[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri
-
Merhaba, evrak listesinde eski pasaport açıklamasında evlenip eşimin soyadını aldığım ve pasaport süremi uzatmak için yenisini aldığımı yazmam yeterli mi ?
-
@red_wine, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Merhaba, evrak listesinde eski pasaport açıklamasında evlenip eşimin soyadını aldığım ve pasaport süremi uzatmak için yenisini aldığımı yazmam yeterli mi ?
yeterlidir. bu şekilde bir aciklama yazabilirsiniz..
-
@Ahmet-Can, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
@gucarslan hem ağzına hem eline sağlık, cevaplar için.. evrak talep maillerini sırasını nereden takip edebilirim peki?
buradan takip edebilirsiniz. KCC Evrak Istegi sutunundan.
-
@Ahmet-Can, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
@gucarslan bir de şöyle bir durum var daha önce bahsettiğim gibi KCC bizden formu istemeden evleneceğiz, pasaporta da önceden başvuralım demiştik haliyle evlendikten sonra eşimin soyismi ve medeni durumu güncellenecek, evlenmeden önce pasaport almamız sıkıntı yaratır mı sonraki eşimi DS-260'a eklenmesi sırası esnasında?
sıkıntı yaratmaz. ama formunuzu açtırıp yeni evliliğinizi / eşinizi ds260 formunda bildirmeniz gerekmektedir. bunu kesinlikle unutmayın. sonrasında kcc evrak talep ettiğinde yeni pasaportlarınızı ve evlilik belgenizi (cuzdani) gönderip işlemlerinizi tamamlarsiniz.
-
@Sono cok tesekur ederım
-
@crazycells çok teşekkür ederim :
-
Arkadaslar merhaba;
2021 talihlilerindenim case numaram 13binlerde ama bana evrak gönderimiyle ilgili bir mail gelmedi beni bu konuda aydınlatabilir misiniz? Bildiğim kadarıyla daha önceden evrak gönderimi yoktu acaba bu pandemi dolasıyla mı böyle bir olay başlattılar. Teşekkür ederim
-
@Batuhan-Sadak merhaba. şuan evrak talepleri 13K'larda ve size de büyük ihtimalle kısa zaman sonra gelecektir. evrak talep mailleri yeni bir şey değil aslında, bu sene 3. döneminde. dediğim gibi max. 1-2 hafta içinde mail alacaksınızdır.
bir de lütfen vize sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
Herkese Merhaba,
Bana iki gün önce KCC'den mail geldi.
Tek aklıma takılan konu şu: Mahkeme Kayıtları ile ilgili evrak istenmesi. Benim hiç mahkeme kaydım yok. Bu durumda mahkeme kaydı yoktur şeklinde adliyeden bir evrak mı almak gerekiyor? Eğer cevap hayır ise bu durumda bu evrak için KCC'ye mail atarken bu belgenin neden eksik olduğunu yazan bir yazı yazmam gerekiyor mu?
-
@Batuhan-Sadak, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Bildiğim kadarıyla daha önceden evrak gönderimi yoktu acaba bu pandemi dolasıyla mı böyle bir olay başlattılar.
2 yildir var bu asama, yeni baslamadi...
-
@Dxc-Yıldırım, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Herkese Merhaba,
Bana iki gün önce KCC'den mail geldi.
Tek aklıma takılan konu şu: Mahkeme Kayıtları ile ilgili evrak istenmesi. Benim hiç mahkeme kaydım yok. Bu durumda mahkeme kaydı yoktur şeklinde adliyeden bir evrak mı almak gerekiyor? Eğer cevap hayır ise bu durumda bu evrak için KCC'ye mail atarken bu belgenin neden eksik olduğunu yazan bir yazı yazmam gerekiyor mu?
mahkeme kaydi yoksa gondermenize veya aciklama yapmaniza gerek yok.
-
@crazycells Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
-
@Dxc-Yıldırım, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
@crazycells Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
surecinizde bol sanslar.
-
@gucarslan merhabalar cok tesekkür ederim cevabınız için benim bir yakınım 5 sene önce greencard kazandığında evrak isteme gibi bir durum yoktu o yüzden şaşırdım :) bu arada gelen mail uzantası acaba nedir gözden kaçırmamak için soruyorum? yani gelecek olan mail nasıl bir mail olacak bununla ilgili bi screenshot atarsanız cok sevinirim :)
-
@gucarslan merhabalar cok tesekkür ederim cevabınız için benim bir yakınım 5 sene önce greencard kazandığında evrak isteme gibi bir durum yoktu o yüzden şaşırdım :) bu arada gelen mail uzantası acaba nedir gözden kaçırmamak için soruyorum? yani gelecek olan mail nasıl bir mail olacak bununla ilgili bi screenshot atarsanız cok sevinirim :)
[email protected] olması lazım. Size yakın zamanda gelir muhtemelen evrak talebi. Spam klasörünüzü mutlaka kontrol edin. Hatta mailinizde arama kısmına KCC yazarak kontrol edebilirsiniz :)
-
5 yil onceki bilgilerle kesinlikle hareket etmeyin, forumda isminde "DV2021" olan basliklari takip etmelisiniz.
-
Kasımın son haftasına giriyoruz. Artık bu hafta mülakat maillerinin gelmesi lazım. En azından ilk 1000 içerisinde olan talihliler için. Umarım güzel bir hafta olur..
-
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Kasımın son haftasına giriyoruz. Artık bu hafta mülakat maillerinin gelmesi lazım. En azından ilk 1000 içerisinde olan talihliler için. Umarım güzel bir hafta olur..
Bahsettiğiniz ihtimallerden biriydi, insallah gerçekleşir de diğer ihtimalleri konuşmaya gerek kalmaz. 🙏
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum