[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@rayen DS260 üzerinden güncelleme yapamazsiniz ne yazik ki. konsolsoluga sormanız gerek çünkü onlar kabul ederse orada mülakat yapabilirsiniz. bu yüzden bütün detayları (bir önceki mesajda bahsettiğim) maile ekleyip iletişime geçin. tahminim olumlu karşılayacaklar sizin talebinizi. baska türlü değişiklik yapamazsınız..
-
@gucarslan Teşekkür ederim. En kısa zamanda bu işlemleri yapacağız. Süreçle ilgili bilgilendirme yapacağım. Herkese bol şans dilerim
-
Selamlar,
Forumda aradım ama bulamadım, belki gözden kaçırdım bilemiyorum. Ben Türkiye’de sağlık sektöründe MR servis mühendisi olarak çalışıyorum. Bütün numaraların current olduğu şu durumda bunu kullanarak görüşme için avantaj sağlayabilir miyim, eğer bunu bildirmek istersem KCC’ye mi yoksa konsolosluğa mı bildireyim. Daha önce yaşanmış böyle bir deneyim var mıdır? -
@islek merhaba. bu konu FAM prosedürleri içine girmekte.
bahsettiğiniz meslek istisnalar kapsamında bulunmuyor ne yazık ki. içimizde amerika'da kanser araştırması üzerine onay almış ve acilen beklenen bir hekim arkadaşımız bile bu istisnalardan yararlanamadı. konsolosluk amerika hükümeti ve halkı için hayati önem taşıyan, siyasi ya da askeri konularda ciddi öneme / faydaya sahip kişileri istisnalar kapsamında sayıyor ne yazık ki.eğer bu şekilde bir öneme sahip olduğunuza inanıyorsanız ankara büyükelçiliği ile iletişime geçmeniz gerek. kcc'nin bu konu ile ilgili bir yaptırımı bulunmuyor..
-
@gucarslan teşekkür ederim bilgilendirme için. Artık ipin ucunu ne taraftan tutalım diye düşündüğümüzden çeşitli çözüm yolları bulmaya çalışıyoruz.
-
Herkese merhabalar
Bütün numaralar current olduğuna göre evrak talebi gelmemiş olanlar talep gelmesi için hala beklemeli mi ? -
@yogi sürecinizi imzanıza taşımadığınız için bilgilerinizi göremiyorum.
eğer case numaranız 20K larda ise beklemeyin. -
Teşekkürler.Benim case numaram 33XXX lerde
-
@yogi anladım. kcc'ye mail atıp evrak talebi almadığınızı söyleyin ve evrak talebi göndermelerini isteyin. çoğu arkadaşımız bu şekilde evrak talebi alıyor şuan.
-
@gucarslan Numaram büyük olsa dahi mi ?Teşekkür ederim.
-
@yogi evet.. mail gönderin lütfen.
ad-soyad
case number
doğum tarihi eklemeyi unutmayın -
@gucarslan tmm çok sağolun
-
Arkadaşlar merhaba.
Erasmus stajı için öğrenci vizesiyle Almanya'ya gitme ihtimalim var. Fakat orada sadece iki ay kalabilmek durumundayım. Temmuzdan eylüle kadar dosya transferi, sağlık muayenesi vs durumlarının yetişme ihtimali düşük müdür (Ki Frankfurt ve Ankara'nın dosya transferi için hızlıca iletişime geçip süreci kotardıkları durumunda.)? Ve Frankfurt'un bankada ne kadar para görmek isteyebileceğine dair bilgi bulamadım. Bu başlıktan başka yazacak ilgili başlık da bulamadım. Süreç zaten geç ilerleyeceği için (Almanya vizesini alma tarihimden ötürü) hiç girişmesem mi diye de düşünmüyor değilim.
Teşekkürler.
-
Merhaba bir sorum var. Benim param Türkiye’deki bir banka hesabında duruyor. Kendim Azerbaycan vatandaşıyım mülakata olurda Tiflisten girersem eğer, mülakat için göstereceğim para Türkiye’deki banka hesabında olması sorun yaratır mı?
-
@omardevonlittle globaldeki telegram gruplarında alman talihlilerden bunun bilgisine ulasabilirsiniz diye düşünüyorum. sağlık muayenesi yetişir ama frankfurt dosya kabul edip transfer eder mi bunu iyi düşünmek lazım.
-
@gucarslan asla aklıma gelmemişti, çok teşekkür ederim.
-
arkadaşlar bir sorum olacak. Malum randevular 1 yıl sonrasına veriliyor suanda. Bunun sebebi biriken randevuların gerçekten 1 yıllık dolu olması mı ? Yoksa acil basvurular için az adetli randevu kotası acıldığı için hızlı bir şekilde dolmasımı ? Sistemi tam anlayamadım . 2022 temmuza randevu vermek nedir ? Dün aksam miami de gece clubleri açıldı aşılamadan dolayı. Yani dünya dönüyor bir nevi. Birde bu work and travel lılar madem iptal edildi neden sizce hala onların yeri boşalmadı takvimde? bilgisi olan paylasırsa sevinirim.
-
@cüneyt-tarıkman bahsettiğiniz sanırım B1/B2 randevuları.
o başlıkta sorarsanız daha sağlıklı cevap alacağınızı düşünüyorum. -
Dosya numaram 19xxx evrak talebi gelmediğinden 9 Nisan'da mail attım ve bugün ilgili mail ile dönüş oldu bilgilerinize.
————————————
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Once the Kentucky Consular Center has finished processing your DS-260, you will receive an email from the Kentucky Consular Center giving you instructions to complete in order for your case to continue processing.
In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.
For additional information, please refer to the following websites:
-
@rayen, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@gucarslan öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için. Ayrıca buradaki ve Twitterdaki mücadelenize de kocaman bir alkış. Umarım sizde bu yıl vizenizi alırsınız ve belki de Amerika'da birlikte kahve içme imkanımız olur :) Evet current haberini aldık ve açıkçası oldukça da mutlu olduk. Şimdi hali hazırda hiç bir işlem yapılmamışken dosyamızı açıp mülakatımızı fas olarak değiştiremiyor muyuz? Yani illa elçiliğe sormamız mı gerekiyor. Çünkü hiç bir işlem yapılmadı henüz. Bir de evrak güncellerken neden soruluyormuş galiba mülakatı değiştirme konusunda. Böyle bir şey var mı eğer varsa nasıl bir neden sunmalıyız? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim
Ayrica Fas'a tasinmadan ve DS-260 formundaki adreslerinizi guncellemeden konsoloslugun veya KCC'nin boyle bir islemi kabul edecegini de sanmiyorum, bilginize.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum