[Arşiv] Sayılarla DV2021
-
@Orhan-Cabarov @renksizcocuk şimdi okuduğum habere bakar mısın. Sıkıntı bu işte sayılar durmuyor köklemiş gazı ondan açılmıyor. Eğer açıldığı zaman konsolosluğa sadece Türkler mi gelecek ungan gidenler sorun bakalım kaç çeşit milletten insan vardı
https://www.mynet.com/pandeminin-lokomotif-hastanesinde-korkutan-bilanco-hasta-sayisi-yuzde-51-artti-110106761131 -
@ayvalik10 Hes koduyla ya da test yapıp öyle alsalar sorun olmaz bence. Neden konsolosluk çalışanlarına aşı yapmıyorlar anlamıyorum.
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: Sayılarla DV2021
Tüm yasaklar kalkmasına rağmen neden konsolosluklar çalışmıyor sebebini bilen var mı ? 😞
Calisiyor, fakat oldukca yavas sekilde.
-
@crazycells Hocam sizce eylül'e kadar çoğu kişi mülakata girip vizesini almış olur mu? Önümüzdeki aylarda bu süreç hızlanır mı ? Bunu kesin bilmenizi beklemiyorum ama dertleşmek amaçlı soruyorum işte.
Edit: Bu aradayardımlarınız için teşekkür ederim. Her konuda sabırla bizlere yardım ediyorsunuz. -
19.03 akşamı itibariyle özellikle EU bölgesinde ciddi bir hareketlenme oldu ve bir gecede 200'den fazla kişi 2NL aldı. bu bizler için umut verici olsa da ne yazık ki ankara yine sessizliğini korudu. verilen mülakatların mayıs ayı içine dağıtıldığını da öğrendik bu arada. bu da nisan ayı için umutlarımızı biraz daha düşürdü açıkçası..
-
@gucarslan ankara konsolosluk çalışanları için aşılar gelmiş diye duydum ama yinede nisanda mülakat vermeye başlarlarsa da mayıs için olacak gibi sanırım.
-
@gucarslan Bizleri bilgilendirdiğiniz için size ve buradaki diğer arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ederim. Allah gitmek isteyen herkese yardım etsini bir an önce mülakata girip vizeleri alalım rahatlayalım.
-
@Sena-Gökdemir, içinde söyledi: Sayılarla DV2021
@gucarslan ankara konsolosluk çalışanları için aşılar gelmiş diye duydum ama yinede nisanda mülakat vermeye başlarlarsa da mayıs için olacak gibi sanırım.
çok fazla dedikodu ve bilgi kirliliği var ne yazık ki. hangisi doğru hangisi söylenti bilemiyoruz. bu yüzden her zaman resmi açıklamayı beklemek en güzeli.. şuan için, nisan'a mülakat çok mutlu eder ama umitlenmek de hayal kırıklığı yaratıyor.
-
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: Sayılarla DV2021
@crazycells Hocam sizce eylül'e kadar çoğu kişi mülakata girip vizesini almış olur mu? Önümüzdeki aylarda bu süreç hızlanır mı ? Bunu kesin bilmenizi beklemiyorum ama dertleşmek amaçlı soruyorum işte.
Edit: Bu aradayardımlarınız için teşekkür ederim. Her konuda sabırla bizlere yardım ediyorsunuz.Hepimizin umudu bu yonde, ama maalesef ki yili yarilamak uzereyiz... Sonraki 6 ayda konsoloslugun normalden daha fazla calismasi gerekir, ki su anda %100 kapasite ile calismadigini biliyoruz.
-
-
@gucarslan Teşekkürler, darısı Ankara'nın başına diyelim. :slightly_smiling_face:
-
Ben de Ungan'lar da ücreti ile aşı yapılabilir olacağını duydum. Umarım böyle bir şey mümkün olur,her tür aşının sağlandığı bir Ungan randevusu 🌼🌼🌼
-
@BelmaSarvan Covid aşısı mı?
-
-
Hocam bir şey soracağım. Ankara konsolosluğu tamamen kapalı mı yoksa dosyaları mı hazırlıyor? Eğer dosyaları hazırlıyorsa, Hazırlıkları bitince işlemler başlar mı ?
-
@Orhan-Cabarov tabiki tamamen kapalı değil. belirli vize türlerine (F, IR vb) işlem yapıyorlar. bunların çoğu da amerikan vatandaşlarını / ailelerini kapsayan vizeler. tek temennimiz başlamaları..
-
@gucarslan Teşekkür ederim. Her gün forumu ve koyduğunuz twitter hesabını kontrol ediyorum yeni bir gelişme var mı diye.
-
-
@gucarslan Çember daralıyor, umarım haftaya Ankara'yı da görürüz.
Edit: Hocam ben bu listeyi tam anlamıyorum, yardımcı olur musunuz ?Sadece 10 tane mi vize verilmiş yani ? Peki diğer sayılar ne oluyor ? Onlar neden issued değil ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum