Dolar Çıldırdı
-
@iso1474 ajitasyon yapmaya gerek yok bulunduğunuz ortamın kurallarına uymak zorundasınız. bunun kişisel bir sebebi yok burası siyaset meydanı değil bilgi kütüphanesi burada normal ses tonuyla konuşulur kimse kimseye veya ortaya bağıramaz.
-
Arkadaşlar var mı aramızda tepeden satıp (8.50 gibi) aşağıdan tekrar alan?
-
@Chandler ben yapmadım :D daha doğrusu yapamadım :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@Chandler ben yapmadım :D daha doğrusu yapamadım :D
Keşke paramız olsaydı yapabilseydik :D 15k dolar ile yaklaşık 12 bin lira en az kar ediliyor :D
-
@Chandler çevreme kar ettirdim yeter benim borsa döviz takip ettiğimi bilen ve güvenen arkadaş vardı 5 bin lira kar etmiş.
-
@Rhonster, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@Chandler çevreme kar ettirdim yeter benim borsa döviz takip ettiğimi bilen ve güvenen arkadaş vardı 5 bin lira kar etmiş.
Güzel para, asıl önemli olan alttan hangi seviyeden aldı veya beklemede mi hala?
-
@Chandler bilmiyorum tek dediği buydu :D
-
@Chandler bu dediğinizi yapabilmek için nostradamus olmak gerek.Cuma akşamı 8,5 kapattı ardından hafta sonu olanlar malum ve tahmin edilemez.18 inde ki karar ne olur? yön burada belirlenecek. peki almalı mı? satmalı mı ?
-
@EzgiLera @yalta @ibrahimasar @semavi bu arkadaş 300 lü cn ile kazanıpta gidemeyeceği için en azından siniri bizlerle uğraşarak çıkarmaya çalışıyor mülakat deneyimini 4 gözle bekliyorum :D işin birde şu boyutu var abd den temelli ban yeme ihtimali var evrakta sahtecilik adına işlem yaparsa konsolos.
-
@Nothing-Man 19 undan sonra tekrar fırlayacak dolar bundan kendimce eminim ama ispatlayamam :D y.t.d
-
@Rhonster Mantık çerçevesinden bakarsak; dolar düşüş yönünde trend yakaladı.500 bazlık bir faiz arttırımı 7,20 lere 7 lere çeke bilir.Ama padişah buna ne der? kafalar burada karışık.
-
@Rhonster Aman hocam yatırım tavsiyesi vermeyin başınız derde girebilir. Yatırım yapıp zarar edince gidip şikayet eden tipler oluyor.
-
@efe-boyunda buradan yatırım tavsiyesi alıp da işlem yapanda ne bileyim :)
-
@efe-boyunda okumasını bilen herkes kendimce lafının benim görüşüm olduğunu anlar herhalde :D okumasını bilmeyenlerle uğraşmak sıkıcı oluyor çünkü
-
@Nothing-Man Yine de yatırım tavsiyesi olmadığını belirtmekte fayda var. art niyetli şekilde şikayet edenler olabiliyor.
-
nereye edecekler şikayeti :D
-
@Rhonster SPK :) her yorumun sonuna y.t.d. yaz bundan sonra :drum:
-
@Rhonster Haluk Tatarın ekonomi yayınlarını izliyorum oradan tavsiye alıp(yayında yatırım tavsiyesi değildir demesine rağmen) zarar edince şikayette bulunan insan var.
Her olayda çekemediğini cimere veya egm`ye şikayet eden insanlardan çok fazla var. -
@Nothing-Man dün eve tebligat geldi kovuşturma yoktur diye :D bunla da uğraşırız napalım ya artniyetli insanlarla uğraşmaya alıştım ben :D
-
@Nothing-Man yaptım oldu bence :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum