[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri
-
@EMO, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
2021eu00039xxx şeklinde case number
0 ' lar dahil 8 rakamdan oluşuyor
[email protected] ilgili email adresinden yardım istedim fakat dönüş yapmadılar
sn. @EMO,
ilk olarak şunu sormak istiyorum size; adım adım gidelim lütfen.- sisteme giriş yapıp formu doldoldurmayı tamamladınız ancak; son kısımdaki submit işlemini mi yapamadınız?
-
2021eu00039xxx şeklinde case number
0 ' lar dahil 8 rakamdan oluşuyor
[email protected] ilgili email adresinden yardım istedim fakat dönüş yapmadıl
-
Evet , Hocam aynen dediğini gibi bütün formu doldurdum ve son kısımdaki Sign&Submit kısmında yazdığım KCC Case Number hata veriyor.
Pasaport numaram kabul ediyor.
Aslında KCC Case NUmber hatalı olsa Ds 260 formuma ulaşmak içinde bu numaraları girdiğimde hata veriyor olması lazım ama forma girmek için yazdığımda kabul ediyor sistem
-
@EMO lütfen, sadece aşağıdaki gibi yazın.
2021EU39XXX (sıfırları koymayın)
-
Çok teşekkür ederim, şimdi sistem kabul etti yani sıfırları koymadan :)
-
@EMO aslında sorununuzu ilk başka net olarak ifade etmediğiniz için bu gecikme :) neyse, hallolmasına sevindim. sürecinizde bol şans..
-
@EMO @crazycells selam, 5 gündür DS 260 formu son tamamlama sayfasında KCC CASE NUMBER bilgimi sistem kabul etmiyor.
Sizce form doldurma süresi aşıldı yoksa sistemsel bir sorun mudur .
Malesef formu tamamlayıp gönderemiyorumcookie ve cache'lar belki sorun cikariyordur, USCIS sitesinde boyle bir problem yasaniyor surekli cunku; incognito mod'da girip gondermeyi deneyin isterseniz.
-
Çok teşekkür ederim, şimdi sistem kabul etti yani sıfırları koymadan :)
problemi cozmussunuz. 2021EU000012345 olan dosya numaranizi 2021EU12345 olarak yazmaniz gerekiyor.
Bu arada DS-260 formuna ait bu bilgiler hem imzamdaki pakette hem de forum video'sunda mevcut, bilginize. :)
-
@crazycells yol gösterimleriniz için teşekkür ederim :)
-
@crazycells Merhaba, öncelikle yeşilkart forum platformuna yaptığınız katkılar için çok teşekkürler, şuana kadarki tüm aşamalarda çok yardımcı oldu. Biz eşimle 2021 green card talihlilerindeniz, muhtemelen kasım ayında mülakatımız gerçekleşecek ancak eşimin işi sebebiyle ekim ayında Alman Konsolosluğunda da bir vize görüşmemiz var. Pasaportların Alman Konsolosluğundan elimize ulaşmaması gibi bir sıkıntı doğması halinde, greencard mülakat tarihimizi öteleme şansımız olur mu? Yönlendirebilirseniz çok seviniriz. İyi günler.
-
@Sinem-Ak, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
@crazycells Merhaba, öncelikle yeşilkart forum platformuna yaptığınız katkılar için çok teşekkürler, şuana kadarki tüm aşamalarda çok yardımcı oldu. Biz eşimle 2021 green card talihlilerindeniz, muhtemelen kasım ayında mülakatımız gerçekleşecek ancak eşimin işi sebebiyle ekim ayında Alman Konsolosluğunda da bir vize görüşmemiz var. Pasaportların Alman Konsolosluğundan elimize ulaşmaması gibi bir sıkıntı doğması halinde, greencard mülakat tarihimizi öteleme şansımız olur mu? Yönlendirebilirseniz çok seviniriz. İyi günler.
merhaba, ilk olarak tebrikler. gerçi sn. @crazycells de size cevap verecektir ama yine de yazmak istedim.
ilk olarak şunu belirtmek isterim ki DV2021 mülakatları aksı bir karar çıkmadığı sürece zaten Ocak 2021'de başlayacak, trump tarafından çıkarılan EO nedeniyle. elbette bu durum mülakata türkiye'de girecekseniz sizi etkileyecektir.
mulakatinizi erteleme hakkiniz elbette var. yeni mülakat tarihi talebinde bulunabilirsiniz.
bir de sizden ricam lutfen sürecinizi imzaniza taşımayı unutmayın :)
bol şans
-
@Sinem-Ak, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
ABD'de misiniz? Yoksa Turkiye'de mi?
-
Dolar daha fazla artmadan bize de KCC'den dönüş olsa keşke :) Mülakattan sonra evrak teslimi için verilen 6 aylık vize ile tam olarak ABD'nin neresine gidip evrak teslimi yapılması gerekiyor? Birde forunda birisi cevap yazdığında o cevaba ulaşmakta bir ben mi zorlanıyorum? Bildirime tıkladığımda o konudaki son sayfaya atıyor çünkü. Cevabın olduğu sayfaya atması gerekir diye düşünüyorum :)
-
@Keremsah, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Mülakattan sonra evrak teslimi için verilen 6 aylık vize ile tam olarak ABD'nin neresine gidip evrak teslimi yapılması gerekiyor?
ABD içinde özel bir evrak teslim noktanız yok. Vizeniz basıldıktan sonra, eğer şu anki gibi ABD’ye giriş yasağı yoksa, dilediğiniz havaalanından ABD’ye giriş yapabilirsiniz. Konsolosluğun verdiği kapalı zarfı girişte sınır polisine vereceksiniz ve GC süreciniz başlayacak.
-
@goblis bu mülakattan sonra verilen vize süresinde sadece ülkeye giriş yapman isteniyor o zaman öyle mi? Yani o vizeyle aslında bir işlem yapmayacağız diye anlıyorum. ABD'deki greencard teslim adresim de belli sonuçta. Gerçi numaram da yüksek pek sıra geleceğini de sanmıyorum ya neyse :) Umarım gelir.
-
@Keremsah
Evet sağlık raporunuzun bitişinden önce giriş yapmanız yeterli. Sonraki, GC ve SSN süreçleri tümüyle buna bağlı. Bol şans! -
@goblis, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Mülakattan sonra evrak teslimi için verilen 6 aylık vize ile tam olarak ABD'nin neresine gidip evrak teslimi yapılması gerekiyor?
ABD içinde özel bir evrak teslim noktanız yok. Vizeniz basıldıktan sonra, eğer şu anki gibi ABD’ye giriş yasağı yoksa, dilediğiniz havaalanından ABD’ye giriş yapabilirsiniz. Konsolosluğun verdiği kapalı zarfı girişte sınır polisine vereceksiniz ve GC süreciniz başlayacak.
Bu konuyla bağlantılı bir sorum olacaktı. Örneğin giriş yaptığımız eyalet / şehre göre GC ya da SSN'in teslim süresi değişiyor mu? Diğer bir deyişle, bunlar herkes için aynı yerde basılıp mı ABD geneline yayılıyor, yoksa birçok şehirde SSN ve GC üretimi yapılıyor mu?
-
@Sono, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
@goblis, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Bu konuyla bağlantılı bir sorum olacaktı. Örneğin giriş yaptığımız eyalet / şehre göre GC ya da SSN'in teslim süresi değişiyor mu? Diğer bir deyişle, bunlar herkes için aynı yerde basılıp mı ABD geneline yayılıyor, yoksa birçok şehirde SSN ve GC üretimi yapılıyor mu?
GC için bişey diyemem ama SSN icin sure kesinlikle eyalete gore değişiyor. daha çok göçmen alan eyaletlerde sürelerin daha uzun olduğu deneyimler paylaşılmıştı forumda.
SSN başlığında denetimler okumuştum, kontrol edebilirsiniz.
-
@crazycells Türkiye'deyiz
-
@Sinem-Ak Mülakatlar "şimdilik" 1 ocak'tan itibaren başlayacak.Şu başlığın ilk iletisini inceleyin.Ayrıca imzanızı da duzenleyın lutfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3519/trump-ın-göçmenlik-ve-çalışma-vizelerini-yıl-sonuna-kadar-durdurma-kararı-haziran-2020?_=1601886545875
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum