[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@crazycells konunun bızım dv surecı ıle ılgısı var mı pekı ?
-
@muhalif, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells konunun bızım dv surecı ıle ılgısı var mı pekı ?
hayir yok. Charles Kuck bir gocmenlik avukati, cekilis vizesi avukati degil :) tweet'ledigi her seyin DV2021 ile ilgili oldugunu dusunmemelisiniz.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Bunun anlamı ne olabılır sızce ?
Trump yine teamullere uymamis ve 2021 mali yili icin multeci kotasini belirlememis.
Hani bizde devlet yönetimiyle ilgili uygulamalar hükumetten hükümete değişir ama ABD gibi, demokrasi geçmişi bizden çok daha köklü olan bir ülkede travmaya sebep olmuyor bu durum? Hayret verici açıkçası 😅
-
@bostanarman, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
DS260'ta case numaramın 50k olması sebebiyle geç doldurdum, lakin sign edemiyorum formu.
farklı browserlardan denedim sign butonu işlevsiz gibi , yardımcı olabilecek olan yada bilgi sahibi olan var mıdır ?Teşekkürler
Siz 2021 talihlisi misiniz? Hangi bölgeden kazandınız?
Vize sürecinizi imzanıza taşıyınız..
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
-
@Sono, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Bunun anlamı ne olabılır sızce ?
Trump yine teamullere uymamis ve 2021 mali yili icin multeci kotasini belirlememis.
Hani bizde devlet yönetimiyle ilgili uygulamalar hükumetten hükümete değişir ama ABD gibi, demokrasi geçmişi bizden çok daha köklü olan bir ülkede travmaya sebep olmuyor bu durum? Hayret verici açıkçası 😅
oluyor oluyor :) Cok fazla Amerikali artik ABD'nin yasanmayacak, dunyanin en kotu ulkelerinden biri oldugunu dusunuyor :) dunyanin geri kalanindan bihaber olunca boyle oluyor demek ki :)
hatta bana "sen de Turkiye'ye geri donus planlari yapiyorsundur zaten" diyenleri de var :) bilmiyorlar ki beterin beteri var...
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba Telegram grubuna 2021 için beni de ekleyebilir misiniz?
Dosya Numarasi: 2021EU005XXX
DS-260 Gonderimi: 19/06/2020
KCC Evrak Istegi: 26/08/2020
KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: -
@pk12943 merhaba, size yardımcı olacağım bu konuda.
-
@Sono, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Cok dogru bir tespit!
Dunyayi biraz bilen, Trump'un yaptigi islerin aslinda hem ulkeye hem de demokrasiye ne kadar zarar verdigini goren, vb. kesimler arasinda ciddi travmaya neden oluyor.
Ama sayica cogunlukta olan kesim boyle dusunmuyor malesef, hatta Trump'un politikalarinin hem ulkeye hem de dunyaya ne kadar zarar verdiginin de farkinda degil. Trump'un soz verdigi gibi muessem nizami yerinden oynattigini dusunup desteklemeye devam ediyorlar.
-
Arkadaşlar merhabalar,
Evrak talebine istinaden vukuatlı nüfus kayıt örneği alıyorken, eşimin soyadında bir değişiklik yazdığını gördük.
"DÜZELTME (21.02.2000) : KAYIT DÜZELTME İLE 21/02/2000 TARİHİNDE SOYADI XXXLAR İKEN XXX OLMUŞTUR"
(çoğul eki "-lar" gitmiş yani :))Fakat eşimin doğduğundan beri hiçbir zaman kimliğinde veya pasaportunda bu "XXXLAR" soyadı yer almamış.
Hatta 1999 da ABD Vizeli pasaportunda bile soyadı şuanki gibi. Fakat vukuatlı nüfus kaydında ki düzeltmeye göre 2000 yılında kayıt düzeltme diyor.
Biz böyle birşeyi bilmediğimizden dolayı formda belirtmedik, sizce formu açtırmalı mıyım ? -
Arkadaşlar merhaba.
Süreci pek takip edemedim son gelişmeler sonucunda 2021 talihlileri ile ilgili bir gelişme var mı ? Mülakatlar ocak ayında mı başlayacak yoksa erkene alınma durumu söz konusu mu? Bide ben 2021 talihlisiyim 2022 yılı için çekilişe katılsam 2021 yılı hakkım tehlikeye girer mi ? cevap verirseniz çok sevinirim herkeze sevgiler. -
@ŞükRü-Can-Kütükoğlu, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar merhaba.
Süreci pek takip edemedim son gelişmeler sonucunda 2021 talihlileri ile ilgili bir gelişme var mı ? Mülakatlar ocak ayında mı başlayacak yoksa erkene alınma durumu söz konusu mu? Bide ben 2021 talihlisiyim 2022 yılı için çekilişe katılsam 2021 yılı hakkım tehlikeye girer mi ? cevap verirseniz çok sevinirim herkeze sevgiler.-
DV 2021 için bir gelişme yok henüz.
-
mülakatlar ocak'ta başlayacak planlandığı gibi
-
yeniden başvurmanızda bir sakınca yok
ve en önemlisi lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın :)
-
-
@gucarslan 2021'ler arasında dava açan türk ya da yabancı kişiler varmı? gelişmelere bakılırsa 2020'ler 2021'lerin süresinden alacak. 9000 vize konuşuluyor ve bu en azından 4-5 ay demek.
-
@gucarslan Teşekkür ederim. Sürecimi imzaya taşımaya çalışıyorum fakat isim çok uzun hatasını alıyorum.
-
@BekleBeniLA, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@gucarslan 2021'ler arasında dava açan türk ya da yabancı kişiler varmı? gelişmelere bakılırsa 2020'ler 2021'lerin süresinden alacak. 9000 vize konuşuluyor ve bu en azından 4-5 ay demek.
2020ler 2021lerin süresinden almayacak. Böyle bir şeyi nereden duydunuz? 9095 vizeyi rezerv eden hakim, davaya katılan avukatlar bile bilmiyor bunun tam olarak ne zaman olacağını, sizin nasıl bir kaynağınız var da bunu biliyorsunuz?
Hem bu 9095 kişi Ankara konsolosluğundan mı alıyor vizesini de en az 4-5 ay sürüyor 😅 ? -
@Sefa-Altay, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar merhabalar,
Evrak talebine istinaden vukuatlı nüfus kayıt örneği alıyorken, eşimin soyadında bir değişiklik yazdığını gördük.
"DÜZELTME (21.02.2000) : KAYIT DÜZELTME İLE 21/02/2000 TARİHİNDE SOYADI XXXLAR İKEN XXX OLMUŞTUR"
(çoğul eki "-lar" gitmiş yani :))Fakat eşimin doğduğundan beri hiçbir zaman kimliğinde veya pasaportunda bu "XXXLAR" soyadı yer almamış.
Hatta 1999 da ABD Vizeli pasaportunda bile soyadı şuanki gibi. Fakat vukuatlı nüfus kaydında ki düzeltmeye göre 2000 yılında kayıt düzeltme diyor.
Biz böyle birşeyi bilmediğimizden dolayı formda belirtmedik, sizce formu açtırmalı mıyım ?Soru sorarken @crazycells i etiketlerseniz sorunuzu görüp size daha hızlı cevap verebilir :)
-
Merhaba tekrar, biz eşimle aynı adreste oturmuyoruz ikimizde ailelerimizin yanında yaşıyoruz hızlı evlilik olduğu için ayrı bir eve çıkamadık henüz , ds260 formunda eşinizle aynı adreste mi yaşıyorsunuz sorusuna ne demeliyiz ayrı yaşadığımızı belirtip yaşadığımız adresleri doğru şekilde mi girelim ? Bu sorun olur mu bizim için
-
@red_wine, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba tekrar, biz eşimle aynı adreste oturmuyoruz ikimizde ailelerimizin yanında yaşıyoruz hızlı evlilik olduğu için ayrı bir eve çıkamadık henüz , ds260 formunda eşinizle aynı adreste mi yaşıyorsunuz sorusuna ne demeliyiz ayrı yaşadığımızı belirtip yaşadığımız adresleri doğru şekilde mi girelim ? Bu sorun olur mu bizim için
Ne olursa olsun en önemlisi doğru beyan vermek. Yani doğrusu neyse onu yazın. Farklı ülkelerde yaşayarak (mesela iş durumundan dolayı) evlilik yürüten insanlar da var sonuçta, sorun olmayacaktır o yüzden :)
Sanıyorum ki yeni evlendiniz, çekiliş sonuçları açıklandıktan sonra. Muhtemelen vize görüşmesinde ilişkinizin gerçekliğine dair kanıt isteyecekler. Hazırlıklı gidin mutlaka. -
@EzgiLera Teşekkür ederim öncelikle dediğinizi yapacağım , evet evet bol bol kanıdım var yeterli olacaktır diye umuyorum :)
-
@EzgiLera Espri yapmadan önce yazdığımı anlamaya ve düşünmeye çaba sarfetseydiniz eminim size komik gelen bu sorularınızın cevabını alırdınız ve şuan komik duruma düşmezdiniz.
Ne demişim mesajımda 9000 rezerv vize ihtimali kesinleşirse 2020'lerin işlemi yapılacak, bu durumda 2021'lerin çalışma takviminde işlem yapılacağı için bunların süresinden alınacak. Hani siz 2020'lerin işlemi 2025 ya da 2030'da yapılır beklentisindeyseniz evet yazdığım komik gelebilir size :) Ama mantıken, genelde böyle olağanüstü hallerde ertelenen işlemlerde hayat normale döndüğünde yani konsolosluklar açıldığında işlemler tekrar başlar.
Ayrıca 9000 ihtimalini 4-5 ay süre olarak şöyle hesapladım. Normal bi dönemde konsolosluklar 1 yıl içinde bütün dünyada 30-35 bin kişiye bakabiliyorsa 9 bin kişi içinde oran/orantı yaptığımızda bu süre en iyi ihtimalle 4-5 ay civarı çıkıyor. Hepsinin ankara'da olma ihtimaline göre değil, karantina öncesi herhangi bir zaman dilimini esas aldım.
Umarım anlamışsınızdır. Anladıysanız biraz da ben güleyim :D :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum