[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@zaygon, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba herkese. KCC'den evrak talebimi aldım. Askerliğimi henüz yapmadım. Mailde geçen "If you served in the military of any country, you must submit a scanned copy of your military record." ifadesine dayanarak askerlikle ilgili herhangi bir evrak göndermemin gerekmediğini düşünüyorum ama emin de olamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Gerek yok, zaten belgelerde eksiklik veya formdaki bilgilerde uyusmazlik varsa KCC size ulasacaktir.
-
@dashqin, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells bu islemi yani konsolosluktan izni nasil baslata bilirim?
Konsolosluga ulasmaniz lazim, ama su an kimse yardimci olamaz.
su an dosyaniz KCC'de.
Eger mulakata gireceginiz ulkedeyseniz ya da yakin zamanda gitmeyi planliyorsaniz, KCC'ye yazip DS-260 formunda degisiklik yapabilirsiniz.
-
Selamlar iyi forumlar herkese forumda cevabını bulamadım ama bana kkc den mail geldi attım onay maili geldi birdaha mail gelmedi ayın 15 inde nasıl bir mail atmalıyım(gelen mail oto reply maili gelen sadece )
-
https://i.hizliresim.com/3fzidd.jpg
Hocam koaly gelsin. Haziranda açıklandığı zaman DS Formunu doldurduğum zaman üstteki linkteki resim geldi mail adresime peki bundan sonra ne yapmam gerekiyordu. Bir kaç aydır yeni mail gelmedi. DO NOT REPLY ile geldi o mail.
-
@Batu_kaya, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Selamlar iyi forumlar herkese forumda cevabını bulamadım ama bana kkc den mail geldi attım onay maili geldi birdaha mail gelmedi ayın 15 inde nasıl bir mail atmalıyım(gelen mail oto reply maili gelen sadece )
evraklarinizi mi gonderdiniz? KCC'den ne emaili aldiniz?
Bilgilerinizi imzaniza aktarirsaniz surecte ne asamada oldugunuzu anlayip daha dogru yonlendirebiliriz.
-
@enesuludagg, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
https://i.hizliresim.com/3fzidd.jpg
Hocam koaly gelsin. Haziranda açıklandığı zaman DS Formunu doldurduğum zaman üstteki linkteki resim geldi mail adresime peki bundan sonra ne yapmam gerekiyordu. Bir kaç aydır yeni mail gelmedi. DO NOT REPLY ile geldi o mail.
Sadece KCC'den email beklemelisiniz. Emaili dosya numaraniza gore alacaksiniz. Imzaniza bilgilerinizi aktarmanizi tavsiye ederim.
-
@crazycells The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents. This email address, [email protected], is only used for applicants to provide the Kentucky Consular Center (KCC) with documents required to continue processing Diversity Visa applications. [email protected] does not respond to inquiries. If you have any Diversity Visa related questions, please email [email protected] with your case number, complete name, and date of birth, as entered on your original entry.
You should expect an email from KCC in the next 3-6 weeks. If you do not hear from KCC after 6 weeks, please contact [email protected] to confirm all of your documents have been received, and you are ready to be scheduled for an interview. yazan direk bu mesajdı
-
@Batu_kaya, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents. This email address, [email protected], is only used for applicants to provide the Kentucky Consular Center (KCC) with documents required to continue processing Diversity Visa applications. [email protected] does not respond to inquiries. If you have any Diversity Visa related questions, please email [email protected] with your case number, complete name, and date of birth, as entered on your original entry.
You should expect an email from KCC in the next 3-6 weeks. If you do not hear from KCC after 6 weeks, please contact [email protected] to confirm all of your documents have been received, and you are ready to be scheduled for an interview. yazan direk bu mesajdı
bence beklemek disinda bir sey yapmaniza gerek yok. dosya numaraniz kac?
-
@crazycells 2021EU00010xxx evrak onay maili gelmesi gerekli diye dusunuyorum cunku
-
@Batu_kaya evrak onay maili gelmemesi çok normal çünkü evrak onayları henüz 5000'lerde. hala 6000'lerde arkadaşlarımızan onay maili alanlar olmadı. beklemekten başka şuan yapabileceğimiz bir şey yok, hepimiz aynı durumdayız.
bu arada LUTFEN SÜRECİNİZİ İMZANIZA TAŞIYIN
-
Merhaba bir sorum var yardımcı olursanız gidişat konusunda sevinirim.
Ds 260 formunu doldurup yolladım. Formda güncelleme yapmak için ne zaman mail atmam gerekiyor. Sevgilimle seneye evlenmeyi düşünüyoruz. Formu açtırıp eklemek için en uygun zaman ne zaman acaba
-
@Behzat-Sezen, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba bir sorum var yardımcı olursanız gidişat konusunda sevinirim.
Ds 260 formunu doldurup yolladım. Formda güncelleme yapmak için ne zaman mail atmam gerekiyor. Sevgilimle seneye evlenmeyi düşünüyoruz. Formu açtırıp eklemek için en uygun zaman ne zaman acaba
Evlenmeden degisiklik yapamazsiniz maalesef. Evlendikten sonra sorunuzu bir daha sorabilirsiniz, surecte oldugunuz asamaya gore yonlendirebiliriz.
-
Merhaba , ocak ayında ilk randevular olması gerektiğine göre bu mektupların en az 1-2 ay öncesinde gönderilmesi gerekmez mi , normalde en az ne kadar süre önce randevu bilgileri gönderiliyor ?
-
@ucakci, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba , ocak ayında ilk randevular olması gerektiğine göre bu mektupların en az 1-2 ay öncesinde gönderilmesi gerekmez mi , normalde en az ne kadar süre önce randevu bilgileri gönderiliyor ?
mulakatlarin olmasi icin oncelikle konsolosluklarin normal vize islemlerine devam etmesi gerekiyor. :) Dolayisiyla kendinizi "randevular olmasi gerekiyor" diye sartlamayin :)
Eger Ocak ayinda randevu olacaksa Aralik basina kadar bu konuda gelismeler olur diye tahmin ediyorum.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@ucakci, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
mulakatlarin olmasi icin oncelikle konsolosluklarin normal vize islemlerine devam etmesi gerekiyor. :) Dolayisiyla kendinizi "randevular olmasi gerekiyor" diye sartlamayin :)
Eger Ocak ayinda randevu olacaksa Aralik basina kadar bu konuda gelismeler olur diye tahmin ediyorum.
Sayın @crazycells 'in dediklerine ek olarak, genel beklenti EO yürürlükte olduğu sürece KCC'nin mülakat tarihleriyle ilgili herhangi bir işlem yapmayacağı yönünde. Eğer Trump 31 Aralık'ta sona eren EO'yu uzatmazsa, KCC'nin mülakat tarihi işlemlerine 4 Ocak gününden sonra başlaması olası görünüyor. Bu durumda ilk mülakatları ancak ocak sonu - şubat başı gibi görebiliriz. @ucakci
-
Evrak isteme, 15-20 gündür ilerlemiyor sanırım. 40 yılda bir şans yüzümüze güldü. O da böyle bir döneme denk geldi...
-
@orchuns ara sira da olsa geliyor, günde 1-2 adet ama evet, gerçekten de cok az. şuan 13500lerde.. hızlanmasını bekliyoruz ama.. amalar çokça birikti..
sn. damat bey'in de dediği gibi;
..sonumuz hayrolsun
-
@orchuns Evet cidden de kötü zamana denk geldik umarım süreç ocak ayından itibaren hızlanır.
-
Bizimkisi 2020-lerden daha beter olacak gibi :P Onlarda hiç olmazsa süreç zamanında başladı. 11k lara kadar normal ireliledi. Mahkeme yoluyla vizesini alanları da düz mantıkla eklersek 14k lara kadar çıktı. Önceki işsizlik üzerinden yürüdü sonraki de tamamen sağlığa takmış kafayı. Pandemi ortadan kalkmadan sürecin hızlanması bir az zor. inşAllah yanılırım.
-
@crazycells merhaba, onay mailleriyle ilgili güncel durum nedir? Seçimlerle ilgili bi duraksama yașanmıș diye biliyorum. Șu an ișlemler yenidenbașlamıș mıdır acaba? Evrak onay maili alan var mı diye merak ediyorum. Iyi günler...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum