-
Kışları kar yağışlı, ilkbahar ve sonbaharı Türkiye'ye benzeyen, yazları ise ılık ya da sıcak ama nemsiz :) şehir önerileriniz var mı?
-
@RoadtoNewLife böyle bir eyalet bulmak yeşil gözlü sarışın 1.70 boyunda bayan bulmaktan daha zor :)
-
Bana sanki iklim konusunda en yaşanabilir eyaletler Virginya carolania gibi eyaletler geliyor.
-
@DonTurcos, içinde söyledi: Amerika'da sehir ve eyaletlerin "EN"leri
AMERİKA'DA BAŞLICA ŞEHİRLERİN YILLIK ORTALAMA GÖRECELİ NEM ORANLARI %

-
İklim olarak en yaşanılabilir yerler galiba batı kıyısında.
-
@DonTurcos, içinde söyledi: Amerika'da sehir ve eyaletlerin "EN"leri
AMERİKA'DA BAŞLICA ŞEHİRLERİN YILLIK ORTALAMA GÜNEŞ IŞIĞI ORANLARI
Tablodaki
"% Sun" Güneşin doğuşu ve batışı arasındaki zaman diliminde güneş ışıklarının yere ulaşma oranıdır.
"Total Hours" Bir yıldaki toplam güneşli saatlerin ortalamasıdır ve 1961-1990 yılları arasını kapsar.
"Clear Days" Gündüzleri ,bulutların gökyüzü'nün en fazla % 30 unu kapsadığı yıllık ortalama gün sayısıdır.

-
@ayvalik10, içinde söyledi: İklim ve Nem (Eyalet ve Şehirlerde)
@RoadtoNewLife böyle bir eyalet bulmak yeşil gözlü sarışın 1.70 boyunda bayan bulmaktan daha zor :)
Sesli güldüm :D
-
Charlotte, NC listede şaşırmadı.
Kişisel deneyim ile aşırı nemli bir havası olduğunu sanırım önceden de yazmıştım. Bir sonraki adresi, kesinlikle nem oranı daha az olacak diye bir kategori ekleyerek bakıyorum
-
san antonıa dıyordum dune kadar cok sıcak venemlı demıs herkes hanım sevmez demek dallasa dogrumu kacacaz arkadaşlar
-
@bitkicel, içinde söyledi: İklim ve Nem (Eyalet ve Şehirlerde)
san antonıa dıyordum dune kadar cok sıcak venemlı demıs herkes hanım sevmez demek dallasa dogrumu kacacaz arkadaşlar
Bu durum tüm Texas için hemen hemen aynı. Belki Amarillo veya El Paso tarafları biraz daha iyi olabilir.
-
@knnrn, içinde söyledi: İklim ve Nem (Eyalet ve Şehirlerde)
@bitkicel, içinde söyledi: İklim ve Nem (Eyalet ve Şehirlerde)
Bu durum tüm Texas için hemen hemen aynı. Belki Amarillo veya El Paso tarafları biraz daha iyi olabilir.
e paso can ve mal güvenliği açısından da riskli yer değilmiydi?
-
@kartalveat Bu bakış açısıyla ABD'de riskli olmayan yer yok. Her şehrin güvenli ve daha az güvenli bölgeleri var.
-
guvenlı yada guvensı yerlerı gosterenbır map varmı arkadasalr
-
-
@MySea cok tşkler
-
@knnrn, içinde söyledi: İklim ve Nem (Eyalet ve Şehirlerde)
@kartalveat Bu bakış açısıyla ABD'de riskli olmayan yer yok. Her şehrin güvenli ve daha az güvenli bölgeleri var.
O konuda haklısınız.
Belgeselde mi youtubede ki bir kanaldamı izledim tam hatırlayamadım fakat el paso uyuşturucu suç çetelerin yoğun olduğu çok güvensiz bir yer olduğunu söylemişlerdi hatta arabanızla bile mümkünse içinden geçip gitmeyin benzeri şeyleride hatırlıyorum.Ne kadarı abartı bilmiyorum -
@kartalveat El Paso'da yasamdim sadece icinden araba ile gectim. Hareketli bir sehir goruntusu vardi. Sinir kapilarinin bulundugu sehirler genelde boyledir. Nerde hareket, orda bereket atasozunden yola cikarak, boyle sehirlerde suc orani yuksek olabilir ama bildigim kadariyla El Paso CBP ve Federal gucler tarafindan yogun denetlenen bir bolge.
-
El Paso'da yasayan arkadasim var, kendisi aslen Meksikali. Oto tamir isi ve ikinci el alim-satim yapiyor. EL Paso'nun karsisinda, yani sinirin diger tarafinda Juarez adinda Meksika sehri var, ceteleri ve mafia yapilari ile un yapmistir. Cok tekin yerler degil yani. Isin ilginc tarafi, El Paso yakinlarinda Fort Bliss ordu ussu var, ABD'nin ulke icindeki buyuk askeri uslerinden birisi.
-
@ayse merhaba tampaya yerleştiniz mi acaba
-
Pennsylvania, farklı topografyası nedeniyle değişik iklim koşullarına sahip olsa da, genel olarak soğuk kışlara ve nemli yazlara sahiptir. Dağlık iç kısımlara doğru ilerledikçe kışları daha sert geçmeye ve kar yağışı miktarı artmaya başlar. Özellikle Erie Gölü yakınlarında fazlaca yağım alıyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum