@xrainbow_ eski jenerasyondan gelenler adaptasyon sağlamaya başlamış onların çocukları Hintli değiliz diyor hatta. Ama çete gibiler net! ama daha fenası çinli ve çekik gözlüler! Georgetown' da olduğum dönemde mutfakta kendi yemeklerini ısıtıyorlar soğan sarımsaklı kokulu şeyleri çekinmeden tüketiyorlar ağız şapırdatıyorlar ve kendi dillerini konuşuyorlar. Üniversite ayrımcılık olmaması için İngilizce konuşulmalı uyarısı yapmıştı bana ve zaten Türkçe konuşacağım pek insan da yoktu orada. Ama uzak doğulular asla önemsemiyorlar. Hepsi amerikan meraklısı takma adlarını söylüyorlar ve hakiki Amerikalı'yım muhabbetine giriyorlar: D Amerikalılar çok akıllı ve kültürlü insanlar değiller en azından çoğunluk dünya haritasından bihaber! Durum böyle olunca meydan boş kalmış . ülkenin batısı SFO bölgesi özellikle pacifik şehri gibi geldi bana beyaz hristiyan amerikalı tabir ettiklerini pek göremedim çoğunluk çekik gözdü ve zenci nüfuz çok nadirdi. (Şehrin belli bölgesinde daha lokalize siyahiler Sfo'da) doğu yakası daha renkli her etnik köken karışık renkli ve daha homojen geldi bana. orta Amerika tecrübem yok ama nereye giderseniz gidip red neck, çekik göz, Hintli İranlı, Arap ve belli kültürel alt toplulukların spesifik davranışları var.