[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Silah kullanımı sorusunu askerlikle ilişkilendirip evet denmesi gerekmiyor bence , speciallized skills or training anlamı silah konusunda özel eğitim soruyor . Sıradan askerlik yapanların silah kullanımı eğitimi oldukça sıradandır , özel eğitimden kasıt ozellikle bir silah konusunda eğitim alınıp alınmadığı anlamını taşıyor olmalı. mesela keskin nişancı , roketatar , uçaksavar kullanımı vsvs. . Ben tank taburunda ama sıhhıye takımında gorev yaptım , ne tanka bindim ne silah kullandım taşıdım toplamda 2 defa atış yaptık :) . bu özel eğitim tanımına girmez diye düşünüyorum.
-
@sash bende aynı fikirdeyim dandik bir mp3 ile 3 atış yaptırdılar sonucta 😂😂
-
@kivooo MP5 olmasın o :)
Bende askerliği Tankçı ve çavuş olarak yaptım, Formda askerlikle bağlantılı ilgili yerleri nasıl doldurmalıyım acaba ?
-
@toprock DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@kivooo MP5 olmasın o :)
Bende askerliği Tankçı ve çavuş olarak yaptım, Formda askerlikle bağlantılı ilgili yerleri nasıl doldurmalıyım acaba ?
direkt bir ingilizce sozluk kullanarak cevirmeniz yeterli. tankciyi bilmiyorum ama cavus "sergeant" olsa gerek.
-
@sash @kivooo bende öyle düşündüğüm için hayır dedim. Ama bu soruya yes diyip detay belirterek zorunlu askerlikte silah eğitimi aldıklarınıda belirtenler olmuş.
-
@crazycells mp3 neydi ya 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 su an koptum
-
@toprock 😂😂😂😂😂😂😂😂
-
Merhaba Arkadaşlar,
Sizlere bir sorum olacak DS 260 Formunu doldurduğum Lise ve Üstü bilgilerimizi doldurduğumuz bölümde kafama bir şey takıldı. Benim Lise hayatım 3 farklı okulda geçti.
Lise 1'i "X" okulunda okudum ve sınıfta kaldım
Tekrar Lise 1 "Y" okulda okudum
ve Lise 2 - 3 - 4'ü de "Z" okulunda okudumAcaba sadece diploma aldığım son okulumu mu yazmam gerekir yoksa bütün okul bilgilerini yazmam gerekiyor mu ?
Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim
-
@marie-ceren-stane DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhaba Arkadaşlar,
Sizlere bir sorum olacak DS 260 Formunu doldurduğum Lise ve Üstü bilgilerimizi doldurduğumuz bölümde kafama bir şey takıldı. Benim Lise hayatım 3 farklı okulda geçti.
Lise 1'i "X" okulunda okudum ve sınıfta kaldım
Tekrar Lise 1 "Y" okulda okudum
ve Lise 2 - 3 - 4'ü de "Z" okulunda okudumAcaba sadece diploma aldığım son okulumu mu yazmam gerekir yoksa bütün okul bilgilerini yazmam gerekiyor mu ?
Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim
Eger gireceginiz universite bilgisi yoksa 2 kurum diye belirtin ve son ikisini yazin.
A yilindan B yilina kadar Y okulunda,
B yilindan C yilina kadar Z okulunda okudugunuzu belirtebilirsiniz.Sadece mezun oldugunuz okulun bilgilerindeki diploma kismina "high school diploma" diye yazip, digerlerine N/A ya da None yazabilirsiniz.
-
@crazycells üniversite mezunuyum, ben sadece son 3 yılımın geçtiği ve lise diplomasını aldığım okulu yazmıştım tereddütte kaldım. Sormak istedim. Ama iyice kafam karıştı bir çok kişi sadece son okulunu yaz derken bir çok kişide son 2 okulu veya hepsini yaz diyor
-
çok önemli bir bilgi değil zaten endişe etmenize gerek yok sayın @crazycells in dediği yapabilirsiniz
-
@metert sadece mezun olduğum son okulumu yazsam sorun olur mu peki
-
sorun olacağını sanmıyorum ama en doğrusunu yazmak en iyisi olacaktır orada okuduğunuz aralığı giriyorsunuz okumadığınız yılı yazmış olursunuz
-
@marie-ceren-stane DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells üniversite mezunuyum, ben sadece son 3 yılımın geçtiği ve lise diplomasını aldığım okulu yazmıştım tereddütte kaldım. Sormak istedim. Ama iyice kafam karıştı bir çok kişi sadece son okulunu yaz derken bir çok kişide son 2 okulu veya hepsini yaz diyor
sorun degil, iki turlu de yazabilirsiniz. Eger oyle yazdiysaniz degistirmenize gerek yok. Diploma aldiginiz yerde okumus gibi yazabilirsiniz. Bu sekilde kalmasi bir sorun yaratmaz.
-
@crazycells formu gönderdim ben.Herkes artık bekleme zamanı demiş.Formumun onaylanıp onaylanmadığını nasıl anlayacağım?Ve şu an neyi bekleyeceğim?Bakacağım bir site mi var?Birde ekstra bir konuya açıklık getirmek istiyorum.DS260 formunun döküman şeklinde olanında üniversiteniz bitmediyse, bitiş tarihine, günümüz tarihini yazabilirsiniz demişsiniz.Kabul etmiyor site o şekilde.O yüzden lise bilgilerimi girdim.Yakında bir vlog kanalı açacağım ve sizden bahsedeceğim, mükemmelsiniz:)
-
@Basak okuduğunuz üniversitenin bilgilerini girmeniz gerekirdi .öyle değil mi sayın @crazycells ?
-
@Basak formu gönderdiyseniz onaylanmış demektir.mail adresinize tamamlandığı ile ilgili bi mail gelmiş olabilir bana gelmişti sanırım herkese gelmiyor.Case numberiniz nedir? bu numaraya göre her ay belli sayılar açıklanıyor ve sizinde numaranız bu açılanan sayılar içindeyse current olmuş oluyorsunuz ve randevu tarihinini verilmesini bekliyorsunuz.2 ay sonrası için oluyor ancak örneğin aralık görüşmeleri için ekimde açıklanan sayılar içinde olmanız gerekiyor.
-
@metert @crazycells şu şekilde yaptım iş bilgilerimi girdim tekrar ekleye tıkladım ve education diyerek üniversitemi yazdım.Okulumu iş bilgilerini girdikten sonra do you have other occupation?Sorusuna Yes diyerek educationu seçip üniversitemi yazdım.Bundan bir sonraki adımda lisemi yazdım sadece cunku üniversitemi de yazdığım zaman bitiş tarihini günümüz tarihini yazınca kabul etmedi.Silmek zorunda kaldım.Bu şekilde olmaz mı?
-
@metert numaram 29.750lerde..Formu kabul olmayanlar açıklanan numaralar arasında çıkmıyor yani doğru mu anlıyorum? Benim numaramın current olup olmadığı ne zaman belli olur?
-
@Basak ilk sorunuz için emin değil sayın @crazycells daha iyi bilir ama bence silinmemeliydi bi önceki günü seçebilirdiniz diploma tarihi için.ben emin değilim tekrardan söyleyeyim geçen sene doldurduğum için tam hatırlamıyorum ne sorduguunu açıkçası.2. sounuz içinse numaranız bu sene şartlarında yüksek tabi her seneyi kendi özelinde incelemek gerekir o yüzden şimdilik bunu bilemeyiz.formu kabul etmemekle alakalı değil 29 binli numaranız bu numaralı talihli olduğunuzu gösterir.har ay bi rakam açıklanır bu rakamın içindeyseniz mülakat tarihi alırsınız.demek isteiğim gönderdiyseniz onaylanmıştır sırayla çağırıyorlar böyle düşünün
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum