Dolar Çıldırdı
-
@iso1474 teşekkür ederim
-
Beğenmediğiniz mesajları silin, sansürleyin gitsin.
Cahiliz nede olsa!!!!Herkese mutlu ve huzurlu bir hayat dileğiyle.
-
@yalta Tekmelemek derken????? lütfen...
-
@iso1474 Demiş ki kurduğun cümleler okunabilir ve anlaşılabilir değil o yüzden insanlar seni yanlış anlayabilir.
-
O yazdığımı anlayan anladı.. Önceki sayfalarda bir swap tartışması vardı, 300 milyar dolar Çin'le swap yapılacak dolar düşecek deniyordu ben böyle bir konu olmadığını izah etmeye gayret etmiştim. Nedense piyasanın faiz yükseltmesi ve kar satışlarının ardından, doların gerileyerek nefeslenmesi üzerine aynı kişi bak dolar düştü ben demedim mi ? mealinde yazı yazınca o yazdıklarımı bir hışımla yazdım. Diğer kullanıcılardan özür dilerim.
Bu hayatta öğrendiğim şey kimseyi diploması ile yargılama. Öyle İlkokul mezunları tanıdım hayatta başarıyı yakalamış, kendini yetiştirmiş kişilerdi.. Öyle Üniversite mezunları tanıdım ki cahil, hayatta bir şeyi başarmamış hatta mezunu olduğu bölümün bilgi donanımından eksik insanlardı..
Şükür hasbelkader bizde mürekkep yaladık, devlette yıllarca memuriyet yaptık. Yıllardır da kendi işimi yapıyorum. Yaşım 50 ve bu Ülkeden gitmek için uğraşıyorum. Çünkü tüm bunlar beni yoruyor. Kızımın, bu saçma sapan beni bir hayat boyunca yoran tüm o şeylerden yorulmasını, enerjisini tüketmesini istemiyorum.Tekraren şu forum bile mini bir Türkiye...
Hadi formdan bir cahili daha tekmeleyip eksiltiniz.
Herkese mutlu ve huzurlu bir hayat dileğiyle.
-
@iso1474, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
O yazdığımı anlayan anladı.. Önceki sayfalarda bir swap tartışması vardı, 300 milyar dolar Çin'le swap yapılacak dolar düşecek deniyordu ben böyle bir konu olmadığını izah etmeye gayret etmiştim. Nedense piyasanın faiz yükseltmesi ve kar satışlarının ardından, doların gerileyerek nefeslenmesi üzerine aynı kişi bak dolar düştü ben demedim mi ? mealinde yazı yazınca o yazdıklarımı bir hışımla yazdım. Diğer kullanıcılardan özür dilerim.
Bu hayatta öğrendiğim şey kimseyi diploması ile yargılama. Öyle İlkokul mezunları tanıdım hayatta başarıyı yakalamış, kendini yetiştirmiş kişilerdi.. Öyle Üniversite mezunları tanıdım ki cahil, hayatta bir şeyi başarmamış hatta mezunu olduğu bölümün bilgi donanımından eksik insanlardı..
Şükür hasbelkader bizde mürekkep yaladık, devlette yıllarca memuriyet yaptık. Yıllardır da kendi işimi yapıyorum. Yaşım 50 ve bu Ülkeden gitmek için uğraşıyorum. Çünkü tüm bunlar beni yoruyor. Kızımın, bu saçma sapan beni bir hayat boyunca yoran tüm o şeylerden yorulmasını, enerjisini tüketmesini istemiyorum.Tekraren şu forum bile mini bir Türkiye...
Hocam kimsenin kimseyi tekmelediği yok. Sakin olun. Durum ne olursa olsun, akilli düşünmek ve tepkilerini de bu çizgide vermek gerekiyor. Yoksa hakli bile olsan haksiz duruma duser, yukarida yazdığın gibi birinin gelip seni tekmelemesini beklersin.
Genel bir ifade, anlattıklarınızdan kime neye kızgın olduğunuz belli olmadığından daha açık ve anlaşılır olmanızı söylemiş. Darılacak ve ya forumu terkedecek bir şey yok. İsteyen istediği tahmini yazmakta özgür. Takılmayın böyle şeylere. Ben 40 yaşındayım, siz 50 yaşındasınız. Neleri gördük. Darılacak bir şey yok. -
basit konular değil demiştim çünkü ortada bir güven sorunu var aslında sonuna kadar güvenenle güvendiğini sanan arasında fark oluyor..herkesin hipotezi olamaz herkes bütün hipotezleri çözemez.bn kimseye dininden,cinsiyetinden,renginden,konuşmasından vurmadım.vurmam inş.ama ne kadar acizliktir birine semin yarın olsam intihar ederim demek.kaos la beslenmek diye bişey var.
-
@semavi, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
Lamp chops burada poundu 12-13
yani kilosu 25 birim
Trde 100 birim desek...
Gercekten uzucu bir durum Turkiye adina... Turkiye nufusunun acaba kacta kaci bu yil icinde Kuzu pirzola yemistir?
bu seneyi geçtim 25 yaşındayım daha kuzu pirzola yemedim, kendimi geçtim daha annem babam yemedi. İşe gireli neredeyse 1 sene olacak ilk yıllık izinde inşallah ailemle birlikte yeriz :)
-
@yalta aynen öyle abi
-
@iso1474 ajitasyon yapmaya gerek yok bulunduğunuz ortamın kurallarına uymak zorundasınız. bunun kişisel bir sebebi yok burası siyaset meydanı değil bilgi kütüphanesi burada normal ses tonuyla konuşulur kimse kimseye veya ortaya bağıramaz.
-
Arkadaşlar var mı aramızda tepeden satıp (8.50 gibi) aşağıdan tekrar alan?
-
@Chandler ben yapmadım :D daha doğrusu yapamadım :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@Chandler ben yapmadım :D daha doğrusu yapamadım :D
Keşke paramız olsaydı yapabilseydik :D 15k dolar ile yaklaşık 12 bin lira en az kar ediliyor :D
-
@Chandler çevreme kar ettirdim yeter benim borsa döviz takip ettiğimi bilen ve güvenen arkadaş vardı 5 bin lira kar etmiş.
-
@Rhonster, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@Chandler çevreme kar ettirdim yeter benim borsa döviz takip ettiğimi bilen ve güvenen arkadaş vardı 5 bin lira kar etmiş.
Güzel para, asıl önemli olan alttan hangi seviyeden aldı veya beklemede mi hala?
-
@Chandler bilmiyorum tek dediği buydu :D
-
@Chandler bu dediğinizi yapabilmek için nostradamus olmak gerek.Cuma akşamı 8,5 kapattı ardından hafta sonu olanlar malum ve tahmin edilemez.18 inde ki karar ne olur? yön burada belirlenecek. peki almalı mı? satmalı mı ?
-
@EzgiLera @yalta @ibrahimasar @semavi bu arkadaş 300 lü cn ile kazanıpta gidemeyeceği için en azından siniri bizlerle uğraşarak çıkarmaya çalışıyor mülakat deneyimini 4 gözle bekliyorum :D işin birde şu boyutu var abd den temelli ban yeme ihtimali var evrakta sahtecilik adına işlem yaparsa konsolos.
-
@Nothing-Man 19 undan sonra tekrar fırlayacak dolar bundan kendimce eminim ama ispatlayamam :D y.t.d
-
@Rhonster Mantık çerçevesinden bakarsak; dolar düşüş yönünde trend yakaladı.500 bazlık bir faiz arttırımı 7,20 lere 7 lere çeke bilir.Ama padişah buna ne der? kafalar burada karışık.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum