Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Texas, Austin

Texas
642 177 82.5k 161

Benzer Başlıklar

• Texas City ...

Texas
    3
    0 Oy
    3 İleti
    337 Bakış
    gokhanbagaturG
    @bitkicel si suan texas dami ikamet ediyorsunuz? İnceliyorum bolgeleride texas city de dikkatimi cekti mahalleri felan olsun kiyi seridi olsun guzel gozukuyor fikir almak istedim acikcasi
  • Texas yollarında hız limiti

Texas
    19
    4 Oy
    19 İleti
    3k Bakış
    meiloM
    @saulgoodman kesilikle katılıyorum kimse limitlerde gitmiyor. Hele otoyollarda 80inde altinda gidene korna çalacaklar nerdeyse
  • Texas,Dallas

Texas
    146
    10 Oy
    146 İleti
    15k Bakış
    M
    Merhaba yakında kedimle dallas'a geleceğim, ev tutma vs halledene kadar kedimi emanet edebileceğim güvenilir bir yer var mı acaba 1-2 hafta? Doğru başlığa yazıyorumdur umarım
  • Texas

Sabitlendi Texas dallas houston texas
    76
    1
    3 Oy
    76 İleti
    13k Bakış
    kaanvercettiK
    Arkadaslarim arasinda kacaklarin Texas'da her an deport olabilecegi soylentiler arasinda. Sanirim artik polisler sadece registration insurance id sormak yerine statu de soracak diyenler var yabancilar icin. Houston'da yasayan arkadasim biraz tedirgin, kesin bilgisi olan var mi? Bulundugum eyalet olan Illinois'te 1 yil boyunca kacak yasadigini kanitlayabilirsen TVDL ehliyetini veriyorlar, Texas'da boyle bir sey olmasi biraz urkutucu. Bunun yaninda is olanagi konusunda da Houston'daki arkadasim zorluk cekiyormus, is bulmak eskisi kadar kolay degilmis. Garsonluk gibi islerde de isverenler uzun sure calisacagini vaadedersen calistiriyormus, dort bes aylik adamin yanimda isi yok kafasina girmisler. Gozlemlerime gore de Texas her ne kadar konaklama olarak yasam olarak ucuz gorunse de insurance benim yasadigim Illinois'e gore 2-2.5 kat pahali. Burada aylik 120 dolara yapabileceginiz sigortayi sanirim orada en ucuz yer 250 istiyormus. Kendi ehliyet yasimla, yasima gore kiyaslama yaptigim zaman. (tabii ki uzun ehliyeti olan yasi buyuk olan daha ucuza yapiyor olabilir, esit sartlar icin soyluyorum) Haber kaynagi olarak da bunu buldum: https://www.nationalreview.com/news/texas-passes-bill-allowing-state-police-to-arrest-deport-illegal-immigrants/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k