[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@DustyBlue hali hazırda konsolosluklarda hazır bekleyen kaç dosya olduğu da önemli. güncel bir bilgi alma şansı var mı bilmiyorum.
-
@arnold-layne, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@DustyBlue hali hazırda konsolosluklarda hazır bekleyen kaç dosya olduğu da önemli. güncel bir bilgi alma şansı var mı bilmiyorum.
Dava görülürken devlet avukatları 5bin demişlerdi. Hatta sadece bunlara vize verelim kapansın bu işe getirmişlerdi mevzuyu. Tabi laf devlet avukatlarından çıktığı için doğruluğu tartışılır :)
-
forumdan biraz uzak kaldım ne davası?
-
@faber, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
forumdan biraz uzak kaldım ne davası?
Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
-
"The verification period for confirmation number 2020XXXXXXXXXXX has expired."
Artık sorgulama sayfasında bu çıkıyor...
Bu durumda eğer bahsedildiği gibi vize verilecekse "Mülakat tarihleri sadece mail ile bildirilecek anlaşılan"
Gelmese de, sağlık olsun ne diyelim. -
@gucarslan teşekkürler
-
bütün dünyada 7166, avrupada ise 1960 dosya hazırda bekliyor. ben avukatların 7166 dosya için hepsine vize verelim önersinin reddedilmesini anlamıyorum zaten bu dosya sayısıyla 9000 vizeden bile fazlası elde edilebilirdi. her case 1 den fazla kişiden oluşuyor.
-
@DustyBlue Hazırdan kastınız nedir? Evrak onayı almış ve mülakat tarihi bekleyenler mi, yoksa mülakat tarihi de set edilmişlerle birlikte mi
-
@heroinchains, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@DustyBlue Hazırdan kastınız nedir? Evrak onayı almış ve mülakat tarihi bekleyenler mi, yoksa mülakat tarihi de set edilmişlerle birlikte mi
kcc den çıkıp gitmesi gereken konsolosluğa gitmiş dosyaları kast ediyorum. yani elçiliklere iletilmiş durumdaki. bunların bir kısmı randevu verilmiş ama vizesiz henüz basılmamış bir kısmı randevu almaya vakti kalmamışlardan oluşuyor ancak her halukarda kcc ile işleri bitmiş daha doğrusu nvc ile.
-
@DustyBlue hazır bütün dosyalara vize verelim denmedi yanlış hatırlamıyorsam. işi ap'ye kalan, sağlık raporunda sıkıntı çıkan 400-500 istisna case için o teklif yapıldı.
-
@DustyBlue hazır bütün dosyalara vize verelim denmedi yanlış hatırlamıyorsam. işi ap'ye kalan, sağlık raporunda sıkıntı çıkan 400-500 istisna case için o teklif yapıldı.
oldu, adamlardaki kafaya bak :)
-
@DustyBlue, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
bütün dünyada 7166, avrupada ise 1960 dosya hazırda bekliyor. ben avukatların 7166 dosya için hepsine vize verelim önersinin reddedilmesini anlamıyorum zaten bu dosya sayısıyla 9000 vizeden bile fazlası elde edilebilirdi. her case 1 den fazla kişiden oluşuyor.
hocam bu sayının güncelliğinden emin miyiz? 5-30 eylül arası dağıtılan ve reddedilen bir çok vize oldu. sözgelimi benim evrağım 6 şubat'ta onaylanmasına rağmen halen nvc'de görünüyor. bu kadar çok hazır evrağın olması makul gelmiyor.
-
@DustyBlue .D "okullar olmasa maarifi ne iyi yönetirdim" muhabbetine döndü iş. şu göçmen başvuruları olmasa ne güzel olurdu kcc yöneticiliği...
-
@DustyBlue .D "okullar olmasa maarifi ne iyi yönetirdim" muhabbetine döndü iş. şu göçmen başvuruları olmasa ne güzel olurdu kcc yöneticiliği...
şimdi bu lafımdan dolayı tepki gösteren olabilir ama trump genel olarak(ekonomi açısından) iyi bir başkan fakat yöntemleri sorunlu bu nedenle abd nin liderliğini zora sokuyor. bana kalırsa bill clintondan sonra abd başkanlarının kaliteside zekasıda yerlerde. abd nin silkinip kendine gelmesi lazım yoksa ortalık çin denilen yamyam ülkeye kalacak. göçmen düşmanlığını bir yana bırakıp düzene sokmaları lazım. türkiyedeki yaşanılan kalitesiz poltikacı ve buna bağlı olarak bürokrat sorunu amerikada da var.
-
@usanyc, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Gerçekten davacı olmayanlara öncelik tanınmayacak mı? Benim case no EU2020XXX49XXX’lerde e biz boşuna mı davacı olduk yani?
Benim tahminimce, onceki karardan sonra da gozlemlendigi gibi, dava sonuclaninca yine ilk olarak davacilarla islem yapmaya baslayabilirler.
-
..............
-
@DustyBlue, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
hocam bu sayının güncelliğinden emin miyiz? 5-30 eylül arası dağıtılan ve reddedilen bir çok vize oldu. sözgelimi benim evrağım 6 şubat'ta onaylanmasına rağmen halen nvc'de görünüyor. bu kadar çok hazır evrağın olması makul gelmiyor.
1 ekim itibari ile gncel o sayılar
-
@usanyc, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@MySea Dünya genelinde bölge ve ülkeler arasında sınırlı vize olacağına göre Türkiye’den çok fazla davacı varmıdır acaba? EUXXX49XXX case Numarasına çabuk sıra gelirim acaba forumdan bilgisi olan var mı Türkiye’den kaç kişi davacı olmuş? Çok Teşşekürler
Bunu en iyi davayi acan avukat biliyordur.
-
Bu ileti silindi! -
...........
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum