Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

BIDEN'ın Göçmen Vize Yasağını (PP-10014) Kaldırma Kararı (Şubat 2021)

Gündem
132 57 6.2k 47

• Sonunda ya çok sevindim. :) Herkese hayırlı olsun. 6-7 ay var önümüzde ama ben bana sıra gelmeyeceğini düşünüyorum 2022'ye nasip olur inş. Sırası önde olanlar için umarım her şey gönlünüze göre olsun.

• @Berk-Şendil , bizimde Dosya Numarasi: 2021EU11XXX , bu sene gelmez mi bize sira ?

• Harika bir haber! Bütün bu haberi bekleyen herkese hayırlı olmasını dilerim. Umarım mülakat bekleyen bizler için de güzel bir başlangıcın ayak sesleridir :)))

• Talihli olmasam da sizler adına çok sevindim. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.

• Gayet sevindirici bir haber ile güne başladık. Herkes için hayırlısı olsun.

• Harika bir haberrr. Çok şükürr 🙏 umarım sıra gelir de bir umut bekleyen herkes alır kartı. 🙏
    (Forumda yeniyim, rica etsem beni de telegram grubuna alır mısınız?)

• Mükemmel bir haber umudum arttı hepimiz kazasız belasız vizemizi alırız inşallah.

• Arkadaşlar şimdi geçerli DV vizesiyle seyehat edebilir miyiz

• ⭐⭐⭐

Bekleyen, beklemekten sabır taşına dönen herkese hayırlı olsun :)

• ⭐⭐⭐

Hadi bakalım gözünüz aydın 🥰

• Arkadaslar telegram grubuna alirmisiniz beni de .

• çok güzel bir haber. şimdi sırada inş 9095 ayrılan vize durumu netleşir.

• @onur33 evet giriş yapabilirsiniz

• Böyle güzel haberlerin devamı gelecek inşallah 1 yıldır bunaldı herkes..

• @redur47 çok teşekkür ederim. Allah herkese nasip eder bu mutluluğu insallah 🙏🏻

• talihli değilim fakat resmen göğüsümden koca bir fil kalktı. :) talihli olan herkes adına çok sevindim. herkes hakkında hayırlısı olsun tez zamanda vizelerinizi alırsınız ve bizde burda mülakat deneyimlerinizi ve amerikaya ilk girişlerinizi heycanla okuruz. talihli olan herkesi gönülden kutluyorum :)

• @onur33 Rica ederim bol şans dilerim

• Tüm forum ailesine merhaba demek istiyorum.Forumda yeniyim.Umarım bu gelişme diğer olumlu gelişmeleri tetikler.Tüm talihlilere umut olur.Biz beklemeye devam şimdilik.

• @cceemmm imzanızda 30bin gözüküyor 30 binlere gelmez. 11bin gelir bence.

• 2021 talihlileri adina gercekten cok sevindim. Ara, ara girip son durumlarina bakiyordum. Feci zorlu bir surec gecirdiler ve yilmadilar. Hepsini tebrik ederim. Umarim case number`i yuksek olanlar bile sureci sorunsuz bir sekilde tamamlar...

Benzer Başlıklar

• 3 Oy
    14 İleti
    905 Bakış
    sanaldenizS
    Mülakatsız vize yenileme sürecini kısaca açıklayabilirmisiniz. vize bittikten 12 ay içerisinde başvuru yapabiliyoruz. Ancak özetle ne gibi işlemler yapmalıyız. Örneğin ds160'ı yeniden doldurma vesaire var mı?
  • Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)

Taşındı Gündem
    752
    0 Oy
    752 İleti
    46k Bakış
    arnbltA
    Yazı biraz yoruma dayalı olmuş gibi. Nisan dan beri yasaklanan Green Card sahiplerinden bahsediyor. Böyle bir yasak hiç olmadı. Şu anda da yok. Mayıs ta bir tanıdığım gitti. Zaten order da böyle bir şeyden bahsetmiyor.
  • Göçmenlerin sosyal medyalarının incelenmesi hk.

Taşındı Gündem
    35
    2 Oy
    35 İleti
    4k Bakış
    ayvalik10A
    @homespace aşağıdaki linke tıklayarak bekleyenlerin sayfasına bekliyoruz. Herkes orada bir tek sen yoksun. https://yesilkartforum.com/forum/topic/5358/dv2024-sohbet-odası/21785
  • ABD'de Yüksek Mahkeme, Trump'ın vize yasağını onayladı (Trump Travel Ban)

Gündem
    33
    2 Oy
    33 İleti
    5k Bakış
    MySeaM
    USA Today'in haberine gore Trump yonetimi yeni bir travel ban uzerine calisiyorlar. Bu defa asagidaki kirmizi listedeki ulke vatandaslarina giris yasagi gelmesi bekleniyor: Sudan Venezuela Somali Suriye Yemen Iran Libya Kuba Kuzey Kore Pakistan Afganistan https://www.usatoday.com/story/news/state/2025/03/10/trumps-travel-ban-2025-red-list-countries/82226512007/ https://www.ladbible.com/news/us-news/us-travel-ban-countries-donald-trump-153418-20250310
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k