[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
@gökberk-bozdoğanoğlu benimkiler de bilmiyorlar ama sıkıntı olacağını sanmıyorum :D. öyle bir eleme olsa mülakatta elenen çok kişi olurdu :D
-
ingilizce bilmenize gerek yok konsoloslukta türkçe yapılıyor zaten .
-
-
Arkadaslar simdi trump la gorustum 15 ine kadar aciklayacaklarmis .top secret aramiza kalsin ;)
-
@metert yoksa telefonla arayıp soran rus sen misin? :DDDD
-
başlıcam yapacakları işe ya gıdım gıdım vize verip düşük cutoff açıklayıp birde surunduruyorlar işkence için son 1 ayları kaldı diye keyfını cıkartmak ıstıyorlar sanırım.
-
Harbiden oyle insanlar illallah etti artik.
-
keyfini değil de daha çok bokunu çıkartıyor gibiler
-
Hakikaten yeter ya olumlu olumsuz görelim ya
-
beklediğimize değsin bari current olacaksa ben yarın da beklerim
-
Valla bütün inancımı yitirdim abi 23 24 bin yaparlarsa mail falan döşemeyi düşünüyorum
-
@discordiaa olumsuz ise bence görmeyelim bir kaç ay daha bekleyebilirim :D
-
@discordiaa aksine ben daha çok inanmaya başladım. ama işkenceye dönüşmeye başladı artık
-
@pacaveli yaaa çok üzülüyorum valla halimize inşallah gönlümüze göre olur.Cok dua ettim hepimize.
-
@discordiaa şaka bir yana en azından ben kendi adıma rahatlayacağım olumsuz olsa bile. bu belirsizlik bu umutlar hüsran olunca öldürüyor insanı. ne olacaksa olsun da bitsin artık bu çile :)
-
@pacaveli sizinle çok yakın annemin numarası Allah yolumuzu açık etsin.
-
@discordiaa teşekkür ederim, cümlemize. gidersem -her ne kadar burnumuzdan getirmiş olsalar bile- çok mutlu olacağım ama buradaki herkes ile birlikte gidersek çok daha mutlu olacağım. inanıyorum ki gidebilirsek hepimiz bu çektiğimiz çileyi çok anacağız birlikte görüşüp :)
-
Ben ağustosta nashville deyim herkese kapım açık.
-
açıklayacakları bilgisayar mı bozuldu acaba :D
-
Bu kadar bekletip sonunda hıyar çikarsa artik diyecek bisey bulamam
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum