Coronavirus (COVID-19)
-
-
@Ryback, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
@semavi, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
@knnrn asi olduğu için bende oldum bugün...
Bana bir şey olursa sorumlusu odur...
Chip mip taktilarsa Allah onları bildiği gibi yapsın :) dinimiz amin :)
Karnımızdan böcek veya çip çıkarmak için makine gerekirse Matrix’teki gibi, Sayın @knnrn ’dan rica ederiz öyleyse :) Sizin yorumunuzu okuyunca, Neo’nun arabanın arka koltuğundaki sahnesi canlandı zihnimde :)
Ailecek bir sorun yaşamadık. Bunun rahatlığı ile olmamayı tercih etmedik. Umarım bir yanetkisi vs olmaz.
-
@Ryback, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Karnımızdan böcek veya çip çıkarmak için makine gerekirse Matrix’teki gibi, Sayın @knnrn ’dan rica ederiz öyleyse :) Sizin yorumunuzu okuyunca, Neo’nun arabanın arka koltuğundaki sahnesi canlandı zihnimde :)
Ailecek bir sorun yaşamadık. Bunun rahatlığı ile olmamayı tercih etmedik. Umarım bir yanetkisi vs olmaz.
Bizimde tercihimiz asi olmak. Gecmis olsun. Umarim bu asilar hem Covid belasindan insanligi kurtarir, hem mRNA teknolojisi bircok baska hastaliga care olur.
-
Hayırlı olsun. Sen de artık 5G teknolojisi ile Bill Gates'in ofis bilgisayarına bağlanabileceksin :)
-
bkz. Zeki Muren'de bizi gorecek mi?
-
@knnrn, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Hayırlı olsun. Sen de artık 5G teknolojisi ile Bill Gates'in ofis bilgisayarına bağlanabileceksin :)
takti bize windowsu, izleyecek paso :)
-
New York'ta da bugun itibariyle 30 yasindan buyuk herkes asi olabiliyor, 6 Nisan'dan sonra ise yasi 16'dan buyuk olan herkes asi olabilecek.
https://www1.nyc.gov/site/doh/covid/covid-19-vaccine-eligibility.page
Onumuzdeki haftalarda buyuk ihtimal tum eyaletlerde isteyen herkes asi olabilecek.
-
Ben bizim eyalette DE hala 65 yas diyor.olmaadi ny gidip olucam 🤦♀️🤷♀️
-
@MySea yaa ben tr gidicem diye olmak istiyorumyoksa asla istemiyorum olmak.ama bize cvp suan 65 yas yapiyoruz dediler. 🤷♀️
-
@2xscorpion 6 Nisan'da 16 yas ve uzerine basliyor.
-
@2xscorpion Yolculuk ne zaman? Yaza ise yetisir sanirim.
-
@MySea mayıs ayında
-
@2xscorpion, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
@MySea yaa ben tr gidicem diye olmak istiyorumyoksa asla istemiyorum olmak.ama bize cvp suan 65 yas yapiyoruz dediler. 🤷♀️
Bende aynı durumdayım Mayıs ta gidecegim ama hala kararsızım. Belki de 2.doz yetismeyecek o yuzden tek dozluk asıdan olabiliriz anca
-
Johnson and Johnson aşısı vurduran var mı çünkü belirtilerde değişiklik olursa bu haberi ispat gösterip tazminat davaları havada uçuşur
-
@ayvalik10 Bizim yan komsular bu J&J asisi oldular. Hala hayattalar.. :)
-
@MySea en büyük sıkıntı içine yanlışlıkla ne kattıklarını yazmıyorlar. 70 inden sonra azmasınlar :) koruyun kendinizi yerden eğilip bir şeyler almayın
-
@ayvalik10 Hahaha :P
Ama sunu soyliyeyim, bizden daha cok geziyorlar. Emekli de olduklari icin is guc derdi yok, her gun disaridalar. Gecenlerde "ne is, siz hergun disaridasiniz, arabalar aksamdan aksama evin onunde?" diye sordum. Hergun baska bir parka yuruyuse gidiyorlarmis, birde yaslilarin takildigi bir senior center varmis, orada bingo/poker falan oynuyorlarmis. Bu arada her 3-4 ayda bir baska bir eyalete tatile de gidiyorlar. Giderken giciklik verirmis gibi birde evi ve posta kutusunu bize emanet ediyorlar :D Gerci biz tatile giderken de onlara emanet ediyoruz. Onceki sene biz Turkiye'deyken, bizim bahceyi, cicekleri bile sulamislardi. :)
-
@MySea ev alma komşu al atasözünün amerikan versiyonu bu kişiler "Do not buy house, get a neighboor" söylesen acaba ne düşünürler
-
AB den vize kisitlamalarina devam karari.
https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/vize-yasagi-guncellendi-turklere-yine-yok-6347757/
-
bizim cumartesi ilk doz icin randevumuz var. biontech-pfizer yaza turkiyeey yetsiyor. klisenin ingilizce kursundaydi hanim oradan sira kaptik. ogrenci olarak ona ve bana yapacaklar :))) iyi oldu turkiye oncesi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum