Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

Benzer Başlıklar

• USCIS, Türkiye ve Katar'da Saha Ofisleri Açacak

Gündem uscis
    2
    1 Oy
    2 İleti
    406 Bakış
    M
    Cevap: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları Turkiye'de ofis açılıyormuş. Umarım bundan sonra Ankara hızlanır ve mulakat bekleyenlerin yüzü güler. https://www.uscis.gov/newsroom/news-releases/uscis-to-open-international-field-offices-in-qatar-and-turkey 7 Mayıs 2024'te Doha Saha Ofisi'nin, 9 Mayıs 2024'te ise Ankara Saha Ofisi'nin açılmasıyla USCIS'in 11 uluslararası saha ofisi olacak. Diğer uluslararası saha ofisleri arasında Pekin; Guangzhou, Çin; Guatemala şehri; Havana; Meksika şehri; Nairobi, Kenya; Yeni Delhi; San Salvador, El Salvador; ve Tegucigalpa, Honduras.
  • 4 Oy
    2 İleti
    415 Bakış
    crazycellsC
    @bionicks bilgilendirme icin tesekkurler. Normalde islem sureclerini gorebilmek icin suradan bakmak gerekiyordu: https://egov.uscis.gov/processing-times/ Ama direkt hesaplardan bu bilgilere erisim kolaylik saglamis olacak.
  • USCIS Randevulari (InfoPass Appointment)

Taşındı Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler uscis
    58
    2 Oy
    58 İleti
    6k Bakış
    Recep ToramanR
    @gucarslan teşekkür ederim bebeğimiz türkiyede doğdu be 2 aylıkken ABD ye giriş yaptık girişteki memur Na3ve 551 mührünü pasaporta basmış fakat Anumber ve receipt number yok buyüzden randevu almakta zorlanıyoruz birde sağlık sorunu sebebiyle 1 ay sonra türkiyeye dönecek randevu için acelemiz de bu yüzden uscisden greencard başvurusunda yapıp işimizi garantiye almamız gerekiyor yardımlarınız için teşekkür ederim
  • 90 Oy
    1k İleti
    193k Bakış
    emre cebeciE
    dediğiniz gibi de yaptım yine başaramadım bu işlemi benim için yapabilecek olan var mı normalde sistem izin verse ezberledim 4 dk da yapacağım ancak olmuyor ) :
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k