[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@onur16 "altinsehir mahallesi 34 sokak no 54 daire 7" olarak yazabilirsiniz :)
-
çok teşekkürler :)
-
Başvurular henüz başlamadı sanırım sayfada form gözükmüyor
-
@madtol Amerika saatine göre 12:00 yani bizde saat 19:00 sonrası başvuru formuna ulaşabilirsiniz.
-
Merhaba, geçen sene başvurulan fotoğrafla bu sene de başvursak sıkıntı olur mu? Teşekkürler.
-
@muhammed-kulak Evet sıkıntı olur. Yeni bir fotoğrafla katılmanız gerekir. Aksi halde elenebilirsiniz.
Fotoğraf konusunu evde de halledebilirsiniz.https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir
Yukardaki başlıkta evde nasıl fotoğraf çekeceğinizi anlatan video ve bilgilere ulaşabilirsiniz.
-
Green Card Cekilis Basvurusu Videosu:
-
emeğine sağlık her zamanki gibi yine iyi bir rehber olmuş.
-
Merhaba, yüksek casenumberlı kazananlar tekrar GC a başvursa sorun oluyor mu? Neden başvurdunuz denir mi? Eğer ikinci defa da kazanırsa bu kişilerin durumu ne oluyor. Mayıs'ta ikinci başvuru sonucu açıklandı ve kazandı diyelim Eylül'de de ilkinin mülakatı var. Statüsü ne olur böyle kişilerin?
-
@mahur-beste Başvurmanızda sıkıntı yok. Eğer yine kazanırsanız otomatik olarak elenirsiniz. Yerinize başka aday geçer. Eğer bu dönem alamazsanız gelecek seneki sürece devam edersiniz.
-
merhaba, bugun itibari ile tamamlamis oldugunuz en son egitim seviyesi nedir? Olarak cevirilen soruya "some university courses" secenegi "universite terk" olarak kabul edilmis, yayinlanan bildirinin cevirisine göre yani. Ancak siz üniversiteye devam edenlerin de bunu secebileceginden bahsetmissiniz. Hangisinin dogru olduguna emin olamadik acikcasi. Üniversiteye giden birinin secmesi gereken secenek nedir?
-
@burcus some university courses
seçeneği doğru seçenektir. -
@burcus evet, bu farkliliktan haberdarim. Bilerek o secenekleri video'da vurguladim. Turkce olan konsolosluk cevirisi "official" bir yonerge degildir ve bazi anlam belirsizlikleri ve yanlisliklar barindirmaktadir. Eger universite ogrencisi iseniz ve universitede ders bitirdiyseniz "some university courses"i isaretleyebilirsiniz. Cunku bu secenek anlam itibariyle sizin durumunuzu karsilayan en uygun secenektir.
Vize gorusmeleri sirasinda konsolosluk da bunun farkinda oldugundan bu cevabi kabul etmektedir. Yani sizin durumunuzda high school diploma da isaretleseniz, some university courses da isaretleseniz, bu cevap onunuze bir problem olarak cikmayacak, ikisi de kabul edilecek. Bilginize. -
@crazycells @smesut cok teşekkür ederim cevaplariniz için.
-
Merhabalar;
Mezuniyet konusunda bir sorum olacak.
Ben önlisans mezunuyum,başvuru da
(4) Vocational school - yüksekokul diploması
Yada
(6) University degree - üniversite diploması
Bu seçeneklerden hangisini işaretlemeliyim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. -
@southern vocational school olarak isaretlemelisiniz.
-
@crazycells teşekkür ederim
-
İyi günler ben siteye girdiğim zaman sizin videoda yaptığınız gibi başvuru ekranı gelmiyor. Resimdeki ekran geliyor. Acaba ABD Türkiye'ye vize vermeyi bıraktığı için green card başvurularıda mı iptal oldu. Yoksa sitede çok fazla yoğunluk olduğu için mi ben giriş yapamıyorum

-
Bu ileti silindi! -
@aliii Geçen salı gününden beri bir sorun var sitede bakımda diyor ama bu sadece Türkiye'den yapılan girişiler için değil Amerika'dan da girilmek istendiğinde aynı uyarıyı veriyor daha zaman var bekleyip göreceğiz ne olacağını
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum