BIDEN'ın Göçmen Vize Yasağını (PP-10014) Kaldırma Kararı (Şubat 2021)
-
@damladav Gelmeyi başarabilirsek Seattle düşünüyoruz. O zaman görüşmek dileğiyle selamlar
-
@Berk-Şendil gör bak hepsine gelecek. :) Çünkü talihlilerin bir kısmı gitmeyecek öyle kolay gibi gözüküyor ama yeni bir iş yeni bir düzen herkesin yapabileceği bir iş değil. Tabi ülkede dolar yedileri geçtiyse daha da zor. Gitmek isteyenler umarım giderler diyorum.
-
@Berk-Şendil yo, current da olabilir. Herkes seçilebilir.
-
Gözünüzaydın, vizesi olan herkeste bir uçak bileti heyecanı başlamıştır umarım.
-
ilk sevincli haber geldi bile:
https://yesilkartforum.com/forum/post/181540
Konsolosluk, dosyasi kendilerinde olan kisilere vize verme islemlerine basladi.
-
sabah LA uçuşu
öğlen NEWYORK uçuğu..çok şükür bir çok DV2020 talihlisi arkadaşımız sorunsuzca uçaklarına bindi ve yolculuklarına başladı.
yarın ve sonraki günlerde de bir çok arkadaşımız yolculuklarını yapacaklar.hiç bu kadar mutlu, hiç bu kadar umutlu olmamıştım.
umarım yılsonuna kadar bütün DV2021 talihlisi arkadaşlarımızı da bu şekilde uğurlayacağız havalimanlarından.umudunu kaybetmeyen ve bunun için çabalayan herkese selam olsun!
-
Tüm DV2020lilere hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar 😊
-
@Aslıhan umarım herkes gider ancak çok zor maalesef. 5 ay kaybettik, keşke hepimiz gitsek :)
-
@Aslıhan, içinde söyledi: BIDEN'ın Göçmen Vize Yasağını (PP-10014) Kaldırması Kararı (Şubat-2021)
@damladav Gelmeyi başarabilirsek Seattle düşünüyoruz. O zaman görüşmek dileğiyle selamlar
İnsallah diyelim :)
-
bir dv2020 talihlisi olarak soruyorum, suan ne yapmam gerekiyor ?
-
@Delipapaz hangi mailin sistemde kayıtlı ise gelen kutusu ve ayrıca önemsizler mail kutusuna sürekli bakmalısın bazı kişilerin mailleri önemsizlere düşüyor bir de önemsizler 10 - 15 günde bir herşeyi siliyor. Her gün kontrol etmelisin.
-
Çok Mutlu Oldum Bu Karara Allah (C.C) Herkesin Gönlüne Versin..
-
Ben talihli değilim ama DV2020 ve DV2021 talihlileri için çok sevindim inş. en kısa zamanda ABD'ye giriş yapabilirler.
-
@Delipapaz, içinde söyledi: BIDEN'ın Göçmen Vize Yasağını (PP-10014) Kaldırması Kararı (Şubat-2021)
bir dv2020 talihlisi olarak soruyorum, suan ne yapmam gerekiyor ?
Vizesini henuz alamamis bir DV2020 talihlisi olarak soruyorsaniz, sadece beklemelisiniz. Henuz mahkeme sonuclanmadi.
Biden, yasalara ragmen DV2020 icin kanun veya kararname cikaramaz, boyle bir yetkisi yok maalesef. Yasalara gore DV2020 sureci sonlandi; su andan itibaren sadece mahkeme kararlariyla vize alabilmek mumkun (DV2020 icin). Mahkeme de bu karari yasalarin usulune uygun olarak uygulanmadigi icin ortaya cikan magduriyete dayandiracak, yani onlar da yasalari degistiremeyecek.
-
acaba aramizda f2 (Green cardlilarin esleri icin) surecince olupta ankaradan vize gorusme tarihi alan birisi var mi?
-
@Ömer-Günay F2A ve B süreçlerini buradan takip edebilirsiniz https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-surecleri-green-card-sahiplerinin-es-ve-cocuklari/820?_=1614614748436
henüz yok randevusu belli olan, F2A bekleyen bir arkadaşımızda bir gelişme oldu yasaklar kalkınca onun da durumu biraz farklıydı.
-
Moral bozmak gibi olmasın ama 5. dakikadan sonra başlıyor anlatmaya bende f1 bekliyorum ailem için turisti bekliyorum içim şişti daha çok bekleyeceğiz galiba 😭😭😭😭😭😭
-
@ahsenaydgdu ben oyle dusunmuyorum yavas yavasta olsa konsolosluk islem gorecek ki turkiye de surec iyi gidiyor suanda nisan da biraz daha hizlanir konsolosluk
-
bu karar ve mahkeme kararı ile abd giriş süresi de 6 ay uzadı mı? yani 24 subat 2021 tarihli mahkeme kararına göre 24 agustos 2021 tarihine kadar giriş izni olacak mı? buna benzer yorum AILA tarafında belirtilmiş. ek bilgisi olanlar var mı?
teşekkürler -
@Emre-Yilmaz, içinde söyledi: BIDEN'ın Göçmen Vize Yasağını (PP-10014) Kaldırma Kararı (Şubat-2021)
bu karar ve mahkeme kararı ile abd giriş süresi de 6 ay uzadı mı? yani 24 subat 2021 tarihli mahkeme kararına göre 24 agustos 2021 tarihine kadar giriş izni olacak mı? buna benzer yorum AILA tarafında belirtilmiş. ek bilgisi olanlar var mı?
teşekkürlerEger henuz kullanilmamis ve gecerli bir vizeniz varsa, bu kararlara bel baglamadan ve guvenmeden en yakin zamanda acilen ABD'ye giris yapmanizi tavsiye ederim.
Bilgilerinizi imzaniza tasirsaniz, sorunuz daha net anlasilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum