Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
-
@MySea, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
Gorunuse gore herkes 21 Ocak'da Biden'in gorevi devralmasini bekliyor. Hatta sanirim o mahkeme kararini veren yargic bile bunu bekliyor gibi. Trump EO'u bu ay uzatsa bile, Biden ofise gelince hemen iptal edebilir. Ama neresinden bakarsaniz bakin, Ocak ve Subat aylari vize randevulari acisindan kayip aylar olacak gibi gorunuyor. En erken Mart olabilir. Tabii ki birde covid salgini var. Konsolosluklarin calisma kapasitesini etkileyebilir.
Ben hala Trumpın uzatmayacağını düşünüyorum. İşsizlik verileri düşük, covid aşısı onaylandı, seçimi kaybetti ve Bidenın göçmen politikasından haberdar. Uzatmak için ne sebebi kaldı ki sanki?
Bir sonraki dönem görüşürüz diyor. Eğer aday olmayı düşünüyorsa fevri değil ılımlı kararlar vermesi gerek.
Umarım KCC de 21 Ocakta Bidenın EO uzatılmış olsa bile iptal edeceğinin farkındadır da en azından 20 Ocak sonrası için mülakat tarihlerini dağıtmaya başlar bir an önce. -
@Egalite, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
@gucarslan Bilgilendirme için teşekkürler. Düzeltme yapıyorum KCC istediği evrakları göndermedik henüz.
Sizin CN 17binlerde imzanızdan gördüğüm kadarıyla. Bu durumda zaten kcc sizden evrak talep etmemiş olmalı. Yani henüz sürecinizde sizi geri atacak bir durum oluşmadı. Ama yakında evraklarınızı talep eden bir e-mail alacaksınız KCC'den.
Tabi süreç netlik kazanana kadar onlar istedikten sonra bile evrakları göndermek istemiyorsanız bekleyebilirsiniz. Evrak göndermek için current olmayı bekleyenler de oluyor ama bu seneki süreç birçok yıldan daha riskli. O yüzden kendi tercihiniz.
-
2020 ve 2021 de greencard kazananlara yazik oldu gercekten uzgunum 😟 her iste bir hayir vardir ama Amerikan Ruyasi ruya olarak kalacak, hayirlisi
-
@Rhonster DS-260 formunu zamanında gönderdik ama bunun dışında fotoğraf vs. istediler onları göndermedik sadece.
You do not need to submit any documentation to the Kentucky Consular Center. The KCC will review your application and will
notify you if any of the information you have provided is insufficient or incomplete. Your DS-260 application will be kept on file
with KCC until a visa number is available for you and your case can be scheduled. When your case is scheduled, the KCC will
send you an email message directing you to log into the Entrant Status Check (ESC) website for further instructions.Bu şekilde cevap gelince bizde sabıka kaydı vs. göndermek için başka bir mail gelmesini bekledik.
-
@Egalite merhaba. lütfen sorunuzu ilgili başlıkta sorun ve oradan cevap almaya çalışın. sorunuza bu başlıkta verilecek cevaplar yalın olacaktır.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari/
-
İnanıyorum ki buradaki güzel ve yardım sever abilerim kardeşlerim bir gün umduğu ve ümid ettiği hayatı yaşayacaklardır dua etmekten ve çaba sarfetmekten vazgeçmemek gerekiyor Allah sabırla dua edenleri sever her yokuşun bir düzlüğü vardır. Umarım herkes için gönlünden dilediği ne varsa gerçekleşir
-
Trump'in CAATSA yaptirimlari cercevesinde bazi maddeleri imzalayacagi ile ilgili bazi duyumlar var. Yaptirimlardan bir tanesi de vize kisitlamalari.
-
@MySea, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
Trump'in CAATSA yaptirimlari cercevesinde bazi maddeleri imzalayacagi ile ilgili bazi duyumlar var. Yaptirimlardan bir tanesi de vize kisitlamalari.
Bu kısıtlamaların greencard süreçleri ile alakası yok değil mi.. Türkiye yaptırımlarından bahsediyoruz.. Kararnameyi uzatmasın da inşallah...
-
@MySea, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
Trump'in CAATSA yaptirimlari cercevesinde bazi maddeleri imzalayacagi ile ilgili bazi duyumlar var. Yaptirimlardan bir tanesi de vize kisitlamalari.
Böyle derseniz bir çoğumuzun yüreğine inebilir :)
Bahsedilen vize kısıtlaması, s400 alımı ile ilgili kurumlarla bağlantılı kişiler için planlanıyor:
"11) Deny visas to corporate officers related to sanctioned entity or person;
12) Sanctions on principal executive officers of targeted entity or person." -
@goblis Henuz daha EO hakkinda karar cikmadi.
-
Meksika ve Kanada sınırları sanırım covid sebebiyle 21 Ocak 2021 tarihine kadar kapatılmıs.
https://public-inspection.federalregister.gov/2020-28375.pdf
-
@muhalif, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
Meksika ve Kanada sınırları sanırım covid sebebiyle 21 Ocak 2021 tarihine kadar kapatılmıs.
https://public-inspection.federalregister.gov/2020-28375.pdf
İmzayı atan Trump mı merak ettim. Çünkü Trump ise, Biden'ın başkanlık dönemine giren kararların altına imza atmıyor anlamı çıkabilir (ki böyle değil) ama muhtemelen geçiş ekipleriyle birlikte hem Biden hem de Trump'a ait olabilir bu karar.
-
@muhalif, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
Meksika ve Kanada sınırları sanırım covid sebebiyle 21 Ocak 2021 tarihine kadar kapatılmıs.
Bu durum aslinda uzun suredir vardi. Meksika ve Kanada siniri elzem olmayan seyahatlere uzun suredir kapali.
Sadece bu yasagin uzatildigini belirtiyor. Kanada da ayni sekilde Ocak sonuna kadar yasagi uzatti. ABD'den Kanada'ya turistik amacli girisler yasak.
Fakat Ocak ayindan sonra da yasak uzatilacaktir. 3-4 ay sonra asilar etkisini gosterip bulasma hizi azaldiginda yasaklarda gevsemeler olabilir.
-
@crazycells Asilar konusundaki yuksek iyimserliginize hayranim 😄
-
@Sono Imzayi atan Trump degil. Homeland Security'den ust duzey bir yetkili. Evragin altinda ismi ve unvani yaziyor.
-
Özellikle Ekim ayında onaylanan yasa kapsamında asylum ve refugee konusunda çemberi oldukça daralttılar. Outside US bile olsa criminal record direkt olarak red sebebi oluyor. PSC kavramıyla ilgili örnek caseleri inceliyorum fakat net bir cevaba ulaşamadım 1 sene altı cezalar bar sayfalarında bile red sebebi olarak işaretlenmiş. Kanada benzeri bir rehabilitasyon mekanizmasının gelmesini temenni ediyorum. Daha çok değişeceğe benziyor maddeler..
-
Kotu haber vermek istemem ama Biden, Trump'in gocmenlik konusunda aldigi kararlari geri cevirmenin, 6 ay kadar surebilecegini soylemis. Hemen buyuk bir beklenti icine girmeyin demek istemis.
-
@MySea Bunu avukatlar da soyluyor.400'den fazla degısıklık yapmıs Trump gocmenlık konularında.Ancak bızım tek bekledıgımız mulakatları engelleyen yasakların kalkması.Gerı kalan duzeltmeler zamanla yapılsa da cok sıkıntı olmaz.Konsolosluklar normallessın yeter yanı ilk etapta.
-
@MySea Bu, 31 Aralık 2020'de kararnamenin süresinin bitmeyeceği anlamına mı geliyor? Ya da şöyle soralım: Ne Trump ne de Biden bir kararname ile bu tarihi uzatmazsa kendiliğinden yasak kalkmış oluyor mu acaba? Greencard vizemizi 23 Nisandan sonra 23 Eylül'de aldığımız için Zira 26 ocak için biletimiz var
-
@MySea Hay Allah,6 ay yıne uzatılırsa gercekten stress. Ben Mart ayında acılır dıye dusunuyordum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum