Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021)
-
@newyorker, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021)
@north Merhaba, ds260 formunu doldurmuş herkes başvurabilir. Forumda link verilebiliyor mu emin değilim o yüzden Google'a Curtis Morrison yazıp sitesine gidin. Oradan başvuru yapabilirsiniz. Açıklamalar sitesinde mevcut.
evet, tabii verebilirsiniz :thumbs_up:
-
@newyorker, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021)
Sayın @gucarslan , @crazycells ,
Bildiğiniz üzere "No ban 2021" adı altında bir davaya katıldık. Acaba bunun için ayrı bir konu ve exel dosyası oluşturulması mümkün mü? Süreci daha yakından takip edebilmek için.evet, cekinmeden ayri bir baslik da olusturabilirsiniz forumda.
-
-
@Cihangir-Namlı, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021)
Bu konu DV2022'ye sarkar mı? Öngörüler neler acaba?
Su an DV2020 ve DV2021 surecleri icin yasadigimiz endise ve stres yeterli sanirim :) DV2022'yi Mayis ayindan sonraya birakalim :)
-
@crazycells, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021)
@north Merhaba, ds260 formunu doldurmuş herkes başvurabilir. Forumda link verilebiliyor mu emin değilim o yüzden Google'a Curtis Morrison yazıp sitesine gidin. Oradan başvuru yapabilirsiniz. Açıklamalar sitesinde mevcut.
evet, tabii verebilirsiniz :thumbs_up:
Sayın @north şu linkten davaya dahil olabilirsiniz. No Ban 2021
-
@crazycells T sütunu olabilir. Tabi diğer arkadaşlar için de uygunsa.
-
@newyorker teşekkür ettim
-
Arkadaşlar, Trump'un göçmenlik ve çalışma vizelerini 31 Mart 2021'e kadar durdurma kararının Greencard sahibi olanlarla ilgisi yok değil mi? Yarın uçuşum var ve Greencard'ım var (DV 2019). Herhangi bir problem yok diye anlıyorum. Bilgi sahibi olanların katkıları için teşekkür ederim.
-
@cangaz doğru anlamışsınız greencardını alanlar için sıkıntı yok
-
@znerus çok teşekkür ederim
-
excel dosyasinda guncelleme yaptim:
baska eklemem gereken bir sutun var mi arkadaslar?
-
Eylül ayında binbir türlü zorlukla alabildiğimiz ve 26 marta kadar geçerli olan vizemiz , heyecanla 4 mart tarihine aldığım uçak bileti... Yapılan okadar masraf... gideceğiz diye 7 yıllık şirketimden ayrılmam ...
Hayal kurmak güzeldi Amerika.
A.B.Versin Trump !! -
@crazycells Teşekkür ederiz, sanırım şimdilik bu yeterli :)
-
@23enCo 4 martta ki uçağa binemezsin diye mesaj mı geldi nedir 3 ay öncesinden bunalım takılmak hakkınız olan bir şey kimse engelleyemez
-
@ayvalik10 umarım öyle olur . Ben karakter olarak bad trip biriyim. Psikolojik olarak çöküyorum malesef. Eşim'de sizin gibi pozitif konuşuyor . İnşallah hepimiz için iyisi olur . saygılar.
-
Pozitif düşünün İnşallah gideceğiz.
-
Curtis Morrison'un ilk davası bizim de katıldığımız; YoungvTrump hakkında. Curtisin ekip arkadaşlarından Rafael Urena'nın tweeti..
@crazycells Şansımıza dün expedite cevabı geldi. Davacı olduğunuzu onayladık, dosyanıza bakıyoruz durumu bildireceğiz diye bir cevap. Bu gün de CEAC'a girdiğimde, dosyamız NVC'den sessizce Ankara'ya iletilmiş. Hiç bir mail gelmemiş ona mutlu olduk bir an. Akşam'da Chen'in emri. Dün, https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/immigrant-visas-tr/ burada Rutin konsolosluk işlemleri yazıyordu. 1 saat sonra Sınırlı Rutin, bu gün ise Sınırlı Konsolosluk Hizmetlerinin Yeniden Başlatılması.. Bu durum bize interview ayarlanması hakkında problem yaratır mı sizce?
-
@crazycells selamlar.. bu dava ile ilgili bir liste mi? Ben de Hukuk Bürosu ile irtibata geçtim. Geri dönüşlerini bekliyorum. Beni de listeye dahil edebilir misiniz?
Teşekkürler,
Aslı
-
@aslistius, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021)
@crazycells selamlar.. bu dava ile ilgili bir liste mi? Ben de Hukuk Bürosu ile irtibata geçtim. Geri dönüşlerini bekliyorum. Beni de listeye dahil edebilir misiniz?
Teşekkürler,
Aslı
Bu liste DV2021 talihliler listesi, son sutununa dava ile ilgili bilgileri ekledim. Listeye kendinizi ekleyebilirsiniz, sorun yasamamaniz lazim.
-
@cesurcaner, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021)
@crazycells Şansımıza dün expedite cevabı geldi. Davacı olduğunuzu onayladık, dosyanıza bakıyoruz durumu bildireceğiz diye bir cevap. Bu gün de CEAC'a girdiğimde, dosyamız NVC'den sessizce Ankara'ya iletilmiş. Hiç bir mail gelmemiş ona mutlu olduk bir an. Akşam'da Chen'in emri. Dün, https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/immigrant-visas-tr/ burada Rutin konsolosluk işlemleri yazıyordu. 1 saat sonra Sınırlı Rutin, bu gün ise Sınırlı Konsolosluk Hizmetlerinin Yeniden Başlatılması.. Bu durum bize interview ayarlanması hakkında problem yaratır mı sizce?
Hayir, problem yaratmaz. Bundan sonraki tum islemleriniz Ankara ABD Konsoloslugunun inisiyatifine kalmis, kendileri zaten sizinle irtibata gececektir durumunuzda gelisme oldugunda.
Web sitedeki degisiklikler bence "Turkce" duzeltmesi olarak algilanabilir (en azindan ben oyle dusunmek istiyorum :) ) , kanimca bu sekilde anlami daha dogru olmus :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum