[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@thementor Teşekkür ederim umarım geride kalan arkadaşlarımız da vizelerini almayı başarırlar. Çok emek ve zaman kaybı yaşandı dv2020de. Karşılığını almak umuduyla 🙏
-
@stilll, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Sn @crazycells sizce biz mulakat yapamayanlarin sansi tamamen bitti diyebilit miyiz ?
Henuz degil, cunku mahkeme kararina gore verilmesi gereken vizeler var. Ama mahkeme kararinin uygulanmasi icin bence avukatlarin baski yapmasi gerekecek. Konsolosluktaki islemler hizlandiktan sonra bu konuda gelismeler olabilir. Su an icin takipte kalin ama tabii ki beklentilerinizi de minimumda tutmaniz en iyisi olur, neler yasanacagini hicbirimiz bilmiyoruz.
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
39 BİNlere evrak talep yollandımı ?
Burasi DV2020 basligi...
-
@Muhtaradana bey alabildi mi vizesini? Alamadıysa çok üzülürüm çok iyi niyetli bir insandı.
-
@this-time89 henuz degil, hakimin ayirdigi vizelerden umitliyiz :) iyi haberleri bekliyoruz hala...
-
Sanirim cok nadir yakaladigimiz bu sansi yine nadir bir yasanabilecek durumlar ile yasiyoruz. Bilmiyorum herkesin gonlune gore olur umarim. Bir cogumuz hayaller umitler ile buradayiz. Belki de hayatta bizi daha farkli seyler bekliyor. Kim bilir... tesekkurlerr @crazycells cok cabalariniz var bizler icin.
-
Evrak onayı alan , randevu tarihi alan vs. gösteren tablomuzun linkini atabilirmisiniz ?
-
-
@Maggo Teşekkür ederim
-
@Muhtaradana, @crazycells merhaba
Tam iki haftadır https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv dan DV2020 randevumu yenilemeye çalışıyorum fakat müsait gün bulunmamaktadır diye bir cevap alıyorum ne zamana kadar süre var ve bu sadece bana mı oluyor yoksa başkaları da bu sıkıntıyı çekiyor mu? bu konuda bir bilginiz var mı? cevaplarsanız sevinirim
-
@EDM, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Tam iki haftadır https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv dan DV2020 randevumu yenilemeye çalışıyorum fakat müsait gün bulunmamaktadır diye bir cevap alıyorum ne zamana kadar süre var ve bu sadece bana mı oluyor yoksa başkaları da bu sıkıntıyı çekiyor mu? bu konuda bir bilginiz var mı? cevaplarsanız sevinirim
Sizin icin 30 eylul 2020 son gundu artik randevu alamayacaksiniz. Ayrilan 9000 vize icin hangi kritere gore randevu verilecekse oradan bir sansiniz olabilir beklemeniz lazim.
-
@EDM, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Konsoloslugun bilgilendirmesini beklemelisiniz.
Sayin @DustyBlue 'nun dedigi gibi 30 Eylul, DV2020 icin son gundu. Konsolosluk ya da Disisleri Bakanligi mahkeme kararini nasil uygulayacagini aciklamadan bir sey yapabileceginizi sanmiyorum.
-
Merhaba,2020 talihlisiyim de göründüğü gibi onay da almıştım ancak mülakat alamadım. Dediğiniz gibi mahkeme surecide devam etmekte .Peki benim 2022 ye başvurmam sürecime bir zarar verir mi ?
-
Bu ileti silindi! -
@erdemdmrl, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Merhaba,2020 talihlisiyim de göründüğü gibi onay da almıştım ancak mülakat alamadım. Dediğiniz gibi mahkeme surecide devam etmekte .Peki benim 2022 ye başvurmam sürecime bir zarar verir mi ?
sorun olmaz.
-
merhabalar. KCC evrak isteği maili geldikten sonra istenilen evrakları göndermiştim. Evrak onay maili vs. hiç bi mail gelmedi tarafıma. Aynı durumda olan var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekküler.
-
@Burak-Ünal, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
merhabalar. KCC evrak isteği maili geldikten sonra istenilen evrakları göndermiştim. Evrak onay maili vs. hiç bi mail gelmedi tarafıma. Aynı durumda olan var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekküler.
Dosya numaranizin aktif olmasina yaklasinca, KCC'den onay emaili alacaksiniz.DV2021 sureciyle karistirmisim, sayin @ayvalik10 'un dedigi gibi DV2020 sureci su an icin sona erdi. Mahkeme karari uygulamaya gectiginde vize alma sansiniz olabilir. Konuyu takipte kalmalisiniz.
-
@Burak-Ünal sizler anlaşılan son olaylardan haberiniz yok. 1 ekim itibaren artık sizin hakkınız yandı. Bu pandemi dolayısıyla mahkeme açıldı. Fakat çok sınırlı vize basımı için kişileri çağırıyorlar. Bence 2022 başvuru yapın.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@Burak-Ünal, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Dosya numaranizin aktif olmasina yaklasinca, KCC'den onay emaili alacaksiniz.
2020 vizeleri yandı mı yoksa bi torelans tanıyacaklar mı acaba?
-
@Burak-Ünal tolerans için mahkeme açıldı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum