Avrupa’dan ABD'ye Uçuşların Durdurulması
-
Covid-19 sonrası turist vizesiyle giriş yapanlar lütfen yazabilir mi kaç gün kalış süresi veriyorlar?
-
@egeus 6 ay
-
@ira hangi havalimanından giriş yatınız? Girişte ne sordular?
-
@egeus JFK , hicbisey sormadılar desem yalan olmaz, sadece yasaklı madde yanımda var mı yok mu sordular, içki veya sigara. Ne kaç gün kalacağım , ne kime geldim sormadılar,çok şaşırtıcıydı😃
-
Merhabalar, AirFrance havayolu şirketi ile Fransa aktarmalı Newyork’a geldim. Greencard’ım ile hiçbir sıkıntı yaşamadım. Covid testi zorunlu olmadığı için yaptırmadım, talepte etmediler. Paris- Newyork uçağı bomboştu. Kocaman uçakta 50 kişi falandık. Biletimi de baya uyguna aldım. Belki aranızdan birilerine faydası dokunur. Sağlıcakla...
-
Merhabalar,
Yakin zamanda ABD ye giris yapan oldu mu? 14 gun kurali gecerli mi?
Bizim gir cik yapmamiz lazimda.Tesekkurler
-
@Wahap, içinde söyledi: Avrupa’dan ABD'ye Uçuşların Durdurulması
Merhabalar,
Yakin zamanda ABD ye giris yapan oldu mu? 14 gun kurali gecerli mi?
Bizim gir cik yapmamiz lazimda.Tesekkurler
yeni giriş yapan bir arkadaşın deneyimi;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/183/gocmen-vize-ile-abd-ye-ilk-giris/1177
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells greencard'la gelenler için Avrupa'dan aktarmalı girişlerde 14 gün karantina geçerli değil diye yazmıştınız. Bu hala geçerli mi? Şu tweet kafamızı baya karıştırdı da
(önizlemeli bağlantı paylaşmayı beceremedim) ☺️
-
@znerus, içinde söyledi: Avrupa’dan ABD'ye Uçuşların Durdurulması
@crazycells greencard'la gelenler için Avrupa'dan aktarmalı girişlerde 14 gün karantina geçerli değil diye yazmıştınız. Bu hala geçerli mi? Şu tweet kafamızı baya karıştırdı da
(önizlemeli bağlantı paylaşmayı beceremedim) ☺️
Eger Green Card'iniz varsa Avrupa ulkelerinden ABD'ye giris yapabilirsiniz. Sizin imzanizdan anladigim kadariyla siz yeni gocmen vizesi alan gruptasiniz? Maalesef yasalar sizi istisna tutmuyor diye hatirliyorum. Buyuk ihtimal tweet de sizin durumunuzda olanlar icin yazilmis. Siz, Turkiye'den direkt ucus ile ABD'ye giris yapmalisiniz.
-
@crazycells evet yeni vize alan gruptayız. Avukat Curtis'in önerisini dikkate alarak 1 Ocak'ta girişimizi direkt ABD'ye yapmak bizim için riski en aza indirecek gibi görünüyor. Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum