DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
@yekta Vaybe helal olsun bol şans dostum - Nj gittiğinde kalacak yer sorun olacak bir Türk Evi var Konuk evi adresi sana atayım lazım olursa orada kalırsın kısa kalmalarda çok uygun fiyat ve ortam nezih bir yer 2- 3 ay kalabilirsin . Bol şans diliyorum şimdiden .:)
-
@serkanist nekadarmış ki aylığı 2 kişilik
-
@yekta Dostum bir iki yıl once 50 dolardı şuandada aynıdır. aylık kalacaksanız bir indirim yapalar sanırım 800-1200 dolar bir oda ozel buyuk iki kişi kalabilir sanırım - mutfak ortak ama buyuk temız nezih bir yer -Nj Edgewaterda ev.
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells :)
-
@mindi DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
arkadaşlar biliyorum bunu sormak için çok erken ama şimdiden beni bir telaş aldı, aklımdaki tek konu bu. 2019 için case numberım 28XXX. Sizce gerçekten yüksek bir şansım var mı yoksa kaybedenler kulübünden miyim? Yıllık planlarımı buna göre yapayım.
Sayin @mindi bu konu DV2019'unu -maalesef- kazanamayan arkadaslarin konusu, lutfen DV2019 sureciyle ilgili sorularinizi sadece su konuda sorun:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari/ -
Bu ileti silindi! -
'''''''BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN''''''''' gençler.
-
Bir ayari yok bunlarin :)
-
Yeni bir haber var mı ek çekiliş icin arkadaşlar? Ben yazdım cevap attı aynı seyi söylüyor :)
-
@fırat-aydoğmuş DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
Yeni bir haber var mı ek çekiliş icin arkadaşlar? Ben yazdım cevap attı aynı seyi söylüyor :)
hayir, bu konuda hala resmi bir aciklama yapilmis degil. Beklentileri minimumda tutmakta fayda var.
-
Bayram tebriğini de almadılar iyi mi?
-
@mrpilgrim DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
Bayram tebriğini de almadılar iyi mi?
gecmis iyi bayramlar sayin @mrpilgrim , biz up'ladik sizin mesajinizi merak etmeyin :) diger arkadaslar sanirim henuz bayram tatillerini bitirmediler.
-
@fırat-aydoğmuş DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
2017 senesinde Eylül ayında yapılmıştı ek çekilişi. Ve bu ek çekilişte kazananlar sanırım email yoluyla bilgilendirilmişti.
-
benim de duyumlarımda oyle bir şey yok .
-
bu mevzunun duyumu mu oluyor yahu? yazdıklarınızı okuyan da sizi içeriden biri zannedecek. mesela 2017 yılındaki ek çekilişte duyumunuz var mıydı? bu duyumları nereden alıyorsunuz ya da alamıyorsunuz bizlere de söyleyin bizler de bilelim.
-
Duyumu olmuyor sanırım. Ek çekilişe ihtiyaç duyulduğu zaman ancak bizler yapıldıktan sonra haber aldık.
-
@loser DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
bu mevzunun duyumu mu oluyor yahu? yazdıklarınızı okuyan da sizi içeriden biri zannedecek. mesela 2017 yılındaki ek çekilişte duyumunuz var mıydı? bu duyumları nereden alıyorsunuz ya da alamıyorsunuz bizlere de söyleyin bizler de bilelim.
aynen, sayin @entelman 'in dedigi gibi sadece yapildiktan sonra haberdar olabiliyoruz boyle bir durumda.
-
@loser sen duyum alma .eksik kal.
-
Bakarsnınz yurt dışı forumlarına yada bu işi artık meslek gibi takip eden blog yazılarına yada usa yaşayan artkadaşlarınız varsa haber kaynaklarını tarar ki benım oyle arkdaşlarım var adam mail atıyor kurumu cevap veriyorlar sorun olup olmadığını yada , bu kdar basit , etrafına bir kaç mail atarsanız yada watsapdan ulaşırınsz bir şekilde olumlu olumsuz cevaplar gelir. Bende sordum oyle bir şey şuan yok dediler çekilişte sorun yok , olursa yazarız bu kadar basit. !!!!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum