DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
@yekta yok kardeşim cevap vermekten kaçınıyorlar anlamadım
-
@likable DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
Arkadaşlar 3 saat önce Ek Çekilişle alakalı resmi Twitter hesabında yapılan sohbeti okumak isterseniz
Link:Sayin @likable , sadece bahsedilen tarihin 30 Eylul 2018 degil, DV2019'un bitecegi tarih olan 30 Eylul 2019 oldugunu hatirlatmak isterim, o nedenle cok buyuk anlamlar yuklemenizi tavsiye etmem.
-
Bizim jetlag olma hayali seneye ötelendi desenize
-
@tanti DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
Bizim jetlag olma hayali seneye ötelendi desenize
yok sayin @tanti ben hayal yikmak icin soylemedim ama sanki 2-3 ay icinde bir aciklama yapilacakmis gibi konusuluyor forumda :) boyle bir algi olusmasin istedim. Bahsettikleri tarih 1 yil 5 ay sonraki DV2019'un bitecegi tarih.
-
Madem yurtdışına çıkamıyoruz. Bu saatten sonra tek bir isteğim var, erasmusla Hacca gitmek.
-
Sayın @crazycells Farz edelim ki çekiliş yapıldı tahminen kaç kişi daha seçilir? Yada hali hazırda 30xxx üstü olan case numberlara sıra gelir mi?
-
@ehehehe DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
Sayın @crazycells Farz edelim ki çekiliş yapıldı tahminen kaç kişi daha seçilir? Yada hali hazırda 30xxx üstü olan case numberlara sıra gelir mi?
Evet, halihazirda 30.000'li arkadaslar mevcut: http://bit.ly/2L0H2pM
O nedenle oyle bir secim olsa bile DS260 formunu Agustos-Eylul'e kadar doldurmayanlarin sayisi cok fazlaysa olabilir, ama yine de cok kisi secilmez. DV2017'de sanirim sadece ~10.000 kusur kisi eklenmisti tum dunyadan. Ama orada ilk turda 30.000'li sayilar yoktu.
-
sansli arkadaslar ds260 formunu nasil dolduracaklarini sorusturuyor. Bizde ek cekilisten medet umuyoruz☹️
-
Zamanla anladık ki en sadık para birimi TL. Geçen senede 1 Liraydı, bugünde 1 Lira.
Ama Dolar öylemi sadakati 4.80 TL çıkmasından belli..
-
Bugün nasılsınız 😁☺️
-
@likable akşam ünlü bir ekonomistin yazısını okudum.Türkiye büyük bir krızde ve ülke iflas edecek yazmış.Çok kötü durumlara gelicez,inanın çok korkuyorum ve çok kaygılıyım.Allah sonumuzu hayır etsin ama bu gidişat hiç iyi degil.
-
@likable Aynıyız:)
-
@heleniki Maalesef durum pek iyi değil ama, buna da kimse aldırış etmiyor sanki.
-
@heleniki Dış Brüt borç $450Milyar’ın üzerine çıkmış...
-
Seçimlere kadar bu dalgalanma devam eder , seçimden sonra döviz çok ciddi düşer tabiki bu benim kendi tespitim , bu yuzden döviz alımı seçimden sonraya bırakmak en mantıklısı , dövizi haziran 2. haftası gibi satılması gayet mantıklı suan .. görünen tablo bu
-
@paw-of-eagle sözüm meclisten dışarı - öyle gerizekalı buyuk bir çoğunluk varki olanların farkında degiller :(
-
arkadaslar bugun tweeter hesabı açtım travel state ile görüşmek için. Hakkın bana devredilemeyecegini söylediler. Ailem gitmiyor . bende Cok mega üzgünüm. Ben 10 senedir basvuruyorum cıkmıyor. 10 senedir Utah arizona nevada fantazileriyle yaşıyorum.Yapacagım iş alacagım araba içecegim viski vs hepsi kafamda üç gündür ise de gitmiyorum isten de ayrıldım cok anlamsız geliyor hayat. Kadersizlige boyun etmek ona buna biat etmek.İslam cehenneminde yaşamaya gelmedim dünyaya.amerikadaki akrabalar akraba degil akbaba olmus
-
arkadaslar bence biz gc duser mi konusalim burda 😃 cunki o dalarin neden inip ciktiini bilmeyen gerizekalilar burada yok.ne kadar anlatilsa bos o yuzden. onlar mutlular memleketlerinden. bize de bi Gc ciksin bizde o zaman mutlu olacaz 😃
-
@bowyerlee düşmez artar hocam
-
Yanlis anlamayin ama madem gitmeyecekseniz neden basvurdunuzki
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum