[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
@crazycells Ortalama mülakat tarihi kaç gün önceden veriliyor hocam?
Normalde 3-5 hafta, ama normal bir donemde degiliz. :)
Belgeleri toplamak icin yeteri kadar zamaniniz olacak, zaten bu belgelerin nerdeyse tamamini birkac gunde hazirlayabilirsiniz. -
@crazycells Teşekkür ederim.
-
@ayvalik10 Konsolosluk kapalı değil açık.Daha önce Amerikan vatandaşları ve aileleri için çalışıyorlardı.Artık Türk vatandaşları ve Türkiyede oturum izni olanlar için de çalışıyor.Yanlış bilgi paylaşmışsınız.Dikkat edin kesin konuşurken.Yanlış yönlendirmemek lazım insanları.
-
@muhalif acil vize ihtiyaçları ve amerika vatandaşları için çalıştığını biliyoruz zaten mülakat yapmıyorlar. Bu bilgiyi aylar öncesinden biliyorduk eğer bilmeyen varsa tekrar ettiğin iyi oldu
-
Arkidişler açın bakın son yayınlara kaç vize verilmiş ankarada hangi türler ve ona göre yorum yapın...bizde öğrenelim.
-
Arkadaşlar,
DV2021 için bugün önemli bir gün. Dünya genelinde ilk mülakat Cezayir'de verildi. Şu anda Cezayir Büyükelçiliği'nin mart ayı içerisine tarih verdiği birden fazla dosya var.
Darısı Ankara'nın başına. :crossed_fingers_light_skin_tone: :crossed_fingers_light_skin_tone: :crossed_fingers_light_skin_tone:

-
-
Herkes için hayırlı olsun.
-
Harika, hepimize hayirli ugurlu olsun... DV2021 mulakatlari Ankara'da da yakin zamanda baslayacaktir bu durumda... :crossed_fingers:
-
Harika çok sevindim darısı hepimizin başına .
-
Merhaba arkadaşlar,
KCC bugün de EU, AS ve SA bölgelerine mülakat göndermeye başlamış ve birçok CN in-transit durumuna geçmiş.!
EU'da mülakat alan ülkeler: Arnavutluk, Azerbaycan, Romanya, Ukrayna.

-
@Sono Hayırlı olsun, heyecanlandım. 🤗
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
@hardrock kesinlikle siz de atın. neden atmayasınız ki..
sonuçta evrak onayı bu, sizinkileri de onaylamalılar.Bugun telefon ettim KCC'ye. "Suan size cevap veremiyoruz, lutfen email ile iletisime gecin" diye ozetleyebilecegim bir band kaydi cikti.
Siz daha once telefon ile ulasip konusabildiniz mi bir yetkiliyle?
-
@hardrock, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
@gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
@hardrock kesinlikle siz de atın. neden atmayasınız ki..
sonuçta evrak onayı bu, sizinkileri de onaylamalılar.Bugun telefon ettim KCC'ye. "Suan size cevap veremiyoruz, lutfen email ile iletisime gecin" diye ozetleyebilecegim bir band kaydi cikti.
Siz daha once telefon ile ulasip konusabildiniz mi bir yetkiliyle?
30 eylül'den beri bir kişi ile dahi konusamadik. konuşmamız da mümkün değil sanırım artik..
-
-
@Sono bu guzel haber icin tesekurler . Dort gozle bekliyoruz insallah .
-
@Sono DV 2021 talihlilerine, hayırlı olsun :)
-
hemen bir güncelleme yapayım.
case numberı cut-off içinde ve evrak onayları tamamlanmış arkadaşlarımız KCC'ye gönderdiği maillere;
proseslerinin tamamlandığını ve yakında mülakat maili alacaklarına dair cevaplar almaya başladı.
bu arkadaşlarımız içinde case numberı 107XX olan arkadaşımız da var.
umuyoruz ki en kısa sürede current olmuş bütün caseler mülakat maillerini alacaklar. -
@gucarslan Bizleri bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. :hugging_face:
-
Merhaba değerli arkadaşlar,
Benim dosya numaram 19XXX fakat daha KCC den evrak talep maili almadım. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ne zaman maili bize gönderirler.
Şimdiden bilgiler için teşekürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum