Coronavirus (COVID-19)
-
Bugun doktor kontrolüm vardi astim için onumuzdeki hafta aşı olmak için müsait olduğum söylendi:) turkiyeye gitmeden aşı olmak benim için çok iyi olacak
-
Florida Governor Message
ALERTFL: Gov. DeSantis: All Floridians 18+ will be eligible to receive vaccine beginning April 5. 40+ eligible beginning March 29. bit.ly/3cluvNr -
@redsat2000 who.int sitesinde gerekli tüm bilgileri vereceklermiş dün instagramda duyurmuşlardı
-
@knnrn asi olduğu için bende oldum bugün...
Bana bir şey olursa sorumlusu odur...
Chip mip taktilarsa Allah onları bildiği gibi yapsın :) dinimiz amin :)
-
Merhaba arkadaşlar biz north carolina raleigh de yaşıyoruz perşembe günü Covid olduğumu öğrendim ve evde karantinadayım çalışamayacağım iki hafta kadar bu süreçte işsizlik maaşına başvuru yapabiliyor muyum veya maddi yardım alabileceğim bir yer var mı bildiğiniz
-
@tugbafurkan, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Merhaba arkadaşlar biz north carolina raleigh de yaşıyoruz perşembe günü Covid olduğumu öğrendim ve evde karantinadayım çalışamayacağım iki hafta kadar bu süreçte işsizlik maaşına başvuru yapabiliyor muyum veya maddi yardım alabileceğim bir yer var mı bildiğiniz
Issizlik maasi icin Department of Labor sitesinden basvurmaniz gerekiyor. Linki asagida. Cok gecmis olsun.
-
Amerika'da şu ana kadar 140 milyon kişi aşılanmış.Bunların yaklaşık 50 milyonu iki doz aşılanmış.
Sadece dün günlük 3.5 milyon aşı yapılmış.
Mayıs ayı sonuna kadar hedef 300 milyon aşı.
J & J firmasının aşısı tek doz olarak yeterli ve onayları daha yeni verildi.
Hızlıca vurulmaya başlandı.Ulaşılması zor bölgelerdeki insanlar için tek doz aşı çok iyi imiş.
Herhalde 2 ay içinde Amerika normalleşecek.İnşallah bu mülakatlara da yansır.Haberin detayları ve diğer ülkeler ile ilgili bilgileri burdan bakabilirsiniz.
https://www.bloomberg.com/graphics/covid-vaccine-tracker-global-distribution/
-
Mayis ayi ile birlikte ABD normale dogru adim atmaya baslar. Bu yaz artik maske olayi da yavas yavas esnetilmeye baslar gibime geliyor. Diger ulkeleri bilemem.
-
@tugbafurkan Çok geçmiş olsun Kısa zamanda sorunsuz atlatırsınız.
-
Bende kol agrisi yapti dun. Aksam cok halsizdim ama sonucta yogun bir gunde gecirdim. Asidan oldugunu sanmiyorum. Bugun normal olsam da hala kolumda ki ufak hissiyat duruyor...
-
@semavi Hangi asiyi yaptirdiniz?
-
@semavi, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Karnımızdan böcek veya çip çıkarmak için makine gerekirse Matrix’teki gibi, Sayın @knnrn ’dan rica ederiz öyleyse :) Sizin yorumunuzu okuyunca, Neo’nun arabanın arka koltuğundaki sahnesi canlandı zihnimde :)
-
-
@Ryback, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Karnımızdan böcek veya çip çıkarmak için makine gerekirse Matrix’teki gibi, Sayın @knnrn ’dan rica ederiz öyleyse :) Sizin yorumunuzu okuyunca, Neo’nun arabanın arka koltuğundaki sahnesi canlandı zihnimde :)
Ailecek bir sorun yaşamadık. Bunun rahatlığı ile olmamayı tercih etmedik. Umarım bir yanetkisi vs olmaz.
-
@Ryback, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Ailecek bir sorun yaşamadık. Bunun rahatlığı ile olmamayı tercih etmedik. Umarım bir yanetkisi vs olmaz.
Bizimde tercihimiz asi olmak. Gecmis olsun. Umarim bu asilar hem Covid belasindan insanligi kurtarir, hem mRNA teknolojisi bircok baska hastaliga care olur.
-
Hayırlı olsun. Sen de artık 5G teknolojisi ile Bill Gates'in ofis bilgisayarına bağlanabileceksin :)
-
bkz. Zeki Muren'de bizi gorecek mi?
-
@knnrn, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Hayırlı olsun. Sen de artık 5G teknolojisi ile Bill Gates'in ofis bilgisayarına bağlanabileceksin :)
takti bize windowsu, izleyecek paso :)
-
New York'ta da bugun itibariyle 30 yasindan buyuk herkes asi olabiliyor, 6 Nisan'dan sonra ise yasi 16'dan buyuk olan herkes asi olabilecek.
https://www1.nyc.gov/site/doh/covid/covid-19-vaccine-eligibility.page
Onumuzdeki haftalarda buyuk ihtimal tum eyaletlerde isteyen herkes asi olabilecek.
-
Ben bizim eyalette DE hala 65 yas diyor.olmaadi ny gidip olucam 🤦♀️🤷♀️
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum