[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@crywolf34 hayırlı olsun
-
Eeee current olacağına ve GC alacağımıza tekrardan inandığımıza göre biraz hayal kuralım. Biz Florida Naples'e göçmeyi düşünüyoruz, Eylülde GC alır isek tamda oranın yaz döneminde ohhhhh tatil gibi gider yerleşiriz artık. :)
Okyanus, güneş ve bira ile orta yaşın tadını çıkartır, ye, iç, yat üçlüsü ile takılırız artık. (nasılsa olmayacak bir hayale düşünce, para pul derdi olmuyor insanda, hahahha) Hepinizi beklerim evime biralar benden, mangal da yaparım size. :)
Hayaller bunlar, bakalım hayatlar ne olacak...
-
@crywolf34 hayırlı olsun.
-
@asilcenk inşallah istediğine kavuşmanı dilerim kardeşim güzel hayaller bunlar ve unutma hayatta güzel olsn herşey bir hayalin peşinden gitmekle başlar.Sadece merak ettim soracağım neden Naples diye?
-
Hayırlısı olsun inşallah
-
@kocayürek DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@asilcenk inşallah istediğine kavuşmanı dilerim kardeşim güzel hayaller bunlar ve unutma hayatta güzel olsn herşey bir hayalin peşinden gitmekle başlar.Sadece merak ettim soracağım neden Naples diye?
Hayal kurmak güzeldir gerçekliği kaybetmediğimiz sürece... İzmirli olmamızdan dolayı Florida, Florida olunca da Marco Island'a güvenebileceğim insanlar var o yüzden ilk giriş ve ilk macera başlangıcı Naples (marco İsland çok sakin ve sessiz). Naples'ın bir taraftan okul puanları gayet iyi diğer taraftan Miami ve Orlando gibi turistik bölgelere ve Kuba/Bahama/Jamaica gibi otantik ülkelere de yakın. :) Sanki kendimizi iş hayatına kaptırmayacak ve hep tatil modunda yaşayacakmışım gibi yazdım ama dedim ya gerçekleri bilip farkında isek, hayal kurmak zevkli.
-
@asilcenk bizde miami düşünüyoruz umarım bir gün karşılaşırız :D
-
@metert olurda gider isek, karşılaşmayı bırak kesin buluşur bir şeyler içer ve yeriz. Söz ilk hesap benden... Yeterki göçüp, orada buluşacak konuma gelelim... :)
-
@monarizzaa DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhaba , Kiz arkadasim basvuruda soyadi farkliydi , evleniyoruz yakinda ve DS 260 i dolduracagiz. Soyadi degisecek , pasaport numarasi degisecek . Pasaport numarasinda sorun olmuyormus ama soyadini eski soyadi olarak mi girmesi gerekiyor ?
diger konuda sorunuzu cevapladim.
-
@asilcenk çok güzel seçim ayrıca kuzeyde Tampa’da yakın ..👍
-
Bu ileti silindi! -
Sorularinizi lutfen uygun konuya sorun.sizin ozelinizde soylemiyorum yanlis anlamayin ancak bu seneki arkadaslar baska konulara mesaj atiyorlar.lutfen dikkat edin
-
Sayın @metert sorularımın hepsi mülakat süreci ile alakalı. Bir yanlışlık var ise lütfen düzeltin veya ilgili konuya yönlendirin.
-
@ahmett 2019 kazanani degil misiniz?oyleyse 2019 yazan konulara sorabilirsiniz
-
@ahmett DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Sayın @metert sorularımın hepsi mülakat süreci ile alakalı. Bir yanlışlık var ise lütfen düzeltin veya ilgili konuya yönlendirin.
diger konuda sorularinizi cevapladim. Lutfen kendinize uygun olan konuyu kullanmaya calisin.
-
@smesut tesekkurler cevabiniz icin.
-
@sunrise güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz. Sizlerinde aynı duyguları, heyecanı, yaşamasını ve mutlu sona kavuşmanızı can-ı gönülden dilerim. İyi haberlerinizi bekleriz🙏👍🇺🇸
-
Selam herkese,
Su an konsoloslugun bahcesindeki bayrak dalgalanisina bakarken yarınki görüşmeyeli bekliyorum.
Bebek arabasi konsolosluga aliniyor mu?
Biberonu yanima dolu bir sekilde alabilir miyim?
330dolaro kartla odeyebilir miyim?Yarin orada olacaklarla gorusmek uzere :) minicik bir bebekli anne gorurseniz o benim.
-
@crywolf34 hayırlı olsun. Darısı mülakattan inşallah. Bişey soracağım yârin benimde saat :10.00 doktor randevum var. Acaba toplam kaç saat sürdü tüm işlemler.?
-
@efooja DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Selam herkese,
Su an konsoloslugun bahcesindeki bayrak dalgalanisina bakarken yarınki görüşmeyeli bekliyorum.
Bebek arabasi konsolosluga aliniyor mu?
Biberonu yanima dolu bir sekilde alabilir miyim?
330dolaro kartla odeyebilir miyim?Yarin orada olacaklarla gorusmek uzere :) minicik bir bebekli anne gorurseniz o benim.
Yakin zamanda mulakata giren arkadaslar eger bilgiler yanlissa duzeltir.
sanirim bebek arabasi alinmiyor ama biberon aliniyor.
Eger kartinizla dolar odemesi yapabiliyorsaniz evet yapabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum