[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
ya 15 in de ya da 15 ine kadar açıklanacak diyor :D zaten öyle değilmiydi. bunun için telefonla konuşmaya gerek yok gibi :D
-
Şimdiye kadar 15 inden sonra hiç açıklanmadı zaten :)) Ruslarda ayrı troll
-
Yanlis okumusum 😂 yani haber degeri olan bir sey degilki neden paylasmis bu rus
-
Offffffff çöktüm be amerikaya gitmeden
-
Arkadaşlar, olumsuz cevap geleceğine hiç cevap gelmesin,her sayfayı yenilediğimde şükrediyorum en azından olumsuz bir cevap yok diye
-
Biraz konu dışı olacak ancak bir soru sormak istiyorum size. Benim asıl talihli annem. Ben de 21'e henüz girdiğim için ben de yararlanabiliyorum. Şunu merak ediyorum,mülakatlarda annemin ingilizce seviyesini sorgulamaya yönelik sorular sorarlar mı? Bir de 2016 yazında Work and Travel yaptım Colorado'da. Onun bana bir ekstra yardımı olur mu? :)
-
@gökberk-bozdoğanoğlu aynı soruyu bende sordum senide konuya bekleriz :D Gocmen Vize ve 21 Yas Siniri Problemi
-
@gökberk-bozdoğanoğlu ingilizce seviyesinin önemi yok bildiğim kadarıyla hatta türkçe konuşulduğunu söyleyen kişiler var. adli sicil olarak work and travel in yararı olabilir
-
Hemen geldim yazdım @badass :D Umarım türkçe geçer. Çünkü bizimkiler neredeyse hiç bilmiyor :D
-
@gökberk-bozdoğanoğlu benimkiler de bilmiyorlar ama sıkıntı olacağını sanmıyorum :D. öyle bir eleme olsa mülakatta elenen çok kişi olurdu :D
-
ingilizce bilmenize gerek yok konsoloslukta türkçe yapılıyor zaten .
-
-
Arkadaslar simdi trump la gorustum 15 ine kadar aciklayacaklarmis .top secret aramiza kalsin ;)
-
@metert yoksa telefonla arayıp soran rus sen misin? :DDDD
-
başlıcam yapacakları işe ya gıdım gıdım vize verip düşük cutoff açıklayıp birde surunduruyorlar işkence için son 1 ayları kaldı diye keyfını cıkartmak ıstıyorlar sanırım.
-
Harbiden oyle insanlar illallah etti artik.
-
keyfini değil de daha çok bokunu çıkartıyor gibiler
-
Hakikaten yeter ya olumlu olumsuz görelim ya
-
beklediğimize değsin bari current olacaksa ben yarın da beklerim
-
Valla bütün inancımı yitirdim abi 23 24 bin yaparlarsa mail falan döşemeyi düşünüyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum