[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Peki Gücarslan Bey, siz KCC'den evrak talebinde bulundunuz mu ve de gönderebildiniz mi evraklarınızı?
-
@okuyanus ben sürekli mail atıyorum ama başka konular için. zaten şuan talepleri 20Klarda, yakında bana da gelecektir talep.
-
Siz benden öncesiniz. Benim case numaram, 2021EU221XX. Onlardan talep gelmeden bizim "evrak talebinde bulunun" diye email göndermemiz kibar bir davranış olmayacağı için mi siz göndermiyorsunuz? O halde ben de sizin gibi talebi onların yapmasını mı bekleyeyim? Bu arada eğer mayıs, haziran ayları geldiği halde halen evrak talebi gelmediyse o zaman mı bizim evrak talebi konusunda email göndermemiz daha doğru olur? Diğer bir sorum da evrak istenen en son numarayı biliyor musunuz, Güçarslan Bey?
-
evet atmıştım 3defa lorie geri döndü
-
@okuyanus ben mail göndermedim demedim, her gün gönderiyorum. bana da diğer arkadaşlara gelen standart cevaplar geliyor. eğer farklı bir kcc çalışanına düşerse mail bana da gelecektir. ama dediğim gibi olay evrak talebi değil şuan :) ankara konsolosluğu açılmadığı sürece bir anlamı yok gelecek evrak talebinin. geçen yıl herkese aynı gün evrak talebi yolladı kcc.. ne oldu? olay evrak talebinden ziyade onayların ilerlemesi. onayı olmayan bir evrağın talep edilmesi pek bir anlam ifade etmiyor. karar sizin.. ben söyledim diye bir şeyi yapmayın ya da yapmamazlık etmeyin. sorduğunu için söyledim.. hepsi bu.
-
@gucarslan Merhaba hocam. Twitter'da kapalı ve açık konsoloslukların isimlerini paylaşmışsınız. Orada dikkatimi çeken İsrail oldu, salgın bitmesine rağmen konsolosluk hala kapalı. Neye göre açıyorlar neye göre kapalı tutuyorlar anlamak güç.
-
@gucarslan Merhabalar ben foruma ilk iletimi-sorumu yazıyorum şu an.. Sürecimi imzama da taşıyacağım. Ancak ben de defalarca mail atmama rağmen evrak talebi alamadım. Yazacağım mail de neleri belirtebileceğimi öğrenebilir miyim eğer uygun bir başlıksa burası ?
-
@Orhan-Cabarov burada paylaştığımız liste sadece DV mülakatları özelinde. yani buradaki bütün konsolosluklar açık, sadece DV mülakatı kabul etmiyorlar. konsolosluklar bu konuyu hep kendi içlerinde karar alarak ilerliyor. bölgesel durumlar (salgın, savaş terör vb) etkenleri hep kendileri tartıp karar alıyorlar. israil salgın konusunda başarılı olsa da burada başka etkenler olabilir, bilemiyorum.
yeri gelmişken söylemek lazım, DV mülakatları için COVID bir bahane olmamalı. çünkü burada asıl önemli olan mülakat yapılıyor / yapılamıyor oluşu. yapılıyorsa sadece neden DV için yapılmıyor? asıl önemli soru bu..
-
@gucarslan Teşekkür ederim. Muhtemelen içerisi kalabalık olmasın diye böyle yapıyorlar ama bu haksızlık. Umarım sesimizi duyup buna bir son verirler.
Edit: NRB- Kenya konsolosluğu da DV vizesi vermeye başladı. Darısı başımıza. :)
-
Herkese merhaba arkadaşlar, telegram grubunuza nasıl üye olabilirim? Hangi numara üzerinden kayıt oluyoruz? Teşekkür ederim.
-
@gucarslan aileye dayalı göcmen vizelerinde ankara nasıl ilerliyor durum hakkında bilginiz varmı? Görüşme alan yada giren varmıdır?
-
@godzilla1923 ilgili detayları aşağıdaki iletide paylaşmıştım;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3547/sayılarla-dv2021/403
-
@Cem-Tuna-Yavuz, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@gucarslan Merhabalar ben foruma ilk iletimi-sorumu yazıyorum şu an.. Sürecimi imzama da taşıyacağım. Ancak ben de defalarca mail atmama rağmen evrak talebi alamadım. Yazacağım mail de neleri belirtebileceğimi öğrenebilir miyim eğer uygun bir başlıksa burası ?
mailde ad-soyad, case number, doğum tarihi yazmalısınız kesinlikle.
ve sürecinizi devam ettirebilmek için evrak talebi istediğinizi belirtin.
bazen bekleyin cevabı gelecektir, yine mail atın. -
@okuyanus özel mesaja bilgi verdim size.
-
@gucarslan Case number'ı yazarken sıfırları atacak mıyız ? KCC ye evrak gönderince sıfırları silip gönderiyorduk, normal mail atarken buna gerek var mı?
-
@Orhan-Cabarov yazın lütfen.
-
@gucarslan Sıfırları mı ? Kafam karıştı. :D
-
@Orhan-Cabarov evet sıfırları yazın :)
-
@gucarslan Teşekkür ederim. :)
-
@akdeniz, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@goblis ds260 ı biz de açtırdık mülakat yeri değişikliği için.Acaba forumda biz ikameti değiştireceğiz onlar mülakat yerini kendileri mi değiştirecek? (mesajınızdan öyle anladım)çünkü mülakat yerini değiştiremedik. Sadece adres değişiyor.teşekkür ederim
Değiştiremediğimiz için mail atmıştım.şöyle bir mail geldi.
Thank you for your inquiry.
Your interview location is ....and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].
Ne zaman ESC de gözükür mülakat yeri acaba?şimdi yapmamız gereken bi şey var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum