Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Turkiye’de Yabanci Esin Aile Oturma Izni Olmadan 90 Gunden Fazla Kalmasi Sonucunda Olabilecekler

Türkiye Cumhuriyeti
8 5 499 5

Benzer Başlıklar

  • Türkiye'de ikamet eden ABD Vatandaşları'nın SSN almaları mümkün mü?

    Türkiye Cumhuriyeti
    2
    0 Oy
    2 İleti
    162 Bakış
    MySeaM
    @Elif-Sema Asagidaki linkten inceleyin: https://tr.usembassy.gov/u-s-citizen-services/social-security/
  • Türkiye'de İkamet İzni İçin: Yabancı Sağlık Sigortası

    Türkiye Cumhuriyeti
    6
    0 Oy
    6 İleti
    827 Bakış
    ayvalik10A
    @Platon59 90 gün geçerlidir. Bu kuralı devlet koyduğu için hiçbir şirket bu kuralın dışına çıkamaz
  • Türkiye'de T-Mobile Aktifleştirip Kullanma

    Türkiye Cumhuriyeti
    9
    1 Oy
    9 İleti
    7k Bakış
    datanistD
    @ahsenaydgdu Ben, Amerika'ya gelmeden önce T-Mobile prepaid E-sim almaya çalışmıştım ama TR'den kredi kartını kabul etmedi. Daha öncesinde Skype üzerinden telefon numarası almıştım, konuşma kalitesi iyiydi.
  • Türkiye’de üniversiteye girmek

    Türkiye Cumhuriyeti
    3
    1 Oy
    3 İleti
    165 Bakış
    NilorhanN
    @hasanKaraca YOS yabanci uyruklu ogrenci sinavi diye bir sinav var ve her fakultede yabanci ogrencilere ayrilmis bir kontenjan var. Bu sinava girerek universite okuyan bir suru arkadasim ve ogrencim oldu. Ancak bir kaynakta bu sinavin sarti olarak TC vatandasi olmamak belirtilmis. "Sınava sadece yabancı uyruklu öğrenciler başvurabilir. KKTC uyruklu olanlar veya çifte uyruğundan biri T.C veya KKTC olanlar Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavına başvuruda bulunamazlar." https://www.atakurumsal.com/yabanci-uyruklu-ogrenci-sinavi-yos-nedir/ Baska bir kaynakta ise celiskili bir ifade var:'' 01/02/2013 tarihinden önce yurtdışında ortaöğretime devam eden TC uyruklu öğrencilerden ise ortaöğretiminin (lise) son üç yılını KKTC hariç yabancı bir ülkede tamamlayanların (ortaöğretiminin (lise) tamamını KKTC dışında yabancı bir ülkedeki MEB nezdinde açılmış olan Türk okullarında tamamlayanlar dahil) yurt dışından öğrenci kabul kontenjanlarına başvuru yapabileceğine” b) 01/02/2013 tarihinden sonra yurt dışında ortaöğretime başlayan adayların yurt dışından kabul kontenjanlarına ortaöğretiminin (lise) tamamını KKTC hariç yabancı bir ülkede tamamlayanların (ortaöğretiminin (lise) tamamını KKTC dışında yabancı bir ülkedeki MEB nezdinde açılmış olan Türk okullarında tamamlayanlar dahil) başvuru yapabilmelerine..." https://www.globalacademia.com/yos-sinavi/yos-nedir/ 2010 yilindan once OSYM yapiyormus sinavi ama sonra merkesi bir sinav olmaktan cikmis, universiteler kendileri yapiyormus. Bence iyi arastirin hakkiniz var gibi gozukuyor.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum