[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@umit-muhamedov-0 biden'in kazanması elbette surec ve sonrası için umut ancak; DV2020ler için kalan vizelerin kimlere verileceği onlar tarafından belirlenmeyecek. umarım kalan vizelerin büyük kismi avrupa kıtası icin ayrılır ve dağıtılır. % vermek şuan için ne yazik ki mümkün değil. bekleyip görmemiz lazim..
-
Charles Kuck un Biden başa gelirse herkes için bir şans var gibi bir iddiası vardı. Ne olur bilemem, Süreci takibi bırakmanın sonuçlarını gördük şu dakikada sonra gelişmeleri takip edin derim. Ne olmazlar oldu bu sene, belli olmaz.
-
2020 talihlerinin sonda vizeye gidemeyenler için dava vardı. Davaya ne oldu? Son durum nedir? Bir gelişme var mıdır? Netleşti mi sonuç?
-
@vubafommic-1036, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
2020 talihlerinin sonda vizeye gidemeyenler için dava vardı. Davaya ne oldu? Son durum nedir? Bir gelişme var mıdır? Netleşti mi sonuç?
Henuz belirsizlik devam ediyor maalesef.
Su basliktaki son 6-7 sayfayi okursaniz son durumu anlarsiniz, mahkeme Eylul sonunda karari acikladi:
-
Ulan şansa bak kazandık pandemi çıktı. Trump durdurdu ne kadar saçma...
-
@einsteinwashere 2020dv bittimi sansınız ne oldu
-
@yapay-zeka net bir şey yok hocam ama umudum kalmadı artık
-
Hocam curtis morirson diye birisi açıklama yapmış
Dv2020
Hakında
-
Haberi olan varmı
-
Konsolosluğa yazdım bu şekilde döndüler ;

-
@einsteinwashere Normal sartlarda verdikleri cevap dogru. Ancak, mahkeme tarafindan ayrilmis olan 9 bin vizeden hic bahsetmemisler. Demek ki konsolosluklara henuz bir haber gecilmemis.
-
@MySea hocam 9 k kişiye verseler bana sıra gelir mi acaba? 44 k'dayım
-
@einsteinwashere O konuda hic bilgim yok. Kimsede kesin birsey soyleyemez. 9 bin vize verilecek mi, verilecekse nasil bir yol izlenecek ve ne zaman islem yapilacak? Hicbir bilgi yok.
Ocak ilk haftaya kadar ABD genelinde tatil sezonundayiz. Cogu insanlar ozellikle Aralik ayinda cok izin kullanirlar. O yuzden, cok fazla bu konularda ilerleme beklememek gerekir.
Bir diger durumda, Ocak ayinda baskanlikla birlikte bakanlar ve bazi onemli devlet kurumlardaki yoneticiler de degisecek. Bu aralar yeni yonetim goreve baslayincaya kadar cok fazla karar cikmasini beklememek gerekir.
-
@MySea, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@einsteinwashere Normal sartlarda verdikleri cevap dogru. Ancak, mahkeme tarafindan ayrilmis olan 9 bin vizeden hic bahsetmemisler. Demek ki konsolosluklara henuz bir haber gecilmemis.
Bu kararin muhattabi konsolosluklar degil zaten, Disisleri Bakanligi... o nedenle DOS aciklama yapmadan konsolosluklarin baska bir cevap vermesini beklememeliyiz. Dediginiz gibi yeni yonetim is basi yapana kadar ben de bu konuda bir gelisme beklemiyorum.
-
Bu arada Biden'in disisleri bakanligi icin tercihi Blinken oldu.
-
Merhabalar biz eşimle green kart vizemizi almıştık, Ocak ayında gitmeyi planlıyoruz.160 dolar gibi bir ücret varmış acaba bunu nereye yatırmamız gerekiyor bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
-
@brrr, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Merhabalar biz eşimle green kart vizemizi almıştık, Ocak ayında gitmeyi planlıyoruz.160 dolar gibi bir ücret varmış acaba bunu nereye yatırmamız gerekiyor bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
Aşağıdaki konuyu inceleyip, sorularınızı oradan sorabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/113/uscis-immigrant-fee-ödeme-ekran-görüntüleriyle?page=1
-
@Ryback teşekkür ederim.
-
@MySea hala umut var mı? :)
-
@einsteinwashere, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@MySea hala umut var mı? :)
Göz göre göre hakkımız yandı ya. Trump, son darbeyi 2020 talihlilerine vurup gitti. Göçmenlik seçim politikalarından biriydi, sanki çok işine yaramış gibi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum