Green Card ile ABD'ye giriş yapmadan ev kiralamak/adres belirlemek
-
Merhabalar öncelikle tüm yorumları tek tek okuduğumu bildirmek istiyorum ve yorum yazıp bilgi veren herkese de çok ama çok teşekkürler. Şimdi sorum şu belki de bunu bir çok insan düşünüyordur. Şayet kazanırsam hangi eyalete gitmek istediğime karar vermediysem bile yine de mülakat günü bir adres ile gitmem mi gerekiyor? Benim gibi bir çok öğrenci arkadaş vardır ben eğer çıkarsa okullar ile görüşüp bana en uygun olan okul ile işbirliği yaptıktan sonra eyalet seçmeyi düşünüyorum.
-
@semihkbk, içinde söyledi: Green Card ile ABD'ye giriş yapmadan ev kiralamak/adres belirlemek
Merhabalar öncelikle tüm yorumları tek tek okuduğumu bildirmek istiyorum ve yorum yazıp bilgi veren herkese de çok ama çok teşekkürler. Şimdi sorum şu belki de bunu bir çok insan düşünüyordur. Şayet kazanırsam hangi eyalete gitmek istediğime karar vermediysem bile yine de mülakat günü bir adres ile gitmem mi gerekiyor? Benim gibi bir çok öğrenci arkadaş vardır ben eğer çıkarsa okullar ile görüşüp bana en uygun olan okul ile işbirliği yaptıktan sonra eyalet seçmeyi düşünüyorum.
Ve son olarak daha önce yorum yapanlar son çözüm olarak neler yaptılar yazabilirlerse çok ama çok sevinirim.
-
@Hyller rica ederim, bol sanslar.
-
@semihkbk, içinde söyledi: Green Card ile ABD'ye giriş yapmadan ev kiralamak/adres belirlemek
evet, Green Card almak icin bir adres vermeniz gerekiyor. Bu adres ilk asamada Green Card'in gonderilecegi adres olacak, bu adreste yasamak zorunda degilsiniz, daha sonra degisiklik de yapabilirsiniz; ama bir adres vermeniz sart...
-
Adres bulamayan kisiler "Turquoise Horizon"in verdigi hizmetten yararlanabilirler:
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba, DS-260 formunda rastgele bir adres vermek zorunda kaldım, birçok kişiye sordum ama maalesef bir adres bulamadım. Bu adresi nasıl güncellemem gerekiyor, bazı arkadaşlar sağlık muayenesinden önce güncelle diyorlar, nereden güncelleyeceğim KCC'nin istediği evraklarda bu adresle ilgili bir şey var mı, yazılı bir şekilde mi güncellemem gerekiyor? Bunun dışında adres konusunda bana yardımcı olabilecek biri olursa memnun olurum, nerede olduğu önemli değil posta ücretlerini karşılayarak bulunduğum yere göndermesini isteyebilirim veya kendim gelip alabilirim size nasıl uyarsa.
-
@mimarfatih merhaba. KCC'nin istediği evraklarda abd adresiniz ile alakalı bir evrak yok. bu adresi DS260 formunda bildirmek zorundasınız ve adres kesinlikle geçerli / doğru bir adres olmalı. bu yüzden halen cn'ni evrak talebi almamisken ds260 formunuzu guncelleyebilirsiniz.
uygun + geçerli bir adres konusunda da forumda uygun arkadaşlar destek olabilir kanaatindeyim.
bildiğim kadarıyla da bu linkten bir hizmet alabilirsiniz;
-
@mimarfatih gitmeyi planladiginiz bir post officeden box alabilirsiniz, veya airbnb'den ileride kiralamayi dusundugunuz adresi yazip devam edebilirsiniz. Kart gelmeden oncede orayi kiralarsiniz is cozulur.
-
@YollardakiAdam po box lara greecardlarin oldugu mektuplari usps birakmiyor diye hatirliyorum onceki mesajlardan. Airbnb isi de garanti degil. Kesinlikle saglam bir adres bulunmali ve bu adres formlara 1 kere yazildiktan sonra cok elzem durumlar disinda degistirilmemeli.
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: Green Card Yenileme ya da Degistirme (I-90 Kaybolma/Calinma veya I-751/I-829 Kosul Kaldirma)
Merhaba Arkadaslar,
Biz 2019 'da greencarti kazandigimizda malesefki bir arkadasimizin adresini vermistik greencardlarin gitmesi icin, cunki hep gitmeden odersek greencardlarimiz erken gelir diye dusunuyorduk.
Arkadaslar baska sehre tasininca greencard larimiz eski evlerinin posta kutusunda kaldi ve yeni adreslerine dogal olarak gitmedi.
Bizede ders oldu sizede olsun diye soylemek istiyorum adres konusunda net olmadan asla rastgele guvenip kimsenin adresini vermeyin...
Daha ilk girisimizde sinir kapisinda adres degistirmistik ama hicde guncellemiyorlar. Herneyse 2. Girisimizi 6 ay olmadan greencardsiz olarak 10 ay once gelmistik, sonra corona problemi dunyayi sardi ve greencard olmadan hayatimiza devam ettik.
Yaklasik bir ay once 3 kisilik Ailem icin ,cok iyi bir arkadasim sayesinde online olarak l90 formu doldurduk ve 1600 $ a yakin para odedik. 31 Aralikta'da parmak izi icin randevu verdiler.
Benim salakligim size ornek olsun ,gelmeden yerlesmeden gerekirse greencard paranizi odemeyin yada emin olun. Kimseye guvenmeyin 😂 sevgiler
-
@mimarfatih burdaki şireketin posta kiralama hizmeti var ücretli yanız sitelerine girip baka bilrisiniz
https://yesilkartforum.com/forum/groups/turquoise-horizon-danışmanlık
https://yesilkartforum.com/forum/user/turquoise-horizon -
https://www.turquoisehorizon.com/greencard/
web sitelerin şöyle bir bilgi var
paket1
Amerika Birleşik Devletleri hükümeti tarafından talep edilen ABD’de posta adresi sağlanması
Bu adrese ulaşan Müşteri postalarının (Yeşil Kart dökümanları) müşteri Amerika’da yerleşik bir adrese geçene kadar korunması ve müşteriye iadeli taahhütlü postalanması -
@yapay-zeka evet mail ile bilgi aldım teşekkürler. @gucarslan @keysnambır adresi ds-260ta güncellemek zorunda mıyım, ileriki aşamalarda nasıl değiştirebilirim adresi. Ds-260ta değiştirmem gerekliyse formu nasıl açtırabilirim acaba?
-
@mimarfatih merhaba. DS260 formunuzu hazır süreç işlemiyorken güncelleyin.
[email protected] adresine;
mail başlığı: 2021EU00026xxx (x yerine gerçek sayılar gelecek)
mail içeriğine:
CN (full)
ad-soyad
doğrum tarihiingilizce olarak. "ds260 formumda bir kaç değişiklik yapmak istiyorum. ds260 formumun açılması konusunda desteğinzi rica ederim" şeklinde bir mail atın. 3 gün içinde formunuz açılacaktır. mail ile de size bilgi verecekler.
-
@mimarfatih, içinde söyledi: Green Card ile ABD'ye giriş yapmadan ev kiralamak/adres belirlemek
@yapay-zeka evet mail ile bilgi aldım teşekkürler. @gucarslan @keysnambır adresi ds-260ta güncellemek zorunda mıyım, ileriki aşamalarda nasıl değiştirebilirim adresi. Ds-260ta değiştirmem gerekliyse formu nasıl açtırabilirim acaba?
Eger buldugunuz adres kesinse ve degismeyecekse o durumda ben de KCC ile iletisime gecip, formu actirip, formdaki adresi kendinizin degistirmesini tavsiye ederim. Degistirme isini baskalarina biraktiginiz surece bu islemin dogru yapilmamis olma ihtimalini arttiriyorsunuz :)
-
@gucarslan @crazycells tamamdır teşekkürler. Şimdi sırada adres bulmak kaldı :)
-
//////////////
-
Postaneden posta kutusu kiralamak ilk basta biraz zor hatta imkansiz. Cunku po box kiralayabilecek durumdaysaniz zaten adresiniz de var demektir. Po box kiralamak su sekilde oluyor. Bir adet photo id ve bir adet non-photo id gerekiyor. Adresinizi bu iki belgeden biriyle kanitlamaniz gerekiyor. Photo id abd ye ait driver licence (kendi ehliyetiniz olmaz) yada pasaportunuz olabilir. Abd ye ait driver licence da adresiniz yazar eger sadece pasaport varsa bu sefer non photo id ile adres kanitlamaniz gerekecek. Non photo id car insurance voter card lease agreement gibi belgeler. Bu kadar proseduru yerine getirebiliyorsaniz zaten bir adresiniz var demektir ve po box icin masraf etmeyede gerek kalmaz
-
Adres konusunda forumda aktif olan arkadaslar bana ulasabilirler. Yardimci olmaya calisirim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum