@Bulut-Toprak
https://yesilkartforum.com/forum/topic/131/forum-kullanımı-hakkında-tavsiyeler
https://yesilkartforum.com/forum/topic/14/forum-kuralları
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@crazycells @smesut cok teşekkür ederim cevaplariniz için.
-
Merhabalar;
Mezuniyet konusunda bir sorum olacak.
Ben önlisans mezunuyum,başvuru da
(4) Vocational school - yüksekokul diploması
Yada
(6) University degree - üniversite diploması
Bu seçeneklerden hangisini işaretlemeliyim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. -
@southern vocational school olarak isaretlemelisiniz.
-
@crazycells teşekkür ederim
-
İyi günler ben siteye girdiğim zaman sizin videoda yaptığınız gibi başvuru ekranı gelmiyor. Resimdeki ekran geliyor. Acaba ABD Türkiye'ye vize vermeyi bıraktığı için green card başvurularıda mı iptal oldu. Yoksa sitede çok fazla yoğunluk olduğu için mi ben giriş yapamıyorum

-
Bu ileti silindi! -
@aliii Geçen salı gününden beri bir sorun var sitede bakımda diyor ama bu sadece Türkiye'den yapılan girişiler için değil Amerika'dan da girilmek istendiğinde aynı uyarıyı veriyor daha zaman var bekleyip göreceğiz ne olacağını
-
@crazycells USA üzerindende sayfa girişi aybı bakım uyarısınız veriyor anladığım kadarıyla? Peki her hangi bir resmi makam adres vb den bir açıklama var mı konu ile alakalı? Bir kaç gündür bakıyorum ama ya ben göremedim ya da açıklama yok?
-
@eenuysal evet, resmi aciklama ABD buyukelciliklerinin birinin sitesinden geldi. Basvurular tekrar edilecek.
Yeni basvuru tarihleri 18 Ekim-22 Kasim olacak. Gecmis haftalarda basvuru yapan tum arkadaslarin bir daha basvuru yapmasi gerekmekte. 18 Ekim'den once yapilan basvurular gecerli sayilmayacak.
https://ec.usembassy.gov/new-entry-period-diversity-visa-program-dv-2019/
-
ONEMLİ NOT: RESMİ SİTENİN YASADİGİ TEKNİK SORUNLARDAN DOLAYİ DV2019 GREEN CARD CEKİLİSİ BASVURULARİ TEKRARLANACAKTİR. YENİ BASVURU TARİHLERİ 18 EKİM - 22 KASİM ARASİDİR. 18 EKİM'DEN ONCE BASVURU YAPMİS KİSİLERİN BASVURULARİ GECERLİ SAYİLMAYACAKTİR, BU NEDENLE BASVURU YAPMİS HERKESİN TEKRARDAN BASVURU YAPMASİ GEREKMEKTEDİR. TEKRAR BASVURU YAPMANİZ BİR SORUNA NEDEN OLMAYACAK. CEKİLİS BASVURU SONUCLARİNİN ACİKLANMA TARİHİ DE 1 MAYİS'TAN 15 MAYİS'A KAYDİRİLMİSTİR. ILGİLİLERE DUYURULUR.
-
@crazycells Çok teşekkür ederim ilginize, nasıl rahatladığımı tarif edemem,herşey de vardır bir hayır demek lazım:)
-
çift başvuru yapan bir arkadaş vardı.
onun kısmetine artık. başvurular tekrarlanacak. çok şanslı. -
Bilgilerimde sonradan farkettigim bir yanlışlık yaptım ne yapmaliyim ?
-
@ömer-özkan ne gibi bir yanlış ?
-
Ad soyad kısminda bir yanlışlik yaptim kaydi güncelleyebilirmiyim
-
@ömer-özkan kayit güncelleme diye birşey yok . 18 ekimden sonra basvuru yaptiysan o yanlıslıktan dolayi red alırsın . 18 ekimden önce yaptiysan eger sistem tüm katılımları sıfırladı o yüzden birdaha katılabilirsin .
-
@ömer-özkan basvuruyu ne zaman yaptiniz?
Bir de ne gibi bir yanlistan bahsediyorsunuz? Ad-Soyad'in yeri mi karisti? Yoksa harf hatasi mi oldu?
-
Merhabalar, videonuzu izledim, öncelikle bu kadar ayrıntılı bilgilendirme yaptığınız için teşekkürler. Lakin bir soru kafama takıldı. CİTY WHERE YOU BORN kısmına ilçeyi mi yazacağız ili mi yazacağız. Arkadaşlar kaç gündür kafamda takılan bir soru yüzünden başvuramadım. Artık son haftaya girdik sitede yoğunluk olmadan başvuracağım lakin CİTY WHERE YOU BORN kısmına ne yazacağımdan halen emin değilim. Siz bu kısıma ilçeyi mi yazdınız yoksa ilimi yazdınız arkdaşlar? Yeni çipli kimliğimde doğum yeri yazmıyor. e devletten de baktım geçici kimlik belgesi sorgulama kısmından baktığımda 3 farklı şekilde yazılmış.
- Doğum yeri: İlçe ( Çankaya)
- Kayıtlı olduğu il: İl (Ankara)
- Kayıtlı olduğu ilçe : İlçe (Çankaya)
şeklinde yazıyor. Doğum yerinde ilçe yazdığı için ilçeyi yazacağım sanırım yalnız sitede de bir uyarı vermiş. Diyor ki !!!!Enter Birth City Only. Do not enter District/County/Province/State.!!!!
Ee sadece doğulan şehiri yazın diyor. District yani bölge, county yani ilçe, province yani vilayet, state yani eyalet girmeyin diyor. Ee ilçe girmeyin diyor ama benim doğum yerim kısmında ilçe yazıyor.Sizce ne yazmalıyım, siz ne yazdınız arkadaşlar lütfen bu konuyu aydınlatabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler -
@marcus94 Her iki durumda da sorun çıkmayacaktır. Önceki dönemde Doğum yeri kısmında il / ilçe fark etmeksizin yazan ve sorunsuz vize alan arkadaşlar var. . CANKAYA gibi yazabilirsiniz.
-
@smesut Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
@marcus94 Her iki durumda da sorun çıkmayacaktır. Önceki dönemde Doğum yeri kısmında il / ilçe fark etmeksizin yazan ve sorunsuz vize alan arkadaşlar var. . CANKAYA gibi yazabilirsiniz.
Anladım çok teşekkürler. Bir de daha önce kazananlar acaba telefon numaralarını yazmışlarmıydı merak ettim, +90 yazarak mı yazayım bir de bilemedim
Benzer Başlıklar
145
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k