2022 talihlisi olduğumuzu öğrendik. 2017'den bu yana başvuruyoruz ve şans yüzümüze güldü sanırsam :) Bir kaç sorum olacak, greencard'a başvururken kullandığımız e-posta adresi olarak hangi mailimi kullandığımı hatırlamıyorum. Bunun için KCC'yi arayip sorsam bilgi verirler mi? Sonuç sayfasında herhangi bir sorunuz olursa KCC'ye ulaşabilirsiniz deniyor ancak bu başvuru yaptıktan sonra mı emin olmadığım için soruyorum. Birde yazdığımız pasaport bilgisinin doğruluğunu kontrol etmek için (sonradan elenmemek adına) kontrol edebilceğim bir sistem mevcut mu? Doğru yazdığımı hatırlıyorum ancak ne olur ne olmaz işimizi sağlama alalım diye düşünüyorum (Ailecek gideceğimiz için boşuna hypelanmayalım...) Son sorum, 23 yaşındaki çocuğumuzu yazmadık yaşı tutmadığı için. Biz amerika'ya gittikten sonra kendisini nasil yanımıza alabiliriz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum